Diploma - Ahli Struktural BIM

Kursus iki ditujokake kanggo pangguna sing kasengsem ing bidang desain struktural, sing pengin sinau alat lan metode kanthi komprehensif. Kajaba iku, kanggo wong-wong sing pengin nglengkapi ilmu, amarga sebagian duwe piranti lunak lan pengin sinau kanggo koordinasi desain struktural ing siklus desain, analisis lan disposisi asil sing beda kanggo fase proses liyane.

Tujuan:

Gawe kapasitas kanggo desain, analisis, lan koordinasi model struktural. Kursus iki kalebu pembelajaran Revit, piranti lunak sing paling akeh digunakake ing bidang prasarana BIM; uga panggunaan alat sing informasi kasebut gegandhengan karo fase proses liyane kayata NavisWorks lan InfraWorks. Kajaba iku, kalebu modul konseptual kanggo ngerti kabeh siklus manajemen infrastruktur miturut metodologi BIM.

Kursus kasebut bisa dijupuk kanthi mandiri, nampa diploma kanggo saben kursus nanging «Diploma Ahli Struktural BIM»Mung diterbitake nalika pangguna wis njupuk kabeh kursus ing itinerary.

Keuntungan nglamar rega Diploma - Ahli Struktural BIM

  1. Struktur Revit …………………. USD  130.00  24.99
  2. Robot Struktural ………………. USD  130.00 24.99
  3. Beton lan baja dikiataken .. USD  130.00 24.99
  4. Metodologi BIM ……………… USD  130.00 24.99
  5. BIM 4D - NavisWorks ………. USD  130.00 24.99
Deleng rinci
metodologi bim

Cara lengkap metodologi BIM

Ing kursus majeng iki aku nuduhake sampeyan langkah demi langkah babagan cara ngetrapake metode BIM ing proyek lan organisasi. Kalebu modul ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
navisworks

Kursus BIM 4D - nggunakake Navisworks

Sugeng rawuh ing lingkungan Naviworks, alat kerja kolaborasi Autodesk, sing dirancang kanggo manajemen proyek ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Kursus struktur robot

Kursus Desain Struktural nggunakake Struktur Robot AutoDesk

Pandhuan lengkap kanggo nggunakake Robot Struktural Analysis kanggo model, pitungan lan desain struktur beton lan baja ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
ngrampungake kursus struktur

Kursus Teknik Struktural nggunakake Revit

  Pandhuan desain praktis karo Model Informasi Gedhung sing ditujokake kanggo desain struktural. Tarik, ngrancang lan dokumen ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
4250228_161f

Desain Lanjut saka Baja Beton lan Struktural sing Ditetepake

Sinau desain baja beton lan struktural sing diperkuat kanthi nggunakake piranti lunak Revit Structure lan Advanced Steel Design. Desain beton bertulang ...
Deleng liyane ...

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.