Egeomates, ringkesan saka Mei

april statistik

Ngiwa, 49 tiket digawe kula sinau sawetara trik SEO lan kirim karo akeh emphasis ing Bentley lan teknologi Google Earth amarga trip kanggo Baltimore.

GANTI SERVER

Iki minangka bulan sing paling penting lan nglarani ... kabeh kartun Kartesya, Cartesians lan forum Cartesia dipindhah menyang server anyar. Kita isih nandhang sangsara, salah sijine entrianku isih ana ing server lawas nanging ing pungkasan, mesthi kabeh bakal bali menyang normal ... sanajan pungkasane kabeh Kartesians ora bisa dianggep amarga platform WordPress MU.

KEUNGGULAN BULAN

april statistik

Inggih, sing kaya statistik kaya nalika entri wis diterbitake ing Meneame, pramila perlu kanggo nggedhekake bandwidth hosting ing endi gambar disimpen lan paling ora sapisan dina Aku terus pengarep-arep ndeleng carane kunjungan tansaya, Pendapatan lan kaku kanggo bandwidth.

  1. Aku mlayu metu bandwidth kanggo gambar
  2. Aku wis guncang dina iki
  3. Carane mateni pantai

TRIP TO BALTIMORE

Aku sibuk saka 27 kanggo 31, sawetara entri ing sasi padha darmabakti kanggo trip iki.

  1. Tip kanggo Hispanics lelungan menyang Amerika Serikat
  2. Pemenang BE Awards
  3. Sapunika ...
  4. Free breaks in Baltimore
  5. Inggih, kula wonten ing pungkasanipun
  6. Mainan favorit kulawarga
  7. Semifinalis saka Penghargaan 2008 BE
  8. Konferensi 2008 Konferensi BE ing Geospatial

REST OF POSTS OF MONTH

Google Earth lan perversions liyane

  1. Cara nuduhake data kadastrike lan IGN ing Google Earth
  2. Cara milih gambar SPOT saka Google Earth
  3. Google Earth lan teknologi Creole
  4. Google kalebu pasuryan lan nuduhake payudara 🙂
  5. Google Earth, Bisa nganyari 2008
  6. Cara ndeleng peta sing nduwe tema ing Google Earth
  7. Ndeleng jaring lat / dawa ing Bumi Maya
  8. Cara ngimpor koordinat Google Earth

Masalah kartografi lan administrasi teritorial

  1. Ortofotos ing wektu nyata?
  2. 300 cara kanggo ndeleng donya
  3. Ngundhuh 1: 50,000 sheet mesh saka negara sampeyan
  4. Trimble urip GeoXH karo akurasi submeter ing wektu nyata
  5. Apa pisanan, kadaster utawa Perencanaan Wilayah?
  6. Nggunakake kadaster minangka dhukungan kanggo pembangunan sustainable

Mikrostasi / AutoCAD

  1. Cara ngimpor proyek Geografis kanggo XFM
  2. Bentley Peta XM Geografi V8
  3. Interaksi Google Earth with Microstation
  4. Bentley Peta XM, Kesalahan pisanan
  5. Carane ngajar kursus Microstation
  6. Impor Tabel Excel menyang AutoCAD utawa Microstation

ESRI / Manifold lan jamu liyane

  1. Pinten gizi ing perusahaan sampeyan?
  2. Manifold Subliminal Messages
  3. Sambungake Manifold menyang layanan OGC
  4. Global Mapper ... ora katon ala
  5. Hasil Pict'Earth

Topik liya

  1. Sawetara geofumadas sing cendhak
  2. Bisa 175 mayuta-yuta wong dadi salah ing dina sing padha?
  3. Kamulyan 7, meh kabeh ngasilake normal
  4. Pinten punapa worth blog sampeyan?
  5. Ngukum administrator sistem
  6. Apa sing anyar ing blog kanca

Latihan lan acara geospasial

  1. Acara geospasial Juni 2008
  2. Seminar on Cadastre Real Estate in Bolivia
  3. Cara pemulihan kapital ing Honduras
  4. Proses Processing Digital Satelit
  5. Kursus Geodesi lan Kartografi ing Guatemala
  6. Course of Cartography Digital lan Sistem Informasi Geografis

LOWONGAN POKOK DAN STATISTIK

Ing taun kepungkur, setengah saka sampeyan bakal ngerteni yen saya angel nyopot nyenengake nulis saka kudu ngganti iki kanggo ekonomi, mung supaya ora ilang semangatku ... dadi bagian saka eksperimen iki, mugi-mugi nedahaken sawetara karo motivasi sing padha sing bisa nandhang nyoba.

april statistik

  • Kunjungan Mei: 43,222, ing sasi April padha 22,113 senadyan 10,000 sasi iki amarga wiggle
  • Kaca tampilan ing Mei: 82,565

Revenue ($ 402.00)

Pendapatan kalebu saperangan situs liyane, sing njupuk wektu, kesabaran liyane 🙂 lan sing ditinggalake liwat ana. Saiki aku wis klebu ing daftar siji, wiwit kaya aku ngomong ing sasi sadurunge, sing digawe dening blog iki sasi iki wis ngluwihi 66% saka total lan aku ngarep-arep kanggo nutup taun karo hukum Murphy ... kaya ngandika the libretto. Aku ora ngandel ninggalake wong liya amarga miturut boston matrix, perlu kanggo portofolio imbang.

  • Pendapatan saka Iklan AdSense, $ 300.80, sasi pungkasan yaiku $ 213.33.
  • Dituduhake Revenue Link: $ 20.72 ing LinkLift lan $ 40.48 ing Text Link Ads, $ 20.00 sales langsung; total $ 81.20
  • Disponsori review $ 20.00, sampeyan bisa yen ora duwe kekarepan.

Investasi (142.66):

  • Investasi ing iklan (AdWords): $ 106.66, sasi April ana $ 51.11
  • Biaya hosting Cpanel: $ 24.00
  • Biaya sambungan konektivitas (kanthi njabut kabel TV): $ 15.00
  • Investasi ing wektu: bengi hotel sing mboseni, ditransfer kanggo mania sinau luwih saka aku wis ngerti, nalika bojoku mlaku ing universitas lan bocah-bocah lanang sing nglakoni homework supaya bisa maca apa sing ditulis wong liya ....

Yen kita nyuda income saka investasi, ana $ 259.34 kiwa ... sampeyan ora mbayar tagihan, nanging sampeyan bisa tuku dolanan lan nandheske ing tembung sing padha: "Ana kudu cara kanggo ora kanggo mulang maneh conventional lan tetep sing income. "

Salam, lan welcome to my birthday.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.