Companion Designer, minangka pelengkap gedhe kanggo 3D Sipil

Iki salah siji saka pirang-pirang solusi sing ditawakake Eagle Point, perusahaan sing padha ing awal taun 90-an narik kawigaten marang kabeh sing ora ditindakake AutoCAD. Eagle Point Sasampunipun lintu tipis, ing pundi piyambakipun kepéngin nyobi kanggé nglampahi meh samesthinipun, perusahaan ngasilaken dhasar awal, kanthi otomatis AutoDesk lan kagungan kalodhangan kanthi aplikasi Teknik, Arsitektur lan Konstruksi, ingkang sapunika kababaraken Revit lan Civil 3D
Designer's Companion ndadani eksekusi tugas, sing bisa dilakokaké karo AutoDesk Civil 3D, nanging otomatis bisa digarap luwih akeh, ayo sumurup paling sethithik minangka salah sawijining conto:
sipil 3d titik elang
Kita wis duwe permukaan, karo garis kontur lan apa sing kita karepake yaiku:

  • Desain dalan sing nganggo dalane meter 8 lan radius bendhelan 65 meter.
  • Lambang desain ing sisih tengen karo kriteria 400 meter persegi.
  • Lambang desain ing sisih kiwa kanthi kriteria 600 meter persegi.
  • Minangka dalan tanpa metu, ing pungkasan kita arep nempatake bali, sing dikenal minangka cul-de-sac, umum banget kanggo nyegah lalu lintas lan gangguan ing wilayah omah.

Inggih, sampeyan mung kudu menyang tab Desainer's Companion, pilih opsi kasebut Draw Street, isi paramèter lan iki bakal nambah panel 3D Sipil kanggo nggawe alignment.
Kita tarik sumbu ing dalan lan voila, kita bakal duwe ing lotion tanduran, karo plot adapted menyang kondisi lan centroid disambung menyang wilayah lan nomer akèh, tetep wilayah sing kita diadegaké. Uga profil ing tampilan liyane, kanthi stasiun lan elevasi sing padha karo tanduran.
sipil 3d titik elang Saiki, supaya bisa dadi ujung dalan tanpa cara metu, kita kudu milih Panggonan cul-de-sac, banjur pilih manawa iki menyang tengah, kiwa utawa tengen, radius lengkungan lan kriteria wilayah kanggo plot lingkungan.
sipil 3d titik elang

Lan mung, ana sing duwe.
sipil 3d titik elang
Temtu, kabeh iki bisa rampung AutoDesk Civil 3D, nanging yen kita mbandhingake jumlah langkah-langkah kanggo nggawe alignment, banjur nggawe profil, nggawe parcel lan cul-de-sac. Temtunipun nyimpen punika penting.
Nganti kuwi, yen kita pengin nggawe perubahan. Contone, nggeser sumbu dalan ing sawijining titik, kabeh dianyari ing fly, njaga kritéria.

Desinger's Companion Sederhana cara desain karo AutoCAD Civil 3D loro-lorone babagan pemotongan lan laporan pembangkitan ing nggawe permukaan, alignments, lurung-lurung, bagean salib, ngrampungake, ngilangi / isi volume lan sistem hidrosanitary.
Singkatnya, Designer's Companion minangka tugas-tugas sing kita lakokake karo 3D sipil, sing disederhanakake dadi rutinitas perancang umum.

Sanajan aku wis ngringkes aplikasi kasebut ing plot dinamis sing ana hubungane karo sumbu dalan, ana fungsi liyane ing topik liyane, kayata ngemot pipa ing profil sanajan sawijining jaringan lengkap ora dirancang, desain dinamis parkir urbanisasi, nggawe polyline 3D digandhengake karo permukaan saka proyeksi slope, lan liya-liyane.
Amarga dibangun ing antarmuka anyar, kita anggep bakal ora duwe masalah kompatibilitas karo versi 2012 saka 3D Sipil sing bakal kita tingali ning taun iki. Ing video iki sampeyan bisa ndeleng intuisi alat, lan ing jendhela cilik padha, nanging mung karo 3D Perdata.

  • Pindhah menyang Desainer Companion
  • Bukak Eagle Point
  • Menyang Civil 3D

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.