Diploma - Pakar Pekerjaan Sipil

Kursus iki ditujukan kanggo pangguna sing minat karo bidang pekerjaan sipil, sing pengin sinau alat lan metode kanthi komprehensif. Kajaba iku kanggo wong-wong sing pengin nglengkapi ilmune, amarga sebagian duwe piranti lunak lan pengin sinau kanggo koordinasi desain karya sipil ing siklus akuisisi, desain lan penyediaan asil kanggo fase proses liyane.

Tujuan:

Gawe kapasitas kanggo akuisisi, desain lan tata model model karya sipil. Kursus iki kalebu sinau 3D Sipil, salah sawijining program sing paling akeh digunakake ing bidang survey; uga panggunaan alat sing informasi kasebut gegandhengan karo fase proses liyane, kayata InfraWorks. Kajaba iku, kalebu modul AutoCAD kanggo nguwasani luwih akeh fungsi desain sing dibantu komputer sing ora diterangake ing modul 3D Sipil.

Kursus kasebut bisa dijupuk kanthi mandiri, nampa diploma kanggo saben kursus nanging «Diploma Pakar Pekerjaan Sipil»Mung diterbitake nalika pangguna wis njupuk kabeh kursus ing itinerary.

Keuntungan nglamar rega Diploma - Pakar Sipil

  1. AutoCAD …………… USD  130.00  19.99
  2. 3D tingkat sipil 1 …… USD  130.00 24.99
  3. tingkat 3D sipil 2 …… USD  130.00 24.99
  4. 3D tingkat sipil 3 …… USD  130.00 24.99
  5. 3D tingkat sipil 4 …… USD  130.00 24.99
Deleng rinci
AutoCAD

Kursus AutoCAD - sinau gampang

Iki minangka kursus sing dirancang kanggo sinau AutoCAD saka awal. AutoCAD minangka piranti lunak sing paling populer kanggo desain sing dibantu ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 1

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 1

Poin, permukaan lan alignment. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake ing Topografi ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 2

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 2

Majelis, permukaan, salib, cubing. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 3

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 3

Alignment canggih, permukaan, bagean salib. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 4

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 4

Kelas, saluran pembersihan, bingkisan, prapatan. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo ...
Deleng liyane ...

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.