Unduh undhuhan kanggo pangguna GIS

Punika dhaptar download sing asring banget migunani kanggo pangguna platform CAD / GIS. Sawetara wong-wong mau ora kasedhiya kanggo versi anyar, nanging isih referensi lan wigati tetep nganyari.

  • Autodesk DWF Viewer
    Alat gratis kanggo maca lan print file AutoCAD ing format dwf kanggo dimensi 2 lan 3.
  • OpenLM
    Piranti kanggo ngapikake produktivitas pangembang ESRI lan pangguna, ing baris ArcView, ArcEditor lan ArcInfo.
  • Ekstensi kanggo ArcView
    Piranti sing dikembangake dening spesialis Barr
  • Dxf2xyz
    DXF2XYZ ngowahi file dxf menyang koma teks delimited karo koordinat xyz.
  • Workspace Translator
    Utilitas sing bisa dileksanakake sing nerjemahake ruang kerja ArcInfo utawa ArcCAD menyang versi 7x, utawa kanthi sebutan.
  • Atlas Geo File Translators
    Nyawiji platform Atlas GIS menyang produk ESRI
  • TNTatlas V6.20Windows Installer Update
    Ngatur, nyebarake lan nuduhake informasi spasial ing lingkungan Atlas.
  • Penerjemah Resource Files
    Translates data saka baris TNT kanggo ditampilake sacara lokal
  • CelestNav
    CelestNav minangka kalkulator navigasi sing nyakup almanak nautical ... perennial. Gumantung ing palmOS.
  • M / IX 3.0 kanggo Windows
    Ngubah PC minangka terminal-jinis server, supaya bisa digunakake kanggo nawakake layanan kanggo komputer klien ing intranet ... utawa metu?
  • SML Scripts
    Tulisan penting ing SML.
  • Modhèl hidrologi SWAT / GRAS, Manual Referensi GRASS On-line
    Manual, piranti lunak lan sumber daya saka garis Rumput
  • ArcExplorer
    Alat gratis kanggo nyebarke lan nindakake fungsi dhasar karo produk ESRI
  • Ekstensi Distrik kanggo ArcView GIS
    Utilitas lan ekstensi kanggo nggawe distrik, analisis lan perencanaan alamat sing yen dijupuk kauntungan bisa mbantu proses zoning.
  • HPGL2CAD
    Ngowahi HPGL lan HP-GL / 2. Nyetel pens lan file menyang file DXF
  • AutoSave AVX
    Ekstensi kanggo pengguna ArcView sing bisa nyimpen kanthi otomatis, saben asring uga ... apik banget yen kita duwe versi ArcView sing kerep kerjane.
  • Geomatica FreeView
    Ngidini kanggo nampilake data saka sensor remot kayata Landsat, Titik, Radarsat, ERS-1, Nuh Avhrr utawa produk final kayata gambar satelit utawa orthophotos. Iku uga ngidini kanggo nuduhake lapisan GIS format umum, ing paling apik sampeyan bisa reproject file leyenco pesawat liwat 80 format raster / vektor
  • NAPIS Lite
    NAPIS nggabungake teknologi sistem informasi geografi (GIS) nggunakake Object Objects (ESRI), sing ngidini basis data medan teks sing ana hubungane karo fitur spasial ing peta basis komputer.
  • GeoTools
    Piranti kanggo nambah produktivitas ing sawetara fungsi umum AutoCAD ing area pemetaan, topografi, sipil lan GIS. Sanajan kompatibel karo versi sadurungé, iku kudu tetep nganyari.
  • Analisis ER Mapper Lineament kanggo Unix v1.0
    Wisaya kanggo analisis data ER Mapper, uga kasedhiya kanggo PC

Apa sampeyan suggest wong liya?

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.