Diploma - Ahli Operasi BIM

Kursus iki ditujukan kanggo pangguna sing kasengsem ing bidang perencanaan konstruksi, sing pengin sinau alat lan metode kanthi komprehensif. Kajaba iku, wong-wong sing pengin nglengkapi ilmune, amarga sebagian duwe piranti lunak lan pengin sinau kanggo koordinasi desain kanthi anggaran ing siklus perencanaan, simulasi lan disposisi asil sing beda kanggo fase proses liyane.

Tujuan:

Nggawe kemampuan kanggo ngrancang, simulasi lan tata letak model data konstruksi. Kursus iki kalebu sinau Navisworks, salah sawijining program sing paling akeh digunakake ing bidang manajemen BIM; uga panggunaan alat sing informasi kasebut gegandhengan karo fase proses liyane kayata Navisworks, Dynamo, lan Quantity take-off. Kajaba iku, kalebu modul konsep kanggo ngerti kabeh siklus manajemen infrastruktur miturut metodologi BIM, uga modul Arsitektur Revit lan pengantar filsafat Digital Twins.

Kursus kasebut bisa dijupuk kanthi mandiri, nampa diploma kanggo saben kursus nanging «Diploma Ahli Operasi BIM»Mung diterbitake nalika pangguna wis njupuk kabeh kursus ing itinerary.

Keuntungan nglamar rega Diploma - Pakar Operasi BIM

  1. BIM - 5D Quantity take-off …… .. USD  130.00  24.99
  2. Alur kerja BIM - Dynamo ………. USD  130.00 24.99
  3. Revit Arsitektur ………………… .. USD  130.00 24.99
  4. Metodologi BIM ……………………. USD  130.00 24.99
  5. Pambuka Kembar Digital ……. USD  130.00 19.99
  6. BIM 4D- NavisWorks ………………. USD  130.00 24.99
Deleng rinci
metodologi bim

Cara lengkap metodologi BIM

Ing kursus majeng iki aku nuduhake sampeyan langkah demi langkah babagan cara ngetrapake metode BIM ing proyek lan organisasi. Kalebu modul ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
navisworks

Kursus BIM 4D - nggunakake Navisworks

Sugeng rawuh ing lingkungan Naviworks, alat kerja kolaborasi Autodesk, sing dirancang kanggo manajemen proyek ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus dinamis bim

Kursus dinamo kanggo proyek teknik BIM

Desain Komputasi BIM Kursus iki minangka pandhuan sing ramah lan pambuka kanggo jagad desain komputasi kanthi nggunakake Dynamo, platform ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
revit arsitektur

Dhasar kursus Arsitektur nggunakake Revit

Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Revit kanggo nggawe proyek kanggo bangunan Ing kursus iki kita bakal fokus menehi sampeyan ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
dtwin

Kursus Kembar Digital: Filsafat kanggo revolusi digital anyar

Saben inovasi duwe pandhereke, yen digunakake, ngowahi industri sing beda-beda. PC ngganti cara nyopir ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
bim5

Jumlah njupuk kursus BIM 5D nggunakake Revit, Navisworks lan Dynamo

Ing kursus iki, kita bakal fokus kanggo ngekstrak jumlah langsung saka model BIM kita. Kita bakal ngrembug macem-macem cara kanggo ngekstrak jumlah nggunakake ...
Deleng liyane ...

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.