Digital Twin - BIM + GIS - istilah sing dimainkan ing Esri Conference - Barcelona 2019

Geofumadas wis nutupi pirang-pirang acara sing gegayutan karo subyek saka jarak lan ing wong; Kita wis ngrampungake siklus 2019 papat sasi iki, kanthi rencanane Konferensi Pengguna ESRI ing Barcelona - Spanyol, kang dianakake ing 25 ing April ing Institut Geologi lan Kartografi Catalunya (ICGC).

Nggunakake hashtag #CEsriBCN, ing kita akun twitter Kita menehi jangkoan urip babagan acara iki, sauntara wakil saka Esri Spanyol, kita bisa ndeleng peneliti, aktor institusional lan perusahaan sing saiki nggunakake piranti lunak merek iki. Modest, dibandhingake karo acara liyane sing wis suwe dilaksanakake, acara kasebut ora bisa dipraktekke ing organisasi, diparingake kanthi prioritas ing presentasi lan presentasi. Umumé, agenda kasebut dipérang dadi tabel babak babak bebarengan 2, sesi pleno lan demonstrasi fokus ing berita ArcGIS Enterprise, bekerjasama karo SAP, AutoDesk, lan Microsoft.

Ing ngisor iki kita ngringkes aspek-aspek sing wis narik kawigaten kita saka pendekatan Geo-engineering kita.

Ing mangsa kita padha bebarengan ...

Ing wiwitan, menarik, tabel babak ing ngendi topik kayata integrasi BIM lan Artificial Intelligence (AI) sing diterapake ing GIS padha kena. Iki diarahake dening Martí Domènech Montagut saka Direktorat Layanan Teknologi lan Sistem Teknologi, wakil saka Autodesk lan Xavier Perarnau saka Ilse Verly SeysTic. Luwih menarik amarga pentinge topik iki, sing ngobahke piranti lunak lan manufaktur hardware kanggo Geo-engineering. Deleng bim topik ing Konferensi kuwi, kang padha umume diangkah lapangan geospatial, loro bim minangka Intelligence Ponggawa lan kembar digital, iku mbantu kanggo envision mangsa kang solusi bakal mbentuk Paket congenital ing aliran ngendi kita bakal nggunakake paling saka piranti, bebas lan pribadi nanging miturut pendekatan teritorial sing digabung karo rantai produktif. Dicenthang posisi ESRI, terus kekancan bangunan sing ngidini interaksi saka macem-macem teknologi, kahanan kita kantun BIMSummit 2019 sing mung lelakon ing Barcelona, ​​ing ngendi sawetara perusahaan ngedika bab apa sing dilakoni kanggo ora nglirwakake dinamika spasial ing framework siklus hidup konstruksi - operasi (AECO).

Inspirating masa depan ing 4ª Industrial Revolution, pentinge GeoSpatial Cloud.

Sawise sambutan dening Jaume Masso, Direktur Institut Cartogràfic i Geologic de Catalunya (ICGC), wiwit melu-melu menarik Angeles Villaecusa - Direktur Umum ing ESRI Spanyol, sing nyuwil es karo video guyonan sing nduduhake nggatekke apa Iku bener, nggunakake lan aplikasi GIS. Saliyane jocular, video kasebut nyatakake yen Sistem Informasi Geografis luwih akeh tinimbang alat sing digunakake kanggo nyiapake peta.

Ing kertas anduweni Esri GeoSpatial Cloud: Inspiring mangsa ing Revolusi Industri 4ª, ngarahke kanggo ngumumake pentinge GeoSpatial Cloud ing gol saka efficiency, efektifitas lan integrasi sing gerakane industri ing umum nanging kanggo babak kita staking ing Konsep SmartCities.

Villaescusa, nuduhake peserta sing ana konsumen produk lan layanan ESRI ing wilayah sing akeh ora ngerti, kayata Walt Disney Company, sing nggunakake GIS kanggo kutha-kutha model film-film, nggawe dheweke luwih cedhak karo data geografi.

Yen wong wis kena wong kanggo ndeleng film animasi, Aku pitutur marang kowe aku ora ngerti ESRI metu ing kridit mburi film The Incredibles, lan ora ngerti sing versi paling anyar saka Blade Runner ESRI wis melu ing mbentuk adegan.

Bebener iku saben dina perusahaan liyane sing mbutuhake panggunaan data geospasial ing proyeksine, kanggo modhifikasi konstruksi, ngevaluasi dinamika, lan mengko operasi kasebut. Iki minangka sababe adoh saka inisiatif sing wis ngoptimalake eksploitasi data kayata SAP utawa HANA, sing saiki nguripake mata menyang papan, ora ngagetake maneh.

News ArcGIS Platform Key

Aitor Calero, sing tanggung jawab kanggo Teknologi lan Inovasi Esri - Spanyol, nampilake apa sing bakal teka ing mangsa ngarep kanggo platform ArcGIS. Ing presentasi dheweke nerangake carane alat anyar sing nggawe kulawarga ESRI bisa nyedhiyakake wakil tambah nilai kanggo konsolidasi SmartCities lan Digital Twins (Twins Digital).

Babagan iki diwiwiti kanthi operasi ArcGIS Hub, conto perencanaan lan manajemen teritorial 3D karo Urban kanggo ArcGIS platform, sing ndhukung kanggo ngidinake sawetara kembar digital. Dheweke uga nuduhake alat kanggo interior cadastre karo ArcGIS Indoors - kanthi alat iki bisa digunakake peta 2D lan 3D, visualisasi lan posisi sing tepat ing manajemen aset.

Kajaba iku, dheweke nerangake fungsi aplikasi kayata Tracker for ArcGIS. Piranti sing pungkasan kanggo ngawasi personel sing nggarap survey ing lapangan, bisa nuduhake lokasi, bisa nduwe visi sing luwih gedhe babagan jangkoan sing ditindakake wong kasebut menyang wilayah sing dibutuhake. Kerjane ing piranti Android lan iOS, karo fitur prasaja sing dianggep kanggo pangguna, lan bisa diatur kanggo nggunakake offline. Aplikasi iki uga ngandhung kemampuan nglacak lan layanan kanggo nyimpen lan ngatur rute lokasi; njupuk kauntungan saka spasi panase BigData.

Calero, menehi garis menarik banget babagan apa sing bakal ditindakake ESRI taun iki lan sing teka; ing bagean Geofumadas kita bakal nunggu, kanggo nyoba lan mbabarake potensinya.

Nggunakake crowdsourcing kanggo njupuk data kualitatif kewarganegaraan - Kasus Aparcabicibcn

Presentasi iki, nyenengake, sing tanggung jawab Camila González, Project Manager of Current Ecology, nuduhake carane sistem informasi bisa ngumpulake data babagan struktur utawa prasarana kanthi dampak sosial sing dhuwur. Ing kasus iki kita ngomongake babagan area parkir sepeda, sing, kaya ing Barcelona, ​​nggambarake sarana transportasi sing penting, kalebu layanan pinjaman sepeda.

Gonzales nerangake carane, nglamar crowdsourcing, akeh kualitatif data saka kutha bisa diduweni irit. Iki uga nerjemahake nggawe platform mbukak kanggo pangguna, sing bisa nindakake verifikasi sadurunge nggunakake layanan kasebut.

Minangka optimis kaya sing dienggo, crowdsourcing perlu partisipasi massif pangguna, lan ngawasi dening Negara, kanggo njamin panyebaran data sing mbukak, ing salebeting pambangunan aplikasi kanggo panggunaan lan manajemen gampang. Proyèk sing dituduhake ing pungkasan, yaiku platform utawa sistem sing nuduhake kasedhiyan / visibilitas parkir sepeda, yen panggunaane aman utawa yen statusé operasional; loro kanggo nggawe keputusan babagan ekosistem transportasi iki, lan solusi kanggo pangguna pungkasan.

Ing kawicaksanan kita, presentation of case respon geni, ArcGIS Enterprise kanggo Bombers de Barcelona, ​​tutup GIS ing wektu nyata, katuntun dening Miquel Guilanyà. Tècnic GIS. SPEIS- Bombers de Barcelona, ​​sing njelasake kanthi rinci babagan cara kanggo nggawe sistem informasi / platform ing wektu nyata, kanggo nyegah lan nanggepi acara utawa kahanan abot.

Umumé, acara kasebut ketemu ekspektasi, arep menyang papan kanggo nuduhaké informasi sing relevan, kepinteran marang pamiarso; uga advances aliansi sing wis ngrambah ing taun anyar karo perusahaan liyane, lan presentation saka sukses crita lan nganyari aplikasi ESRI. Ing acara kasebut ing Barcelona, ​​ora kaget yen ana pirang-pirang makalah ing basa Catalan; karo watesan sing bisa digawe kanggo pangguna sing ora nganggo.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.