Pratelan gaji, praktik internasional

Adat biyen sing ing jaman saiki kita diarani "njupuk voucer" utawa "takon luwih awal" minangka praktik sing sethithik ngetrapake perusahaan sing menehi kredit lan luwih saiki Internet bakal nggampangake akses menyang mayuta-yuta pangguna kanthi kebutuhan iki .

Kasus pendahuluan pribadi minangka salah sawijining, adhedhasar sistem cepet sing bisa ngasilake gaji kanthi kredit sing dibayar ing pungkasan wulan utawa dina nampa pembayaran.

Cara kerjane:

gambar Inggih, praktik elektronik punika mboten benten kaliyan ingkang wonten ing wekdal ingkang sanès, ing salebetipun data utamanipun asma panjenengan, data perusahaan ing pundi panjenengan nyambut damel lan penghasilan saben wulan ... lan mesthi wonten sapérangan ingkang panjenengan lampahi. Banjur padha konfirmasi yen sampeyan bakal nampa penghasilan sing efektif lan sistem bakal ngasilake sampeyan kanthi wektu sing cendhak kanggo respon relatif marang jumlah sing sampeyan gunakake lan yen sampeyan setuju dina sabanjure sampeyan nyelehake ing akun tabungan sampeyan.

Syarat apa ana:

kredit online Saiki, ing kasus utangan pribadi, mung wong Amerika Serikat sing digunakake. Sampeyan mbutuhake penghasilan paling ora $ 1,000 dolar kanthi rutin lan dadi luwih saka 18 taun kanthi akun tabungan ing bank kanthi ana ing Amerika Serikat.

Kanggo sawetara alasan, wong-wong sing ana ing milisi ora aktif.

Kaluwihan lan cacat:

gambar Inggih, kaunggulan gedhe minangka pilihan kanggo nutup komitmen anyar nganti $ 1,500 langsung ing sistem sing aman.

Keuntungan liyane sing ora disenengi manawa bisa dienggo sacara online, supaya yen wong ora bisa mbutuhake kredit penting, bisa rampung saka komputer.

Iku menarik yen sistem iki ora ngukum sampeyan amarga wis ana ing pusat resiko utawa nduweni riwayat kredit ala amarga jaminan minangka gaji kanggo sasi kasebut.

Kekurangan? ... laku sing terus-terusan iki bisa nimbulaké ketidakseimbangan ing ékonomi panjenengan, kaya sing kedaden ing wektu liya menawa kreditur ngupaya panjenengan saben dinten sabibaripun nilaraken tugas panjenengan :).

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.