Diploma - Ahli Geospasial

Kursus iki ditujukan kanggo pangguna sing kasengsem ing bidang Sistem Informasi Geografis, sing pengin sinau alat lan metode kanthi komprehensif. Kajaba iku, kanggo wong-wong sing pengin nglengkapi ilmune, amarga sebagian duwe piranti lunak lan pengin sinau kanggo nggabungake informasi geospasial ing macem-macem siklus akuisisi, analisis lan panentu asil kanggo platform liyane.

Tujuan:

Gawe kapabilitas kanggo akuisisi, analisis lan disposisi data geografis. Kursus iki kalebu sinau ArcGIS Pro lan QGIS, program sing paling umum digunakake ing bidang data geospasial; uga panggunaan alat sing interoperate informasi ing disiplin liyane kayata Blender lan Google Earth. Kajaba iku, kalebu modul kanggo sinau babagan nyiyapake asil kanggo diterbitake ing Internet.

Kursus kasebut bisa dijupuk kanthi mandiri, nampa diploma kanggo saben kursus nanging «Diploma Ahli Geospasial»Mung diterbitake nalika pangguna wis njupuk kabeh kursus ing itinerary.

Keuntungan kanggo aplikasi rega Diploma - Ahli Geospasial

  1. Dasar ArcGIS Pro ……………………… USD  130.00  24.99
  2. Advanced ArcGIS Pro ……………………. USD  130.00 24.99
  3. Ilmu Data ………………………… USD  130.00 24.99
  4. GIS web + Arcpy ……………………… .. USD  130.00 24.99
  5. QGIS ………………………………………… USD  130.00 24.99
  6. Blender - Pemodelan kutha ………. USD  130.00 24.99
Deleng rinci
Ciência

Kursus Ilmu Data - Sinau nganggo Python, Plotly lan Leaflet

Saiki ana akeh sing kasengsem ing perawatan data sing akeh kanggo napsirake utawa njupuk keputusan sing bener ing kabeh ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
1927556_8ac8_3

Kursus ArcGIS Pro - dhasar

Sinau ArcGIS Pro Gampang - iku mesthi dirancang kanggo para penggemar sistem informasi geografis, sing pengin ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
mesthi arcgis majeng

Kursus ArcGIS Pro Lanjut

Sinau nggunakake fitur canggih piranti lunak ArcGIS Pro - GIS sing ngganti ArcMap Sinau tingkat canggih ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
blender

Kursus campuran - Pemodelan kutha lan lanskap

Blender 3D Kanthi kursus iki, siswa bakal sinau nggunakake kabeh alat kanggo model obyek ing 3D, liwat ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
saklajengipun

Kursus Sistem Informasi Geografis karo QGIS

Sinau nggunakake QGIS liwat latihan praktik Sistem Informasi Geografi kanthi nggunakake QGIS. - Kabeh latihan sing bisa ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
os

Web-GIS mesthi nganggo piranti lunak open source lan ArcPy kanggo ArcGIS Pro

AulaGEO nampilake kursus iki sing fokus ing pangembangan lan interaksi data spasial kanggo implementasi Internet ...
Deleng liyane ...

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.