kml kanggo dxf - Lima cara kanggo nggawe konversi kasebut

Sawetara wektu kepungkur ana aplikasi praktis saka kanca saka Zonums sing nindakake fungsi iki tanpa akeh babarpisan (kml kanggo dxf). Sayange, kanca kasebut banget strategis nalika nggawe tanggal kadalu warso, kayata nalika dheweke mbukak saiki dheweke ngomong yen wis kadaluwarsa; Iku banget mungkin dheweke bakal ngedol lisensi ... blah, blah, blah.

Inggih, ingkang kita kepingin ngginaaken file kml menyang format dxf kanggo digunakake dening editor CAD kayata AutoCAD utawa Microstation.

kml kanggo dxf gratis Tip pisanan: Aja dadi ora setya yen ora perlu.

Priksa manawa program sing sampeyan gunakake ora, supaya sampeyan ora kudu nggunakake aplikasi ekstra.

  • Kanggo kasus kasebut, pipa, mung nelpon kml, nemtokake proyeksi sing arep diekspor lan dikirim menyang dxf. Dadi prasaja kanggo $ 245.
  • Kajaba iku, pilihan ekonomi liyane Global Mapper, sing cocog karo $ 299.

Yen program-program sing worth kurang saka $ 300 nggawe sing gampang, iku mbokmenawa program GIS komersial sampeyan nggunakake banget, supaya nyoba pisanan karo apa sing wis duwe.

kml kanggo dxf gratisPandhuan kapindho: Nggawe gampang lan ora nganggo bajak laut.

Ing kasus iki, kita bakal nindakake karo gvSIG, njupuk kauntungan saka dadi lisensi gratis lan sapa wae sing nggunakake ArcView 3x kudu sinau kanggo nggunakake dasar ing sawetara jam passion timer ngajar.

kml kanggo dxf gratisTip tipul: Mungkasi maca kula, mung nglakoni.

kml kanggo dxf ing limang langkah

1 Bukak gvSIG

Sampeyan kudu gvSIG 1.9 alpha utawa luwih dhuwur tinimbang mbangun 18, amarga versi stabil sadurungé 1.3 ora mbukak file kml. gvSIG bisa download saka kaca, lan ing kene aku wis dibandhingake sawetara kaluwihan versi iki sing bakal dakarepake bakal lulus minangka gvSIG 2.0

2. Nggawe tampilan

Sawise sampeyan ngetik gvSIG, opsi "view" dipilih ing manajer proyek lan tombol kanggo nggawe tampilan anyar ditekan.

kml kanggo dxf gratis

Sampeyan bisa jenenge, tutul lan karo tombol "ganti jeneng", ing kasus aku ngarani "Kadaster". Ing sifat proyeksi sing dipengini kanggo tampilan dikonfigurasi (ora kanggo wujud individu)

3. Bukak tampilan

Kanggo mbukak layar, klik kaping pindho, utawa tutul banjur pencet tombol "mbukak" ing panel sisih tengen. Iki kudu mbukak lapisan kml, miturut karakteristik sing wis ana, sampeyan bisa mbukak akeh tampilan lan lapisan sing dikarepake, uga lapisan ArcView.

kml kanggo dxf gratis 4. Mbukak kml

kml kanggo dxf gratis Sawise tampilan dibukak, kml dimuat karo tombol kanggo nambah lapisan. Jenis driver kml dipilih, lan file kasebut ditelusuri (bisa kml utawa kmz).

Yen dianggo, bisa diarani dgn, dwg, dxf, shp antara liya. Ing sisih ngisor, proyeksi dikonfigurasi.

kml kanggo dxf

5. Ekspor menyang dxf

Kanggo ngekspor, tutul lapisan, banjur pilih opsi "lapisan / ekspor menyang" banjur pilih dxf.

kml kanggo dxf

Iku menarik sing gvSIG uga ndadekake konversi saka kml menyang shp lan kosok balene.

kml kanggo dxf gratisTip papat: Aja sengit piranti lunak sing paling disenengi.

Temtunipun, rutinitas saben dinten punika saged nggantosaken program GIS ingkang ageng kangge nindakaken fungsionalitas sing cepet.

Cara 4 liya kanggo ngowahi file kml menyang dxf (kml kanggo dxf):

4 Balesan menyang "kml kanggo dxf - Lima cara kanggo nggawe konversi kasebut"

  1. Gracias!
    Aku duwe sawetara file SHP lan pungkasane bisa ngowahi dadi DXF thanks kanggo program iki. Aku durung weruh apa kemungkinan liyane, yen sampeyan duwe wektu, aku bakal nliti luwih akeh. Saiki, super !!!

  2. hello carane kowe ??
    Aku duwe masalah sing padha karo mario, aku entuk kesalahan ing ngisor iki: "Kesalahan ora ditangkap dening pangguna" lan ing lapisan katon minangka tandha abang kanthi salib, program sing diundhuh saka link mung beda-beda, kanggo apa aku pracaya kanggo siji nganyari,
    Apa ana cara liyane ?? sawetara program liyane ??

    thanks lan kaca banget

  3. Hi how it going
    Aku nyoba mbukak kml utawa kmz tanpa sukses. Nalika nyoba aku entuk pesen kesalahan ing ngisor iki: "Kesalahan ora dijupuk dening pangguna" lan ing rincian akeh pesen sing mokal kanggo ditrapake.
    Apa aku bisa salah?
    Matur suwun lan nunggu tanggepan sampeyan.
    Salam lan terus kaya iki.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.