Arsip kanggo

downloads

Ngundhuh aplikasi sing disedhiyakake dening Geofumadas utawa produk saka kapentingan umum

Entuk UTM Cithakan geografi mromosiaken egeomates

coordinates geografis utm

Kanggo wektu sing winates, kita bakal menehi cithakan "Konversi koordinat UTM menyang Geographic", mromosikake Geofumadas. Kanthi cithakan iki sampeyan bisa ngetik koordinat UTM, minangka conto: X = 1,740,564.29 Y = 3,396,718.08, nuduhake zona 19 ing sisih lor. lan Spheroid GRS80, lan minangka asil sampeyan bakal entuk latitude lan bujur ing derajat, menit lan detik minangka format ...

Stasiun Sokkia Seri 50 Total Manual

Sawetara wektu kepungkur mlaku nalika looking manual iki, sasi sawise sampeyan wis ketemu karo aku maca lan wis teka. Mbaleni nikmat, kene aku nyelehake supaya sampeyan bisa ngundhuh. Iku operator manual, pejabat Sokkia ing Spanyol, digunakake kanggo peralatan: Series50RX SET250RX SET350RX SET550RX SET650RX Series50X SET250X SET350X ...

The cadastre, diterangno ing versi populer

Iki minangka salah sawijining publikasi pungkasan sing kudu saya gunakake. Iku document panjelasan sing senajan iki digawe kanggo konteks, iku manawa bakal mbiyantu kanggo negara liyane ing tugas angel saka penjelasan tanah ing versi sing wong ngerti, liyane utawa kurang. Ing ...

Manual of MobileMapper lan Promark ing Spanyol

A sawetara dina kepungkur maca takon kula kanggo Guide dhasar kanggo Nggunakake MobileMapper 100. Biasane pandom iki ana ing disk sing ngiringi peralatan dituku ing Ashtech, uga ing jeneng Jerman, Prancis lan Inggris: xM100 & 200Platform_GSG_B_es.pdf xM100 & 200Platform_GSG_B_de.pdf xM100 & 200Platform_GSG_B_fr.pdf xM100 & 200Platform_GSG_B_en.pdf Nanging kesalahan saka wong sing kudu wis murub ...

BiblioCAD, ngundhuh pamblokiran lan rencana AutoCAD

BiblioCAD minangka situs sing ngemot file sing ora pantes kanggo diundhuh. Sampeyan bisa ngatasi kanthi gampang nalika sampeyan nindakake proyek utawa menehi gagasan anyar babagan carane ngembangake. Ayo ndeleng sawetara kasus: We occupy detail saka sepatu zunchada sing terisolasi, kanthi tampilan isometrik, potong lan tanduran. We need blocks of people, trees or ...