Babad - FME World Tour Barcelona

Kita bubar ing acara FME World Tour 2019, dipimpin dening Con Terra. Acara iki dianakaké ing telung lokasi ing Spanyol (Bilbao, Barcelona lan Madrid), nuduhake kemajuan sing ditawakake dening piranti lunak FME, tema utama yaiku Game Transformasi karo FME.

Kanthi demo iki, wakil Con Terra lan FME, nuduhake carane pertumbuhane didhasarake karo syarat lan panjaluke para pengguna kanggo saben produk, kayata FME Desktop, FME Server, lan FME Cloud. Saliyane, institusi negara lan swasta diwenehake sing nuduhake crita sukses, kanthi ngramut bekerjasama karo Con-Terra lan panggunaan FME kanthi terus-terusan.

Pengembangan Hari

Sesi kasebut diwiwiti kanthi game kanggo ngilangi es karo para pamiarso, nggunakake ponsel, seri pitakonan sing terkait karo transformer FME sing dijawab, lan hadiah dianugerahi kanggo sing nanggapi kanthi bener lan cepet. Banjur, demonstrasi nganyari antarmuka wiwit.

Kita nindakake acara iki ing Bilbao, Barcelona lan saiki kita arep menyang Madrid, kita wis kesengsem karo jumlah wong sing teka ing acara kasebut, amarga umume sing teka yaiku para pengguna sing pengin ngerti babagan berita sing dikirim FME lan carane aplikasi kasebut ing proyek sampeyan Kita seneng banget karo panriman sing wis ana. " Laura Giuffrida - Kanthi terra GmbH

Iku misale jek banget penasaran sing piranti lunak sing bisa nindakake pangolahan sing ngenthengake beban saka pirang-pirang alat sing ngandhut aplikasi GIS, durung diakoni - utamane ing Amerika Kidul - ing endi jumlah panganggo prakteke ora, tinimbang sawetara negara saka Eropah lan Amerika Utara (Amerika Serikat utawa Kanada). Software Desktop FME, misuwur kanthi antarmuka sing prasaja lan alat sing nyedhiyakake pengalaman pangguna sing gedhe.

Kanggo menehi idea sing dadi, kita miwiti matur sing ndhukung lan pangolahan kaping jinis format data saka wangun (.shp), CAD (.dxf, .dwg), format non-spasial kayata data, utawa data modeling 3D minangka bim. Dadi FME ora, sampeyan bisa ngresiki kabeh jinis kasalahan utawa kahanan kanggo ngetik menyang GIS bisa nggawe masalah abot. Salah siji conto paling ketok - lan kita ngerti sing akeh Analysts wis musna liwat this- SIG kasalahan topologi, FME ngresiki kabeh kasalahan kuwi kanggo ngetik mau ing ArcGIS utawa GIS liyane, ing PC ora ambruk karo tandha.

Saliyane kanggo ngresiki, FME bisa ngowahi sifat data, uga saben unsur sing ana ing saben file-ganti jeneng, nambah, mbusak atribut, lapangan. Ing ndhuwur bisa, kanthi nggunakake luwih akeh transformator 450, dirancang kanggo saben kebutuhan spesifik, sing bisa dibandhingake karo pangguna liyane liwat Hub FME. Komponen anyar kayata paket lan proyèk uga didiskusekake.

Para peserta pameran nandhesake saliyane seri alat lan fungsionalitas, contone, trafo sing gegandhengan karo pangolahan raster ditambahake marang perangkat lunak, kayata: RasterObjectDetector, RasterObjectDetectorTrainer, lan NaturalLanguageProcessor, lan uga transformator anyar fokus ing Machine learning.

Keuntungan saka FME yaiku ndhukung entri lan ngatur macem-macem jinis data, lan kanthi iki sampeyan bisa ngatasi kabeh jinis kahanan sing ana hubungane karo. Laura Giuffrida - Kanthi terra GmbH

Kanggo pangguna FME sing lawas lan saiki, manawa sampeyan ngelingi yen piranti lunak nduweni fungsi dekompresi sing dibangun, ing versi anyar iki sampeyan bisa nambah data sing dikompresi lan sistem bakal maca, tanpa kudu ngekstrak file kasebut sadurunge ing desktop, soko banget migunani, amarga ora kabeh aplikasi lan piranti lunak nampa file sing dikompress, sing dadi wektu simpenan nalika rampung tugas.

FME bukan piranti visualisasi data, piranti lunak sing ana ing tukang nganyarke ing GIS utawa sistem liyane, kekuatan kasebut dumunung ing proses pangolahan, ngresiki data liwat panggunaan trafo. Pungkasan, sawise nglakoni apa sing dibutuhake, sampeyan nulisake maneh ing format sing sampeyan perlu. Laura Giuffrida - Kanthi terra GmbH

Panyengkuyung kanggo acara sing ana hubungane karo FME, yaiku wektu sing nggunakake piranti lunak FME minangka ujung tombak kanggo proyek (perusahaan utawa pemerintah), lokal lan nasional. Taun iki, pitulung wis rada luwih cilik, bukti yen ana wong ing kamar sing ora tau nggunakake aplikasi kasebut lan sinau kanggo mangerteni keuntungan, plus kanggo Con Terra lan FME.

Kanggo nyekel para pamiarso, kasebut wiwit nunjukake kabeh panuntunane alat lan penggabungan sing anyar. Diwiwiti karo antarmuka, sampeyan bisa ngganti mode peteng, salah sijine syarat sing digawe dening pangguna, uga perbaikan anotasi, werna miturut data, jendela sing bisa disusun supaya cocog karo pangguna.

Dheweke uga dhateng ing format iki ditambahaké Dicom (gambar mesin sing ana ing awak manungsa), TopoJSON (karo sesambetan topologi), WCS, extraction lan maca piranti GPS (Garmin POI), akses menyang API Socrata lan konektor anyar sing bagéan saka Hub FME, minangka AzureBlobStorageConnector, S3Connector utawa CityworksConnector.

FME maos lan nyerat file ESRI i3s

Kajaba iku, kita nambah fungsi related kanggo raster pasinaon Multitemporal endi gambar diselehake -arrastrándolas folder saka sumber lan sing sistem performs mindai nuduhake variasi, ngasilaken animasi mungkasi karo kabeh gambar kapilih. Liyane nganyari banget sukses gegandhengan karo ChangeDetector -biyen UpdateDetektor-, digunakake kanggo nemtokake owah-owahan antarane siji koleksi data lan liyane, saiki bisa kanggo nemtokake data margin toleransi. Kajaba iku, kamungkinan nggawe nilai-nilai standar ditambahake supaya pangguna, sing mbutuhake trafo kaping pirang-pirang, ora kudu nindakake kabeh proses saka wiwitan, nempatake parameter ing saben wayahe.

Novel-novel kasebut ora mung ana hubungane karo Desktop FME, nanging uga kanggo unsur liyane kayata FME Server, ing elemen-elemen kayata: project recording filtering, manajemen token, transfer proyek FME Server ing FME Hub, tambah ditambah aturan keamanan tembung sandhi, lan preferensi konfigurasi panganggo.

Kajaba iku, banjur padha rembugan bab Ngapikake siji pribadi nggelar, EsriReprojector, kang sadurunge dibutuhake pangguna kanggo duwe lisènsi ESRI-ArcGIS saiki nganyari iki ora nggunakake ArcObjects utawa mbutuhake luwih saka lisènsi FME.

Yen kita ngomong babagan crita-crita sukses, ana sawetara lembaga sing ngumpulake kesempatan kanggo ngetokake kalodhangan nggunakake FME, kanthi proyek kaya Publikasi lan penyebaran saka topographic Mapping Municipal City Dewan City Barcelona Municipal Institute Informàtica Barcelona, ​​uga saiki Nexus Geographics nuduhake layanan dinamis carane Kasilipun lan automation dela Manajemen download metadata ing IDE nggunakake FME Server .

Lisensi?

Kita yakin yen dheweke takon, yen FME mbutuhake tuku lisensi, nanging, sawetara analis lan panganggo wis nandheske yen entuk kasebut ora makili biaya gedhe, nanging investasi jangka panjang, kanggo kabeh kaluwihan sing diwakili kanggo generasi proyek kabeh jinis lan ing kabeh jinis wilayah. Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk Aman Software, pangembang FME, sampeyan mung kudu menyang situs web, utawa blog ing ngendi masyarakat ndudohake keprihatinan, nanggapi carane proses ditindakake, lan gambaran kabeh transformer lan piranti.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.