Coordinates Panggantos


Iki minangka sumber daya sing wis didownload kanggo Geofumadas. Kalebu konverter Koordinator UTM kanggo geografis, arah lan derajat nggunakake Excel.

Padha mbutuhake sumbangan simbolis kanggo download.



utm kalkulator

-Transform Koordinat Geografis kanggo Coordinator UTM

Kanthi cithakan Excel sampeyan bisa ngowahi koordinat format geografis kanthi derajat, menit lan detik kanggo koordinat UTM. Deleng Cara kerjane.

[paiddownloads id = »2 ″] Yen sampeyan ora duwe PayPal,

Sampeyan bisa tuku karo Kertu kredit utawa Paypal.



Koordinat geografis konverter

-UTM Coordinate Konverter kanggo Geografis

Kanthi cithakan Excel sampeyan bisa ngowahi UTM dadi koordinat geografis. Deleng Cara kerjane.

[paiddownloads id = »1 ″] Yen sampeyan ora duwe PayPal,

Sampeyan bisa tuku karo Kertu kredit utawa Paypal.



- Ngonversi derajat kanggo Decimal

koordinator desimal kanggo koordinat desimal Kanthi cithakan Excel sampeyan bisa ngowahi koordinat saka format sepuluh menit kanggo desimal. Deleng Cara kerjane.

[mbayardownloads id = »5 ″]

Yen sampeyan ora duwe PayPal,

Sampeyan bisa tuku karo Kertu kredit utawa Paypal.



- Convert Decimal Degrees to Degrees - minutes - seconds

Desimal kanggo derajat lan utm koordinat

Kanthi template Excel sampeyan bisa ngowahi koordinat saka format desimal kanggo format degree-menit-detik.

Uga minangka konverter koordinator UTM lan nggawe concatenation kanggo nggambar titik lan poligon ing AutoCAD.

Deleng Cara kerjane.

[paiddownloads id = »9 ″] Yen sampeyan ora duwe PayPal,

Sampeyan bisa tuku karo Kertu kredit utawa Paypal.



- Koordinat UTM kanggo dikirim menyang Google Earth

Utm koordinat kanggo google bumiKanthi cithakan iki sampeyan bisa ngasilake file kml saka Koordinat UTM.

Deleng Cara kerjane.

[paiddownloads id = »8 ″] Yen sampeyan ora duwe PayPal,

Sampeyan bisa tuku karo Kertu kredit utawa Paypal.



- Geografis koordinat Google Earth

Latlon kanggo google earht Kanthi cithakan iki sampeyan bisa ngasilake file kml saka koordinat ing format geografis (lat / long).

Iku kalebu format kemampuan kanggo nemtokake foto, isi deskriptif titik lan hyperlink eksternal.

Deleng Cara kerjane.

[mbayardownloads id = »6 ″]

Yen sampeyan ora duwe PayPal,

Sampeyan bisa tuku karo Kertu kredit utawa Paypal.



- Arah lan jarak kanggo AutoCAD

kanggo pindhah menyang autocad Kanthi Cithakan iki poligon dibangun ing AutoCAD, saka tabel bantalan lan jarak ing Excel.

Waca cara kerjane.

[mbayardownloads id = »4 ″]

Yen sampeyan ora duwe PayPal,

Sampeyan bisa tuku karo Kertu kredit utawa Paypal.



- Ngonversi Koordinat Geografis ing wangun derajat desimal (Lat, Long, Alt) kanggo koordinat UTM ing wangun X, Y.

Kanthi cithakan iki, sampeyan bisa ngowahi data saka file Google Earth, ing wangun kml, ditampilake ing Excel lan banjur dikonversi dadi koordinat UTM. Uga nduweni fitur lan instruksi kanggo ngirim menyang AutoCAD.

Deleng Cara kerjane.

Sampeyan bisa tuku karo Paypal utawa kertu kredit.



- UTM utawa Rumbos lan jarak kanggo Microstation

Pituduh kanggo microstation Kanthi cithakan iki sampeyan bisa mbangun saka Excel, menyang Microstation, saka grafik bantalan lan jarak utawa saka koordinat UTM ing wangun X, Y, Z.

Deleng Cara kerjane.

Sampeyan bisa tuku karo Kertu kredit utawa Paypal.



-UTM Koordinator Konverter kanggo Arah

Coordinates utm a bearing Kanthi cithakan iki sampeyan bisa mbangun kothak bantalan saka daftar koordinat UTM ing tabel Excel.

Deleng Cara kerjane.

[mbayardownloads id = »3 ″]

Yen sampeyan ora duwe PayPal,

Sampeyan bisa tuku karo Kertu kredit utawa Paypal.



UTM 1 mesh: 50.000

Unduh Lembar Mesh 1: 50,000 ing UTM WGS84.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.