Arsip kanggo

mesthi AutoCAD

MDT, Solusi lengkap kanggo proyek Surveying and Engineering

Kanthi luwih saka panemune 15,000 ing negara-negara 50 lan kasedhiya ing basa Spanyol, Inggris, Perancis, lan Portugis antarane basa liyane, MDT iku salah sawijining aplikasi asli basa Spanyol sing paling dihargai dening perusahaan-perusahaan sing melu geoengineering. APLITOP duwé papat aplikasi kulawarga ing portofolio: proyèk topografi, aplikasi lapangan kanthi total stasiun ...

Watesan Geometri 12.1

Minangka sing mentas diwiwiti, watesan geometris netepake susunan geometris lan obyek sing gegayutan karo wong liya. Ayo ndeleng saben: 12.1.1 Kebetulan Iki watesan pasukan obyek sing kapindho kapindho ing coincide ing sawetara saka sawijining titik karo sawetara titik obyek pisanan. Nalika kita mindhah pemilih obyek, Autocad nuduhaké ...

CHAPTER 12: PANJANG PARAMETRIK

Nalika kita nggunakake referensi kanggo obyek endpoint, utawa pusat, umpamane, ing kasunyatan, apa sing kita tindakake iki meksa obyek anyar kanggo nuduhake titik geometri karo objek liyane sing wis ditarik. Yen kita nggunakake referensi "Paralel" utawa "Perpendicular" ing bab sing padha, kita meksa panggonan geometris obyek anyar babagan ...

CHAPTER 11: TRACKING POLAR

Ayo bali menyang kotak dialog "Drawing Parameters". Tab "nelusuri kutub" ngidini sampeyan ngatur fitur kanthi jeneng sing padha. "Pangreksan kutub", kayata "Rujukan rujukan obyek", ngasilake garis-garis bertitik, nanging mung nalika kursor ngliwati sudut sing ditemtokake, utawa mundhut, salah siji saka koordinat ...

9.1 .X lan .Y Dot Filters

Obyek referensi minangka "Saka", "midpoint antarane 2 TCTerms" lan "Extension" kita ngerti carane Autocad bisa nunjukaké TCTerms sing ora persis cocog géomètri obyek ana nanging bisa saka idea iki sing programer duwe digunakake kanggo ngrancang liyane alat gambar sing disebut "Titik Filter" sing ...

CHAPTER 9: RUJUKAN OBJEKTIF

Senadyan kita wis nampilake pirang-pirang teknik kanggo nggambar kanthi obyek sing beda-beda, ing praktek, nalika teken kita entuk kerumitan, obyek anyar biasane digawé lan tansah ana hubungane karo sing wis ditarik. Mangkono, unsur-unsur sing wis ana ing lukisan kita menehi kita referensi geometris kanggo obyek anyar. Kanthi ...

8.5 Tables

Kanthi apa sing kita deleng saiki, kita ngerti menawa "narik" garis lan nggawe obyek teks ing baris yaiku tugas sing bisa rampung kanthi cepet lan gampang ing Autocad. Ing kasunyatan, kabeh iku bakal digunakake kanggo nggawe tabel kanthi gampang lan cepet, nggabungake, umpamane, garis utawa polyline kanthi obyek teks nggawe ...

8.4 Multiple Line Text

Ing sawetara kesempatan, gambar ora mbutuhake luwih saka siji utawa rong tembung deskriptif. Ing sawetara kasus, cathetan sing penting bisa dadi loro utawa luwih paragraf. Banjur, nggunakake teks ing baris pancen ora bisa dibatalake. Nanging, kita nggunakake teks multi baris. Opsi iki diaktifake kanthi ...

Gaya teks 8.3

Gaya teks iku mung definisi saka macem-macem fitur ing ngisor jeneng. Ing Autocad kita bisa nggawe kabeh gaya sing dikarepake ing gambar lan banjur bisa nggandhung saben obyek teks kanthi gaya tartamtu. Watesan relatif saka prosedur iki yaiku gaya digawe sing disimpen bebarengan ...

8.1 Text ing baris

Ing sawetara kasus, anotasi gambar kalebu siji utawa rong tembung. Umume golek rencana arsitektur, kayata tembung "Kitchen" utawa "Facade Utara". Ing kahanan kaya iki, teks ing baris gampang kanggo nggawe lan nemokake. Kanggo sing, kita bisa nggunakake "Tèks" printah utawa tombol ...

8 CHAPTER: TEXT

Mesthine, kabeh gambar arsitektur, teknik utawa mekanik kudu ditambahake teks. Contone, yen rencana kutha, sampeyan perlu nambah jeneng jalanan. Gambar saka teken mekanis biasane duwe catetan kanggo bengkel lan ana liyane sing, paling ora, ngemot jeneng ...

7.4 Transparency

Kaya ing kasus sadurungé, kita nggunakake prosedur sing padha kanggo netepake transparansi obyek: kita milih lan banjur kita netepake nilai sing cocog saka grup "Properties". Nanging, kudu dicathet yen angka transparansi ora bisa dadi 100%, amarga bakal katon ing obyek kasebut. Uga ...

Ketebalan baris 7.3

Ing ketebalan baris mung sing, jembar garis saka obyek. Lan kaya ing kasus sadurungé, kita bisa ngowahi ketebalan baris obyek kanthi dhaptar gulung saka grup "Properties" tab "Ngarep". Kita uga duwe kothak dialog kanggo nyetel paramèter kasebut ...