Geofumadas: 30 taun AutoCAD lan Microstation

Sawise saklawasé rong taun program kasebut, sing kanthi cara kaya ana ing antarane sawetara sing isih urip ing jaman evolusi, aku wis ngetokake wektu kanggo nemtokake topik kasebut kanggo nuduhake tonggak sing paling penting ing proses kasebut, ngidini kita ngeling-eling apa sing kedadeyan lan apa sing bisa kita anggep ing jangka pendek.

Sakabèhé, loro program ing baris wektu padha nanging karo Sastranegara marketing beda lan pembangunan. Loro-lorone miwiti program ditulung desain, banjur padha dabbling ing garis vertikal ing negara, Autodesk dadi cukup populer kanggo njupuk liwat akeh saka pasar minangka Arsitektur diarani lan Teknik, dabbling kathah saiki ing donya multimedia lan Manufacturing . Nalika Bentley iki kiwa karo cilik, karo fokus ing perusahaan gedhe ing engineering, arsitektur lan sektor tetanduran industri. Kanggo sing kalebu sawetara aspèk sing cocog ing pasar ngendi program kayata CATIA, Pro / IGENEER lan UniGraphics duwe saham gedhe sanajan sethitik katon kanggo lingkungan kita.

Taun AutoCAD Microstation
I Ing wiwitan

pseudostation

Sak 4 taun AutoCAD njupuk kaunggulan pinunjul kanthi ngarahake para pengguna komputer pribadi. Ing sisih Bentley, boten wonten, sanesipun pendahulune Intergraph kanthi tèknologi dhuwur kanggo operate ing Main Frames utawa komputer mini sing nyambung menyang terminal kanggo grafis.

Ing 1979 standar IGES digawe.

1980 AutoCAD Versi 1.0
Lair saka program MicroCAD, banjur sesambungan (1978) iki disebut, dikembangaké dening Mike Riddle ing SPL iki pisanan mbukak ing ide mlaku ing komputer disebut Marinchimp 9900 (wong mung nindakake ing pigura utama utawa mikrokomputer). The 16 Cofounders Autodesk padha tuku lan ditulis maneh ing C lan basa PL / 1 dimaksudaké kanggo ningkataké lunak CAD kanggo PC sing biaya watara US $ 1,000.
Iku salah sijine program CAD pisanan kanggo mbukak ing PC.
CATIA selamat saka dasawarsa pungkasan, sing muncul ing 1977 lan Unigraphics saka 1971 kang saiki tetep minangka pemimpin ing desain mekanik khusus.
Intergraph IGDS Editor
Senajan Intergraph minangka perusahaan sing ngembangake teknologi dhuwur saka 1969, malah sistem kasebut minangka editor murah kanggo Interactive Graphics Design System (IGDS) ing VAX superminicomputers. Sadurunge 1980 sistem CAD biaya US $ 125,000, karo memori 512 Kb lan kurang saka disk 300 MB.

Kanthi tekane PC, IBM karo 64k RAM biaya US $ 5,000.

1981 AutoCAD Versi 1.2
Tambah tambahan disertakan kanggo dimensi, kanthi tambahan pembayaran.
1982 AutoCAD Versi 1.3
AutoCAD taun iki wis presented ing COMDEX minangka program CAD pisanan sing nganggo PC, mulane dijuluki AutoCAD 80 lan AutoCAD 86, referring kanggo PC telpon 8086, sanajan iku kasedhiya kanggo Advertisement nganti menu 1983.El ndhukung luwih saka 40 item, kursor katon pisanan, paramèter dasar dicithak kanggo dicithak ing plotters. Angka kasebut standar kanggo werna.

Taun iki, CADPlan lair lan diarani CADVANCE. CATIA I uga diluncurake taun iki.

II DOS Timingsriwayat autocad AutoCAD ing taun-taun 4 ing ngisor iki nggawe strategi internasionalisasi, nyayakake pangguna 50,000 lan bakal kasebut program CAD paling apik.

Sementara, Microstation ora ana kaya kuwi, nanging Pseudostation sing dadi editor format IGDS saka PC tanpa perlu nggunakake program Intergraph.

1983 AutoCAD Versi 1.4
Nganti taun iki, versi AutoCAD 1.2, 1.3 lan 1.4
Versi pisanan AutoCAD ing basa Jerman. Biaya $ 1,400, kompetisi yaiku VersaCAD sing ana ing 1980.
Fitur liyane kanggo perintah kaya zoom, busur, array. Negara-negara kasebut muncul ortho grid snap. Blok lan dhaptar anyar katon minangka sumbu, unit, lawang ngisor, pecahan, fillet.
Taun iki Standard kanggo Exchange Product Data STEP katon.
1984 AutoCAD Versi 2.0
Taun iki ndeleng Pusat Latihan AutoDesk pisanan.
Printah anyar: pangilon, osnap, jenenge viewslan kemampuan isometrik.Taun iki, CATIA dadi pimpinan ing bidang teknik aeronautika.
PseudoStation
Emulator dikembangake saka apa sing bisa dadi sistem kanggo mung maca format IGDS ing Komputer Pribadi tanpa nggunakake piranti lunak Intergraph. Taun iki Keith Bentley nemokake Bentley Systems.
1985 AutoCAD Versi 2.1
AutoDesk nyiyapake CADCamp pisanan, dodolan taun iki nganti US $ 27 yuta. Muncul kapabilitas 3D pisanan.
Pandhuan anyar: chamfer.

Taun iki bakal dadi MiniCAD, program difusi gedhe ing medium Mac.

1986 AutoCAD Versi 2.5
Versi iki digawe banget populer, luwih nyunting perintah katon: Dibagi, Ngabucar, Ngganti, Ngukur, Ngimbang, Puter, Skala, Peregangan, Potong.
AutoLisp arrives with more properties. AutoDesk entuk lisensi 50,000 didol ing saindenging donya. Saka taun iki, lan kanggo taun 10, AutoCAD menang minangka program CAD paling apik ing PC World Magazine.
Taun iki ing dunya Mac muncul Deneba sing nganggo MacLightning bakal dadi Canvas.
Microstation 1.0
Iki versi pisanan Microstation sing bisa dioperasikake ing Komputer Pribadi, saiki diowahi format IGDS, yaiku jaman IBM 80286 PC.
III Incursion bit 32

riwayat microstation autocad

Ing wektu iki, AutoDesk nyedhaki pangguna yuta sing tuku kedhaftar GenericCADD. Dheweke uga tuku SoftDesk lan karo Drafix dheweke bakal diluncurake minangka AutoSketch. Microstation matures and gets to have 100,000 users.

Loro-lorone AutoCAD lan Microstation ana ing versi multiplatform.

1987 AutoCAD Versi 2.6
Ngartekno print lan 3D, iki versi paling anyar sing kerja tanpa Math co-processor. AutoDesk nggawe aliansi pisanan kanthi aplikasi vertikal (SoftDesk).AutoCAD Release 9.0
Akeh sing ngarani AutoCAD 3, pasuryan 3D katon. Tombol, kotak dialog, menu bar.

Kompetisi: MiniCAD lan Architron (Mac)
CADVANCE dadi program CAD pisanan kanggo Windows.

Microstation 2.0
Iki versi pisanan sing bisa maca lan ngowahi format dgn sing kalebu versi IGDS karo ekstensi Bentley Stystems.
1988 AutoCAD Release 10.0
AutoCAD wis kedhaftar 290,000 lan dol tinuku GenericCADD sing wis kedhaftar 850,000. Kanthi iki dheweke bisa ngluncurake kampanye "We have more than 1 million users"
Microstation 3.0
1989 Taun iki, versi anyar saka standar STEP metu saka tangan Unigraphics, sing bisa nyengkuyung kanggo ndhukung platform open source.Uga taun iki, AceCAD lair, perangkat lunak CAD pisanan kanggo desain struktural. Uga T-Flex, sing banjur diarani ACIS, program pisanan kanggo nganalisis desain parametrik lan versi pisanan Pro / ENGINEER tiba.

Taun iki bakal teka GraphiSoft, sing banjur bakal ndhukung ArchiCAD.

MicroCADAM muncul, sing bakal dadi program CAD paling akeh ing Jepang.

AutoDesk tuku AutoSketch saka SoftDesk.

Microstation Mac 3.5
Versi pisanan Microstation for Mac.
1990 AutoCAD Release 11.0
AutoCAD kanggo PC lan AutoCAD kanggo Mac, Kertas kertas lan konsep tata letak katon. Ngapikake 3D karo ACIS, nanging kanthi tambahan pembayaran. Lambang diwiwiti, katon ing tombol, tansah ing DOS.
AutoCAD bisa mbukak ing server.
Ing wektu iki, AutoDesk nyoba ngetik tengah animasi karo AutoDesk Animator Studio.
Taun iki, Intergraph minangka panyedhiya paling gedhé kaping loro ing piranti lunak CAD / CAM / CAE ing Amerika Serikat lan paling gedhé kaloro ing donya.
AutoDesk minangka pimpinan kanthi salinan 500,000 saka AutoCAD; 300,000 saka Generic CADD lan 200,000 saka AutoSketch.
Saka taun iki lan sak 8 iki, AutoCAD menangaké program CAD paling apik dening majalah Byte.
Microstation 3.5 kanggo UNIX

microstation v4

1991 AutoDesk nyoba pisanan ngetik lingkungan arsitektur kanthi ArcCAD. Uga inisiatif pisanan AutoCAD kanggo platform SUN. Taun iki Microsoft ngembangake OpenGL, sing dadi standar ing panyebaran data 3D.

Ing media Mac, Canvas dipopulerkan karo dukungan Apple System 7.

Microstation V4 (4.0)
MicroStation nindakake akeh fitur sing particularize: pager, referensi, referensi clipping, jeneng tingkat, DWG translator.Incluía dimensioning associative, sel sambungan, lumahan lan Rendering. Versi sing disebut Nexus kalebu dwg translator lan kemampuan kanggo mbukak ing Windows 3.1.
Versi pisanan nganggo basa CDM.
Bentley ngumumake yen pangguna Microstation wis tekan 100,00.
IV Windows Appropriation

microstation 95autocad_r13_home

Ing taun 4 ing ngisor iki, ditandai karo booming Windows, AutoDesk duweni konsentrasi ing PC lan godhong Linux ing 1994.

AutoDesk mlebu pasar Manufaktur lan Arsitektur.

Microstation entuk pangguna 200,000 lan ngilangake dhewe saka Intergraph. AutoCAD entuk jutaan pengguna 3.

1992 AutoCAD Release 12.0
Ing rujukan njaba,lambang tambah, rendering katon lan extension kanggo nyambungake karo basis SQL. AutoDesk urip 3D Studio 2 kanggo DOS versi stabil paling anyar kanggo Mac.
Comdex miwiti kanvas kanggo Windows.
1993 AutoCAD Release 13.0
Ing versi DOS lan Windows 3.1, 3D ACIS Modeller terpadu. Iki yaiku versi paling anyar kanggo UNIX.

AutoDesk ngasilake panyedhiya MicroEngineering Solutions saka AutoSurf.

Taun iki SolidWorks Inc. didegaké.

Perusahaan 16 ningkataké Format Vektor Wikipedia (SVF) sing dirancang minangka format Internet.

Microstation V5 (5.0)
Microstation nyawiji pengendalian raster ing format biner, gaya garis adat, perhitungan konstrain lan centroid. Rendering foto sing realistis dikenalaké ing fly. Iku mlaku native ing Windows NT.

Iki versi pungkasan ing ngendi Microstation muncul ing sangisore merek lan peralatan sing diprodhuksi dening Intergraph.

1994 AutoCAD R13c42b
Kanggo Windows 95 lan DOS, kanthi antarmuka padha karo program-program liya sing mlaku ing Windows. Autodesk nemtokake ora bakal nerbitake versi Mac.
AutoDesk wiwit proses kanggo entuk AutoArchitect lan Softdesk mlaku ing clone AutoCAD.
AutoCAD entuk yuta pangguna minangka piranti lunak piyambak, disusul karo Cady karo 180,000 lan Bentley 155,000.
Kanvas nampa Win100 Award saka Windows Magazine.
Bentley kagungan pengguna 155,000.
1995 AutoDesk, liwat AutoSurf kalebu konversi kanggo standar IGES. Iku uga kalebu modeling parametric ing AutoDesk Designer.
Tuku Metode Otomatis, kanggo ngetik dunya GIS.AutoDesk ngumumake nduweni telung yuta salinan sing didol lan dadi perusahaan piranti lunak kalima paling gedhé ing donya.

Taun iki teka Medusa, kanggo DOS lan UNIX dening ComputerVision.
Pro / ENGENEER minangka program CAD pisanan kanthi kemampuan pemodelan parametrik lan resolusi dhuwur 3D kompatibel karo Windows NT lan taun iki diakoni minangka nomer 1 ing desain mekanik.

Microstation 95 (5.5)
Microstation ngetokake versi 5.5, nggarap pisanan ing 32 bit ing jaman windows95, ngenalake alat Accudraw (snaps), windows dialog, tool drop-down, browser tombol, eksekusi file eksekusi, smartlines, views independen , generasi animasi (film).
Program dasar kalebu, ndhukung ODBC lan versi pisanan Microstation Modeler kanggo Arsitektur adhedhasar ACIS.
Bentley Ngumumake Duwe 200,000 Pangguna.
V Garis vertikal

engineering cad

Sak 3 taun AutoDesk lan Bentley ngupaya njaga prioritas ing garis vertikal ngluwihi CAD sederhana kanthi format 32 bit. AutoCAD mandhek bakal dijenengi program CAD paling apik, njaga garis stabil ing Arsitektur, Teknik lan Mekanika.

Bentley entuk bersaing ing Arsitektur lan Tanaman, 1997 godhong Mac lan UNIX.

1996

AutoDesk Muncul Mekanik Desktop 1.1.

Kanvas lan TurboCAD ana kanggo Mac lan Windows.

Taun iki bakal ana DataCAD, FelixCAD kompatibel karo AutoCAD.

Pro / E miwiti format VRML kanggo Internet.

Bentley lumebu ing medium Arsitektur lan Tumbuhan Industri. Iki diarani ing baris Geoengineering lan pisanan kanggo sistem langganan SELECT sing ana ing 1990 minangka CSP.
1997 AutoCAD Release 14.0
Kanggo Windows NT lan 95. AutoDesk ngusulake format DWF kanggo nggunakake Internet.
Kanggo tanggal iki, versi sing beda-beda 14 wis diprodhuksi, saben taun.
Versi DOS ilang.
GenericCAD ora diterusake lan disaranake AutoCAD LT sing biaya $ 500 sing bisa dituku ing toko komputer nalika versi lengkap mung karo dealer AutoDesk.
DataCAD lan MiniCAD, versi lengkap biaya $ 4,000. Pro / Aku biaya 26,000 karo kabeh modul 26 lan UniGraphics 17,000 kanggo modul 30.
Kanthi tuku SoftDesk AutoDesk wiwit ngeculake versi vertikal kanggo Engineering.
Taun iki, inisiatif MarComp kanggo demokratisasi format dwg wiwit. Inisiatif kasebut rampung nalika Microsoft entuk program Visio sing minangka kloning AutoCAD.
Kanvas minangka perangkat lunak sing paling akeh digunakake kanggo animasi ing bioskop. Taun iki bakal dadi bagian saka perusahaan sing ngetokake SolidWorks.
Microstation SE (5.7)
MicroStation urip 5.7 dikenal minangka versi Special Edition karo werna tombol lambang lan katon saka sudhut kanggo Office2007 daya gaya ngalih wis ngenalaken, pranala Engeneering, pranala OLE lan sawetara functionalities kerja ing internet.
Bentley wiwit nggarap Model Server. Dhaptar Daratech ing antarane perusahaan paling cepet ing industri CAD / CAM / CAE versi paling anyar sing kompatibel karo Mac lan Linux.
1998 Taun iki, OpenDWG Alliance dilahirake ing toko buku sing ditinggalake dening MarComp. AutoDesk ngluncurake Architectural Desktop adhedhasar AutoCAD 14.

Taun iki muncul versi pisanan IntelliCAD, saka upaya Visio.

VI 64 bit teka

6a00d8341bfd0c53ef00e54f4fa9658833-640wi

Sajrone taun 9 ing ngisor iki, AutoDesk lan Bentley terus ningkatake pangguna khusus lan ngapikake fungsionalitas liwat tuku teknologi anyar. AutoDesk wiwit njaga format dwg luwih saka setahun, sawetara mitra kaya Eagle Point ngluwihi ing pasar AEC. Microstation ngetokake V8 lan nyoba kanggo narik kawigaten para pengguna dwg kanthi maca format tanpa konversi.
1999 AutoCAD 2000 (R15)
Kanggo Windows 95, NT, 2000. Makalah iki dadi luwih intuisi karo introduksi saka sawetara tata letak, lan nambah produktivitas kanthi nggunakake tombol tengen, looking kanggo ngurangi keyboard.
Format dwg 2000 tetep luwih dhisik sajrone taun, sajrone AutoCAD 2000i lan AutoCAD 2002.AutoCAD 200LT, tanpa 3D utawa Autolisp.

Ad-on Architectural minangka klon saka GenericCADD sing sadurunge dituku dening AutoDesk.

Microstation J (7.0)
Jawa dipérang dadi basa pembangunan, diarani JMDL, sing ditinggal ing versi 8, dhukungan kanggo QuickvisionGL. Ing modeling padat. Lisensi concurrent saka Server Model.

Microstation J (7.1)
Checker ejaan, Dhukungan kanggo Windows 2000. Launch ProjectBank sing bakal dadi Project Wise.
Versi file sing diarani Dgn V7 yaiku sing terakhir yaiku IDGS, V8 adhedhasar IEEE-754.
Bentrokan Bentley ing perusahaan 1998 100 ing taun iki. Bentley ngumumake duwe 300,000 pangguna lan 200,000 ing PILIH.
2000 AutoCAD 2000i (R15.1)
AutoDesk nyawiji fungsi kanggo internet. Kanggo pisanan sampeyan bisa tuku AutoCAD online kanthi diskon nganti 15% rega ing toko.
Taun kasebut AutoCAD 2000i LT metu kanggo bersaing karo IntelliCAD.
Eagle Point minangka pimpinan ing AEC. Aliber entuk kekuatan luwih kolaboratif. Graphisoft ndarbeni DrawBase. TurboCAD tekan siji yuta kedhaftar.
2001 AutoCAD 2002 (R15.6)
Seret & selehake, disimpen saka kelompok lapisan. Fungsi bantuan online sing digabungake.
AutoCAD 2002i ($ 135) kanggo saingan karo IntelliCAD.
Microstation V8 (8.0)
Format V8 anyar dikenalaké adhedhasar bit 64, maca lan owahi berkas dwg / dxf kanthi asli, sajarah file, acusnap. Watesan dibusak ing tingkat (lapisan), batalake lan ukuran berkas.
Kanggo pisanan manajemen tata letak nalika ngenalake model lembaran. Dhukungan kanggo MrSID.
Program VBA nggabungake lan ndandani interoperability karo NET.
Dandan liyane sing dijupuk metu saka format V8, kayata standardisasi unit kerja, skala sing bener.
2002 Taun iki, AutoDesk tuku perusahaan sing ngembangake teknologi Revit lan Inventor kanggo integrasi BIM.
2003 AutoCAD 2004 (R16)
Alat ekspres wis diintegrasi (sing sadurunge ana ing Softdesk), tabel properti luwih apik karo antarmuka sing luwih gampang.
Format AutoCAD 2004 DWG terus ing AutoCAD 2005 lan AutoCAD 2006.
Miwiti taun iki, AutoDesk ngluncurake versi AutoCAD ing sasi Maret.
Microstation V8.1
Iki kalebu tandha digital, proteksi file, lan asosiasi obyek liwat klompok sing jeneng. Taun iki OpenDWG Alliance ganti dadi Open Design Alliance lan nggawe persetujuan karo Bentley kanggo ndhukung OpenDGN lan ngluwihi interpretasi sederhana file CAD.
2004 AutoCAD 2005 (R16.1)
CADstantard katon, dwg dadi kurang bobot. Akeh perintah metu saka baris perintah menyang jendhela lan ningkatake nangani tata letak.
Microstation V8 2004 Edition (8.5)
support kanggo format anyar DWG 2004-2006, CADstandard dianyari lan nindakake macem-macem-Snaps lan nggawe file PDF lan 2D 3. XFM wis ngenalaken minangka kawicaksanan basis model, iki Iki versi terakhir sing tahan MicroStation saka Bentley Map XM disebut XFM.En versi adhedhasar wiwit ijolan karo ADT U3D lan salajengipun dileksanakake kanggo operate Autodesk Adobe.
Bentley mundhut Metode Haestad lan nggantèkaké kabeh sistem banyu saka garis V8 anyar.
2005 AutoCAD 2006 (R 16.2)
Blok lan tabel dinamis katon. Ngapikake manajemen ukuran dimensi lan lapisan tanpa pop-up window. Manajemen tab properti luwih apik lan DWF ndhukung révisi.
AutoDesk mundut Maya lan Sketchbook.
2006 AutoCAD 2007 (R17)
Butuh wujud visual anyar 3D, sing nyebabake kanggo nambah tekstur, tampilan, tampilan animasi lan sawetara antarmuka.
Desain 3D mandhek saka obyek primitif lan konsep Model 3DFormat 2007 DWG tetep ing AutoCAD 2008 lan AutoCAD 2009.
Microstation V8 XM Edition (8.9)
Iki dikembangake ing .NET. Integra njaba referensi PDF, ndhukung transparansi, elemen template, manajemen warna Pantone lan Ral.
Iku nyawiji tugas navigator tambahan.
XM dirilis minangka pembangunan provisional, mung arep mbangun maneh apa V8 wis rampung karo kaluwihan penggantian subsistem grafis sing adhedhasar Direct-X. Dukungan kanggo Windows Vista lan dhukungan kanggo DWG 2007-2008.
2007 AutoCAD 2008 (R 17.1)
Versi pisanan AutoCAD kompatibel karo bit 64.
Ngartekno integrasi karo program liyane "no cad", luwih seger ing ukuran lan printing.
Bentley ndarbeni RAM lan STAAD kanggo ngganti garis desain struktural kanggo peluncuran V8i.
VII Generasi paling anyar

3D_Modeling_01

4 taun anyar wis ditampilake asil saka persetujuan ijolan karo Bentley Autodesk garis saka Arsitektur, Teknik, lan Animasi. Loro-lorone nyinaoni kerentosane kanthi dhukungan geospasial lan pemodelan BIM. Bentley adhedhasar XFM, dabbling mung ing tetanduran industri, Autodesk karo obyek dinamis lan dabbling ing film animasi kanggo Manufaktur.
2008 AutoCAD 2009
Nganyarke antarmuka karo introduksi Pita kasebut.
Kanggo pisanan AutoCAD bisa ngimpor file dgn, nanging ora nyunting.
Iku nambah fitur interaksi karo data kayata ViewCube lan Action Recorder.
Taun iki, AutoDesk diarani nomer 25 ing antarane perusahaan 50 paling inovatif ing dunya.
AutoDesk entuk SoftImage.
Microstation V8i (8.11)
3D desain pribadi, views dinamis, ndhukung global sistem koordinasi (sadurungé Geographics), support kanggo DWG 2009 .Soporte RealDWG, ijolan karo format GIS mung didhukung Bentley Map (dk, mif, agêng, tab). Dhukungan lan sesambungan karo dk PDF Reference (sadurunge katon minangka raster). Kemampuan kanggo nerbitaké informasi ing I-model.

Iku nyawiji kapasitas kanggo interaksi karo GPS.
Koordinat dinamis lan koordinat tambahan sing digabungake saben tampilan.
Ing taun iki Bentley lan AutoDesk mlebu persetujuan kanggo ngganti perpustakaan ing format dgn lan dwg kanthi interoperabilitas sing luwih gedhe.

2009 AutoCAD 2010
Format DNG 2010 tetep ing AutoCAD 2011 lan AutoCAD 2012.
Dheweké ngusulake desain parameterized, modeling mesh 3D, dukungan kanggo Windows 7 ing 32 lan 64 bit.
Ndhukung kanggo ngekspor menyang PDF lan nyebataken referensi kanthi pangenalan lapisan.
3D printing.
Taun iki, AutoDesk entuk perusahaan kreatif sing saiki disebut AutoCAD WS kanggo nembus menyang ponsel.
Microstation V8i Pilih Seri 1 Dhukungan kanggo awan titik. DWG 2010 lan FBX.
Dandan ing interaksi karo format liya ditambahake, dhukungan kanggo 3D printing.
Bentley ngupages gint kanggo nggawe garis geotecnia. Taun iki Bentley kalebu ing perusahaan 500 kanthi luwih aktif ing prasarana donya.
2010 AutoCAD 2011
Transparan objek, modeling lan analisis permukaan.
Singidaken / ngisolasi objek, operasi kanthi obyek sing padha, dhukungan kanggo awan titik.2011 AutoCAD kanggo Mac
AutoCAD ngasilake Mac sawise nulungi 1994.
Microstation V8i Pilih Seri 2
Bentley miwiti presentasi saka I-model minangka proposal standarisasi BIM ing format dgn.
Ing titik maya.
La Open Design Alliance Nerbitaké Teigha SDK kanthi anggota 1000 ing negara 40. Iki Adobe, Bricsys, Carlson, ESRI, Graphisoft, IntelliCAD Intergraph, VectorWorks, Oracle, Software Aman, SolidWorks, kalebu
2011 AutoCAD 2012
Asosiasi gedhe luwih dikenalake ing objek ing array lan klasifikasi. Dokumentasi desain, cleaning of duplicates.
Ganti jeneng baris printah kanthi panemu sing disaranake.
Bentley kepengin ngluncurake perkembangan anyar ing pertengahan 2011, ing ngendi model I tetep ana minangka unsur interaksi karo kabeh prodhuk lan metu ing baris Arsitektur lan Teknik AutoDesk.

Grafik iki wis ditingkatake ing ngisor iki Shaan Hurly meh 26 ngringkes tondo ing sajarah AutoCAD, ngadeg langkah minangka wujud minangka: Anticipating karya kanggo komputer pribadi, tuku kedhaftar GenericCAD kanggo nggayuh siji yuta, kemampuan kanggo nyebar global lan mambu kanggo ndarbeni teknologi potensial. Tansah njupuk timbal sanadyan produk ora Integrasi kanthi, nanging inovasi kaya Maya, WS lan foray menyang donya Mac.

sajarah autodesis Bentley

Graph liyane nggambaraké tondo 13 Bentley dikenali ing siklus kalebu antarane landmark 14 lan 18 ndhuwur. Tumindak sing ngadeg metu pancasan minangka positif, punika nggunakake format mung 3 saindhenging karir (senajan katon wis lagged nggunakake 64 bit kanggo V8), kemampuan kanggo sunting DWG / DXF format native lan pinter kanggo standar kabeh garis ing format sing sesambungan metu saka Bentley. Lags konco ing popularitas sanajan envididables portofolio pelanggan ing tingkat dhuwur saka langkah semedi transendental, utamané karo owah-owahan ing format stabil long-term.

riwayat microstation autocad

Ketoke, tantangan saka rong taun sabanjure perusahaan iki ora saingan kanggo pasar, loro-lorone wis posisi cetha lan conto pantes Entrepreneurship adhedhasar kesempatan. Kanthi tren sing tandhani globalisasi pasar teknologi, tantangan ing nampa inovasi kanggo sesambungan karo produk manca wonten ing pendekatan bim ing convulsed dening panyerbuan saka lingkungan Gadgets, katergantungan ing web, ing mbalek ing berkembang teknologi kaya Apple lan gangguan sing disebabake dening pasar sing beda lan OpenSource.

3 Balesan kanggo "Geofumadas: 30 taun AutoCAD lan Microstation"

  1. Informasi sing apik, go ahead, kita tansah nonton ..

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.