Data topografi karo 3D sipil

Rebo iki 15 saka April saka 2009 bakal digawe webcast anyar Civil3D ing penanganan data topografi ing antarane sing kalebu undhuhan data, generasi permukaan lan bagean salib.

Iki sampeyan kudu ndhaftar, duwe sambungan lan layanan terhormat antarane 12 lan 13.

banner_civil_09_03_15

Impor, desain lan ekspor data topografi kanthi AutoCAD Civil 3D

  • Impor data lapangan saka survey.
  • Generasi MDT lan profil longitudinal.
  • Gerakan bumi.
  • Bagian transversal lan cubing.
  • Ekspor data

Sampeyan bisa ndhaftar ing kene

Salah Balas kanggo "Data Survei karo 3D Sipil"

  1. Aku kasengsem ing program iki, misale mangkene menarik kanggo aku, topografi sipilNNXX amarga spesifisku iku kabeh topografi lan desain karya sipil.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.