Arsip kanggo

downloads

Ngundhuh aplikasi sing disedhiyakake dening Geofumadas utawa produk saka kapentingan umum

Cara ndownload AutoCAD 2018 - versi pendidikan

Versi pendidikan AutoCAD bisa dienggo kanggo para siswa lan para guru. Kanggo ndownload versi siswa AutoCAD, sampeyan kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki: 1. Akses kaca AutoDesk. Mlebu menyang akun sampeyan utawa gawe sing anyar. Sampeyan kudu milih link download versi pendidikan: https://www.autodesk.com/education/free-software/autocad Ing kasus iki, aku…

Entuk UTM Cithakan geografi mromosiaken egeomates

coordinates geografis utm
Kanggo wektu sing winates, kita bakal menehi template "Konversi koordinat UTM menyang Geographic", promosi Geofumadas. Kanthi template iki sampeyan bisa ngetik koordinat UTM, kayata: X = 1,740,564.29 Y = 3,396,718.08, nuduhake zona 19 ing sisih lor. lan Spheroid GRS80, lan asile sampeyan bakal oleh garis lintang lan garis bujur ing derajat, menit lan detik format minangka ...

Manual of Total Station Sokkia 50 Series, in Spanish

Sawetara wektu kepungkur, pamaca nggoleki manual iki, pirang-pirang wulan mengko dheweke nemokake lan dikirim menyang aku. Mbaleni sih, aku ngirim ing kene kanggo sampeyan download. Iki manual operator Sokkia resmi, ing basa Spanyol, sing digunakake kanggo peralatan: Series50RX SET250RX SET350RX SET550RX SET650RX Series50X SET250X SET350X…

The cadastre, diterangno ing versi populer

Iki minangka salah sawijining publikasi pungkasan sing kudu dakgawe. Iki minangka dokumen panjelasan sing, sanajan digawe kanggo konteks, mesthine bisa migunani kanggo negara liya ing tugas rumit nerangake kadastre ing versi sing dingerteni wong - kurang luwih -. Ing…

Manual of MobileMapper lan Promark ing Spanyol

Sawetara dina kepungkur, ana sing maca takon babagan Pandhuan Pangguna Dhasar kanggo MobileMapper 100. Biasane manual iki ana ing disk sing ngiringi peralatan sing dituku ing Ashtech, uga ing basa Jerman, Prancis lan Inggris kanthi jeneng: xM100 & 200Platform_GSG_B_es.pdf xM100 & 200Platform_GSG_B_de.pdf xM100B 200form_ .pdf xM100 & 200Platform_GSG_B_en.pdf Nanging ana kesalahan wong sing kudune wis murub,…