Arsip kanggo

dk

Crita wirausaha. Geopois.com

Ing Majalah Twingeo edisi kaping 6 iki, kita mbukak bagean sing khusus kanggo wirausaha, wektu iki giliran Javier Gabás Jiménez, sing wis dihubungi Geofumadas ing kesempatan liyane kanggo layanan lan kesempatan sing ditawakake kanggo komunitas GEO. Thanks kanggo dhukungan lan drive komunitas GEO, kita bisa ngrancang rencana ...

Transform data spatial Online!

MyGeodata minangka layanan online sing luar biasa, saengga bisa ngowahi data geospasial, kanthi format CAD, GIS lan Raster sing beda-beda, dadi sistem proyeksi lan referensi sing beda. Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu ngunggah file, utawa nunjukake url sing disimpen. File kasebut bisa diunggah siji-siji, utawa ...

Carane mbukak, label, lan ndribadake berkas .shp karo Microstation V8i

Ing artikel iki, kita bakal bisa ndeleng cara mbukak, nggawe tema lan menehi label file shp nggunakake Microstation V8i, sing padha karo Peta Bentley. Sanajan file 16-arsip kuno, lawas kaya sawetara -wutah wulu, ora bisa diindhari yen terus digunakake ing konteks geospasial kita. Mesthi wae, kritéria kasebut ditrapake kanggo obyek vektor sing ana gandhengane ...

Konverter online gratis kanggo data GIS - CAD lan Raster

kabel konverter
MyGeodata Converter minangka layanan Internet sing nggampangake konversi data ing antarane macem-macem format. Saiki layanan kasebut ngenali 22 format input vektor: ESRI Shapefile Arc / Info Binary Coverage Arc / Info .E00 (ASCII) Microstation Microstation DGN (Versi 7) MapInfo File Comma Separated Value (.csv) GML GPX KML GeoJSON UK .NTF SDTS Sensus AS ...

CartoDB, sing paling apik kanggo nggawe peta online

peta pos
CartoDB minangka salah sawijining aplikasi sing paling apik sing digawe kanggo nggawe peta online sing apik ing wektu sing cendhak. Dipasang ing PostGIS lan PostgreSQL, sing siap digunakake, iku minangka salah sawijining sing paling apik sing dakdeleng ... lan iki minangka inisiatif asale Hispanik, nambah rega kasebut. Format sing didhukung Amarga pembangunan fokus ...

Posifikasi, presisi GPS centimeter biaya kurang

Produk iki bubar ditampilake ing Konferensi pangguna ESRI ing Spanyol, minggu kepungkur lan sabanjure bakal ana ing TopCart ing Madrid. Iki minangka sistem posisi lan pangukuran GPS sing ndhukung pasca proses, kanthi presisi sentimeter bisa dipikolehi. Ora ana sing ora ditindakake wong liya ...

Carane Mapserver Works

Pungkasan, kita ngobrol babagan sawetara kriteria kenapa MapServer lan dhasar instalasi. Saiki ayo ndeleng sawetara operasine kanthi olahraga karo peta cuates Chiapas. Endi sing dipasang Sawise Apache diinstal, direktori penerbitan standar kanggo MapServer yaiku folder OSGeo4W sing ana ing ndhuwur C: / Ing njero, ana ...

Versi Beda MobileMapper Kantor lan MobileMapper Kantor 6

  Ing kiriman pungkasan, kita wis ngomong babagan data sing diunduh saka komputer Magellan, lan saka ing kana ana kebutuhan kanggo njlentrehake babagan macem-macem versi Kantor MobileMapper. Kantor MobileMapper 6 Iki minangka piranti lunak, sing bakal kasedhiya nalika sampeyan tuku MobileMapper 6, iku piranti lunak anyar, sing meh ora ngliwati versi 1.01.01 ...