Anugrah lan Simposium

bakal inspirley benten

Saka 12 menyang 14 Oktober Bentley Systems bakal nyekel Symposium lan Award saka praktik paling apik ing Infrastruktur. Acara iki bakal dilaksanakaké ing Charlotte, North Carolina, sing pisanan sawise owah-owahan format apa sing ana sadurunge BE Awards.

Sajrone dina pisanan, Gregg lan Keith Bentley bakal menehi presentasi apa taun 25 perusahaan lan kontribusi utamané ing industri teknologi sing ditrapake kanggo desain lan pambangunan prasarana.

Praktik paling apik

best_practices Saka kategori 17 sing melu penghargaan, presentasi bakal digawe saka telung sing paling apik sing bakal ditemokake ing wektu 20, proyek, prestasi, teknologi lan solusi sing dipecah.

Perubahan format apik, amarga apa sing sadurunge seminar diterusake menyang web, menehi wektu cukup kanggo pameran para peserta ing penghargaan sing sadurunge wis mung panel lan sawetara film ing acara penghargaan.

Ana papan kanggo pitakonan lan jawaban sawise saben presentation lan wakil media bakal duwe kesempatan kanggo ngomong karo peserta pameran lan karo wong-wong sing tanggung jawab institusi utawa perusahaan kasebut.

Meja bulat

executive_roundtable Ing dina kapindho bakal ana diskusi ing macem-macem karya sing bakal kalebu teknisi lan ahli saka Bentley Systems lan peserta ing simposium. Keahliannya adalah Plants, Geospatial, Konstruksi, Platform Sipil dan Teknologi.

Geospatial Tema:

  • Nggunakake informasi GIS lan teknik ing lapangan
  • GIS ing daftar aset - integrasi hidrolik lan model interoperabilitas
  • Teknik multidisiplin kanggo substations lan transmisi garis listrik

Topik kanggo Konstruksi

  • Ngluwihi BIM - Nggabungake tim lan sistem multidisiplin kanggo situs, pemetaan, geo, sipil, BIM, manajemen informasi proyek, review desain digital lan koordinasi
  • Ngerti tuntutan industri kanggo interoperabilitas karo alur kerja - nggunakake teknologi kanggo nguatake sistem proyek kolaboratif, miturut risiko lan ganjaran bareng.
  • Kinerja dhuwur ing manajemen informasi - ngimplementasikan efektifitas tim desain lan konstruksi, lan ngoptimalake kualitas bangunan sing diasilake.

Topik kanggo Sipil:

  • Percepatan eksekusi proyek (dampak stimulus pendanaan)
  • Pemodelan informasi bangunan vs pemodelan informasi karya sipil
  • Kerjo proyek lan tenaga kerja distributif

Dadi Inspirasi Anugrah

Saka proyek 1,000 sing dikirim wiwit taun 2004, siji bakal dianugerahi kanggo saben kategori 17 sadurunge. Kabeh mau ana ing awalan Innovation.

                    1. Jembatan
                    2. Bangunan
                    3. Pembangunan kadaster lan darat
                    4. Universitas, Bandara lan instalasi militèr
                    5. Pabrik
                    6. Pertambangan lan logam
                    7. Minyak dan Gas
                    8. Generasi energi
                    9. Transit lan KA
                    10. Roads
                    1. Jaringan layanan lan komunikasi
                    2. Sistem hidrosaniter lan tanduran perawatan
                    3. Sistem hidrosanitri lan jaringan pluvial
                    4. Komunikasi liwat visualisasi
                    5. Nyambung tim proyek
                    6. Desain Generatif
                    7. Teknik bangunan
                                            Ana aku pitutur marang kowe, amarga saiki wis luwih saka sasi lan setengah, cukup wektu kanggo nemokake penerbangan sing murah lan hotel sing cedhak karo acara kasebut.

                                            Pilihan ... kanggo nyisakke.

                                            Hot Deals for Hot Destinations.

                                            Ninggalake balesan

                                            Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

                                            Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.