Digital Twin - BIM + GIS - istilah sing ana ing Konferensi Esri - Barcelona 2019

Geofumadas wis nyakup pirang-pirang acara sing ana gandhengane karo subyek kasebut kanthi jarak lan pribadi; Kita nutup siklus patang wulan 2019 iki, kanthi pitulung kanggo Konferensi Pangguna ESRI ing Barcelona - Spanyol sing ditindakake tanggal 25 April ing Institut Geologi lan Cartografi Catalonia (ICGC).

Nggunakake hashtag #CEsriBCN, ing kita akun twitter Kita menehi liputan langsung kanggo acara iki, kajaba para wakil saka Esri Spanyol, kita bisa ndeleng peneliti, aktor institusi lan perusahaan sing saiki nggunakake piranti lunak saka merek iki. Modesto, dibandhingake karo acara liyane sing sadurunge kita melu, acara kasebut ora sampurna ing organisasi, prioritas ing presentasi lan presenter. Umumé, agenda kasebut dipérang dadi 2 tabel babak bebarengan, paripurna lan demonstrasi sing fokus ing warta ArcGIS Enterprise, aliansi karo SAP, AutoDesk lan Microsoft.

Ing ngisor iki kita ngringkes aspek-aspek sing wis narik kawigaten kita saka pendekatan Geo-engineering kita.

Ing ngarep bisa bebarengan ...

Saka awal mula narik kawigaten, dibahas babagan tabel babak babagan topik kayata integrasi BIM lan Artificial Intelligence (AI) sing ditrapake ing GIS. Iki diarahake dening Martí Domènech Montagut saka Departemen Layanan Teknologi Teknologi lan Sistem, Ilse Verly makili Autodesk lan Xavier Perarnau saka SeysTic. Luwih menarik amarga pentinge topik iki, sing ngobahke piranti lunak lan manufaktur hardware kanggo Geo-engineering. Waca topik BIM ing jinis konferensi kasebut, sing umume fokus ing bidang geospasial, BIM uga intelijen buatan lan kembar digital, mbantu mbayangake masa depan sing solusi bakal mbentuk paket komplementer sajrone aliran pangguna bakal nggunakake paling apik alat, gratis lan pribadi, nanging ing sangisore pendekatan wilayah sing digabung karo rantai produksi. Posisi ESRI ditandhani banget, terus nggawe aliansi sing ngidini interaksi macem-macem teknologi, kahanan sing ora kejawab saka BIMSummit 2019 sing kedadeyan ing Barcelona, ​​ing sawetara perusahaan sing ngomong babagan apa sing ditindakake supaya ora nyingkirake Dinamika spasial ing framework konstruksi - siklus urip operasi (AECO).

Inspirating masa depan ing 4ª Industrial Revolution, pentinge GeoSpatial Cloud.

Sawise sambutan dening Jaume Masso, Direktur Institut Cartogràfic i Geologic de Catalunya (ICGC), wiwit melu-melu menarik Angeles Villaecusa - Direktur Umum ing ESRI Spanyol, sing nyuwil es karo video guyonan sing nduduhake nggatekke apa Iku bener, nggunakake lan aplikasi GIS. Saliyane jocular, video kasebut nyatakake yen Sistem Informasi Geografis luwih akeh tinimbang alat sing digunakake kanggo nyiapake peta.

Presentasi kanthi irah-irahan Esri GeoSpatial Cloud: Inspirasi masa depan ing Revolusi Industri kaping 4, tujuane supaya ngerti pentinge Awan GeoSpatial kanggo tujuan efisiensi, efektifitas lan integrasi sing mindhah industri umume, nanging kanggo konteks kita menehi tandha Konsep SmartCities.

Villaescusa, nuduhake peserta sing ana konsumen produk lan layanan ESRI ing wilayah sing akeh ora ngerti, kayata Walt Disney Company, sing nggunakake GIS kanggo kutha-kutha model film-film, nggawe dheweke luwih cedhak karo data geografi.

Yen wong wis kena wong kanggo ndeleng film animasi, Aku pitutur marang kowe aku ora ngerti ESRI metu ing kridit mburi film The Incredibles, lan ora ngerti sing versi paling anyar saka Blade Runner ESRI wis melu ing mbentuk adegan.

Bebener iku saben dina perusahaan liyane sing mbutuhake panggunaan data geospasial ing proyeksine, kanggo modhifikasi konstruksi, ngevaluasi dinamika, lan mengko operasi kasebut. Iki minangka sababe adoh saka inisiatif sing wis ngoptimalake eksploitasi data kayata SAP utawa HANA, sing saiki nguripake mata menyang papan, ora ngagetake maneh.

News ArcGIS Platform Key

Aitor Calero, kepala Teknologi lan Inovasi ing Esri - Spanyol, nampilake apa sing bakal teka kanggo platform ArcGIS. Ing presentasi dheweke, dheweke nerangake carane alat anyar sing nggawe kulawarga ESRI bisa nyedhiyakake nilai ditambahake wakil kanggo konsolidasi SmartCities lan Digital kembar (Twins Digital).

Babagan iki diwiwiti kanthi operasi ArcGIS Hub, conto perencanaan lan manajemen teritorial 3D karo Urban kanggo ArcGIS platform, sing ndhukung kanggo ngidinake sawetara kembar digital. Dheweke uga nuduhake alat kanggo interior cadastre karo ArcGIS Indoors - kanthi alat iki bisa digunakake peta 2D lan 3D, visualisasi lan posisi sing tepat ing manajemen aset.

Kajaba iku, dheweke nerangake fungsi aplikasi kayata Tracker for ArcGIS. Piranti sing pungkasan kanggo ngawasi personel sing nggarap survey ing lapangan, bisa nuduhake lokasi, bisa nduwe visi sing luwih gedhe babagan jangkoan sing ditindakake wong kasebut menyang wilayah sing dibutuhake. Kerjane ing piranti Android lan iOS, karo fitur prasaja sing dianggep kanggo pangguna, lan bisa diatur kanggo nggunakake offline. Aplikasi iki uga ngandhung kemampuan nglacak lan layanan kanggo nyimpen lan ngatur rute lokasi; njupuk kauntungan saka spasi panase BigData.

Calero, menehi garis menarik banget babagan apa sing bakal ditindakake ESRI taun iki lan sing teka; ing bagean Geofumadas kita bakal nunggu, kanggo nyoba lan mbabarake potensinya.

Nggunakake crowdsourcing kanggo njupuk data kualitatif kewarganegaraan - Case Aparcabicibcn

Presentasi iki, nyenengake, sing tanggung jawab Camila González, Project Manager of Current Ecology, nuduhake carane sistem informasi bisa ngumpulake data babagan struktur utawa prasarana kanthi dampak sosial sing dhuwur. Ing kasus iki kita ngomongake babagan area parkir sepeda, sing, kaya ing Barcelona, ​​nggambarake sarana transportasi sing penting, kalebu layanan pinjaman sepeda.

Gonzales nerangake carane, nglamar crowdsourcing, akeh kualitatif data saka kutha bisa diduweni irit. Iki uga nerjemahake nggawe platform mbukak kanggo pangguna, sing bisa nindakake verifikasi sadurunge nggunakake layanan kasebut.

Minangka optimis kaya sing dienggo, crowdsourcing perlu partisipasi massif pangguna, lan ngawasi dening Negara, kanggo njamin panyebaran data sing mbukak, ing salebeting pambangunan aplikasi kanggo panggunaan lan manajemen gampang. Proyèk sing dituduhake ing pungkasan, yaiku platform utawa sistem sing nuduhake kasedhiyan / visibilitas parkir sepeda, yen panggunaane aman utawa yen statusé operasional; loro kanggo nggawe keputusan babagan ekosistem transportasi iki, lan solusi kanggo pangguna pungkasan.

Ing kawicaksanan kita, presentation of case respon geni, ArcGIS Enterprise kanggo Bombers de Barcelona, ​​tutup GIS ing wektu nyata, katuntun dening Miquel Guilanyà. Tècnic GIS. SPEIS- Bombers de Barcelona, ​​sing njelasake kanthi rinci babagan cara kanggo nggawe sistem informasi / platform ing wektu nyata, kanggo nyegah lan nanggepi acara utawa kahanan abot.

Umumé, acara kasebut ketemu ekspektasi, arep menyang papan kanggo nuduhaké informasi sing relevan, kepinteran marang pamiarso; uga advances aliansi sing wis ngrambah ing taun anyar karo perusahaan liyane, lan presentation saka sukses crita lan nganyari aplikasi ESRI. Ing acara kasebut ing Barcelona, ​​ora kaget yen ana pirang-pirang makalah ing basa Catalan; karo watesan sing bisa digawe kanggo pangguna sing ora nganggo.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.