Ngonversi shp menyang kml ... lan kumelun kanthi

Fdo2Fdo minangka aplikasi menarik sing serves ora mung kanggo ngowahi file saka wangun file menyang format kml, minangka post miserably ngumumake. Saiki dadi alternatif sawise mati shp2kml sing miturut aturane gaweane, mesthi kadaluwarsa.

Nalika mirsani fungsi kasebut, iku bisa ngerteni apa wae sing dianggep minangka alat sing gratis.

nganti kml

Aku sengaja ketemu ing Cartesia, dibangun dening Sl-king, kanthi hak dilindhungi miturut About lan ing laku iku digawe kanggo nindakake konversi data spasial FDO (Feature Data Objects) sing cukup asap metu saka AutoDesk lan upaya liyane sing rampung ing MapGuide Open Source.

fdo_arch_big

Kanggo ngowahi file, sampeyan bisa ngowahi data saka platform beda karo data spasial kayata Oracle, SQL Server, Informix, lan MapGuide, kayata file sing diskrit kaya kml lan file papat.

Konversi format shp

Antarmuka banget prasaja, kanggo saben konversi sampeyan duwe pilihan kanggo ngowahi folder lengkap utawa file individu, pangguna lan tembung sandhi ing kasus basis kaya Oracle. Sampeyan bisa nggawe konversi format shp menyang format spasial kayata:

  • sdf (AutoDesk MapGuide)
  • Oracle
  • Informix
  • KML

Kanthi cara sing padha, padha bisa diowahi saka format sdf menyang

  • dk
  • Oracle
  • Informix
  • KML

Saka data Oracle lan Informix, kanthi alat ukur bisa dikirim menyang

  • dk
  • sdf

Sampeyan kudu ndeleng !!!

Iku kanggo scrutinize aplikasi amarga wis potensial gedhe, ing awal iku ngageti kok iku bobot cedhak 30 MB nanging sawise ningali iku bisa dadi kok. Sampeyan malah bisa ngatur file rencana ing ngendi paramèter nyalin, nambah, panggantos lan sawetara perkara liya ing antarane manajer data beda ditetepake.

nganti kml

Bantuan wis rusak, paling ora aku ora bisa ngakses liwat berkas .chm nanging ora penting. Saliyane GUI nduweni sarana kanggo baris perintah lan API.

Download fdo2fdo

22 Balesan kanggo "Ngonversi shp kanggo kml ... lan kumelun kanthi"

  1. Pinten manawa aku kudu ngisi daya kanggo ngowahi shp dadi kmz ???

  2. Aku pengin nindakake uji coba yaiku konversi shp lan yen ana uga cara mulihake menyang kml lan kmz
    Gracias

  3. kaca iki ora mbantu ... ana cara liyane luwih efisien jum !!!

  4. Hello, Aku uga nampa kesalahan sing padha nalika nindakake .shp menyang .kml, tegese "ora bisa mbukak panyedhiya FDO".

    Sapa sing bisa mbantu aku?

  5. Aku uga pengin ngowahi sawetara .shp menyang .kml nanging ngandika "ora bisa mbukak panyedhiya FDO".

  6. Iku ora masalah kanggo nempatake pranala, anggere padha nyumbang kanggo masyarakat.

    Salam, lan matur nuwun.

  7. Kaping pisanan, aku apologise yen ora bener kanggo nyelehake pranala ing kaca iki, nanging aku pikir penting kanggo sawetara kolega kanggo sebutno ngendi aku entuk program sing aku kasebut.

    Aku menehi dhewe tugas kanggo nemokake maneh lan kene aku ninggalake alamat

    http://arcscripts.esri.com/details.asp?dbid=15698

  8. Kancaku sing kepengin, aku duwe file langsung saka forum ESRI lan ngowahi file shp kanggo file kml kanthi sampurna, file kasebut disebut Shptokml, delengen amarga aku ora ngelingi alamat kasebut. Nanging dimuat ing ARCGIS

  9. Aku mung pengin ngowahi sawetara .shp dadi .kml nanging ngandhani yen "ora bisa mbukak panyedhiya FDO".

  10. Aku kudu ngelingake sampeyan lan carane nggawe aku

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.