Ngonversi AutoCAD 2009 Files menyang Microstation V8

Aku entuk masalah saka teknisi nggunakake Microstation V8, looking kanggo maca file AutoCAD 2008.

Sawetara sejarah

Format dwg wiwitane digunakake dening Interact CAD, dikembangake dening Mike Riddle Ing taun 70, iki salah sijine pendiri saka AutoDesk sing miwiti jeneng extension sing padha kanggo file autoCAD saka taun 1982.

gambar

Foto kasebut nuduhake versi Jurassic Interact CAD iki, waca yen wis duwe mouse, karo tablet sing digunakake kanggo di-digitisasi lan dianjurake kanggo nggunakake rong monitor sanajan huruf-huruf warna hijau tansah digawe ing wulan 3 kanggo nggunakake kaca mata bokong botol ngisor.

Saka 82 nganti taun 2007 AutoDesk wis nggawe versi beda, paling ora 18 dianggep variasi transendental ing 25 taun sajarah. Antarane wong-wong sing paling anyar ing versi 2007, 2004, 2002, 2000 lan R14 lan ora supaya ngaplikasi teknik reverse wae sanajan dheweke wis dikritik kaya ora duwe interoperabilitas.

La Open Design Alliance, kanthi gagasan IntelliCAD mulai ngeculake aplikasi saka 1998 sing nggunakake format dwg iki, supaya Autodesk nyuwun tuntutan kanggo nggunakake taktik rekayasa reverse ing taun 2006.

Telenovela isih durung rampung, Microstation wiwit maca lan nulis basa ing format dwg saka versi 8, taun 2004. Versi 2007 mung bisa dibaca dening Microstation 8.9 sing dikenal minangka XM, tansah tanpa kudu ngowahi.

Telung cara kanggo nindakake

gambarDadi njawab pitakonan, ana rong cara kanggo maca file dwg karo Microstation V8.

  • Pisanan kanggo mbukak karo AutoCAD 2008, banjur nggawe "file / ekspor / ekspor kanggo format autoCAD / 2004", format kasebut bakal diwaca dening Microstation V8
  • Cara liya yaiku kanggo mbukak karo AutoCAD 2009, banjur nindakake "file / export / dgn V8"
  • gambar Pihak katelu mbukak karo Microstation XM, sing bisa diundhuh saka kono, lan kerjane kanggo sampeyan ing menit-menit menit 15. Versi iki nyathet format 2008 dwg tanpa kudu ngowahi. Banjur sampeyan bisa ngirit kaya, "file / save as / dgn V8"

Apa masa depan

Sawise tekane saka persetujuan antarane AutoDesk lan Bentley, saka AutoCAD 2010 lan Microstation Athens versi sabanjure, wis samesthine program kasebut nggunakake format standar karo apa sing diarepake supaya bisa nylametake pirang-pirang yuta sing ngasilake interoperability saka loro perusahaan kasebut.

Saiki, teknisi, biaya wektu transportasi 1 kanggo nggoleki warung internet, menit 22 koneksi alon banget kanggo ngirim file lan menit 4 esuke.

Ah ... ora biaya jutaan, nanging isih ora ngukur wektu sing perlu bali menyang wilayah survey, yen badai sing cocog ing wilayah ngidini karo sinyal taufan iki.

6 Balesan kanggo "Ngonversi file AutoCAD 2009 menyang Microstation V8"

  1. Aku ora ngerti maksud sampeyan kanthi otomatis. Yen sampeyan ngomong babagan nindakake kanthi akeh (akeh kanthi akeh), sing paling becik yaiku Mikrostasi sing padha.
    Versi nyoba ngijini sampeyan nindakake, nggunakake konverter batch, nemtokake file kasebut, format sing bakal dikirim, lan nindakake konversi massive.

    Aku ngerti manawa ekspor mau kanggo 2007, supaya ora ana masalah.

  2. Mangga:

    Aku looking for a program sing liwat gambar Microstation V8, kanggo Autocad 2008 kanthi otomatis.
    Ngendi aku nemokake iku?
    Matur nuwun.

  3. Njawab pitakonan sing teka karo email

    Apa versi AutoCAD ora mbukak Microstation?

    Microstation V8.5 ndhukung file dwg / dwf sakdurunge lan nganti AutoCAD 2004, amarga iku apa sing ana ing tanggal kasebut.

    Microstation V8.9 XM ndhukung dwg / dxf nganti AutoCAD 2007

    Microstation V8i Pilih Seri 1 ndhukung file dwg / dxf saka AutoCAD 2010 kanggo AutoCAD 2012

  4. Ora, mung ekspor kanggo versi DWG sadurungé.

    Nanging dianjurake banget, nyedhiyakake lingkungan autocad 2009 (pita), lan ngidini sampeyan ngukur jarak, wilayah, ngatur ekspor lan konversi, print to scale, zoom pangilon sing beda ... .etc

    Mesthi iku alat sing becik kanggo wong-wong sing pengin ndeleng file DWG sok-sok, lan amarga gratis, supaya kudu nggunakake versi ilegal AutoCAD

  5. Thanks Txus, hehe esque kadhangkala luwih apik kanggo ngétung sikil sapi-sapi lan dibagi kanthi papat.

    Salam

    Siji pitakonan, dikonversi menyang format liyane minangka dgn?

    Yen ora, mesthine kudu dikonversi dadi 2004 ing kasus latihan kita, amarga wong sing maca iku pangguna saka Microstation V8

  6. Sampeyan ora perlu mbukak autocad 2008 utawa 2009 lan simpen ing versi sadurunge, uga ora perlu digoleki versi mikrostasi xm "metu ana" ... 🙄

    Cukup download gratis saka situs web autodesk, DWG TrueView, sing kalebu DWG TrueConvert.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.