Upah gaji, praktik internasional

Adat biyen sing ing jaman saiki kita diarani "njupuk voucer" utawa "takon luwih awal" minangka praktik sing sethithik ngetrapake perusahaan sing menehi kredit lan luwih saiki Internet bakal nggampangake akses menyang mayuta-yuta pangguna kanthi kebutuhan iki .

Kasus pendahuluan pribadi minangka salah sawijining, adhedhasar sistem cepet sing bisa ngasilake gaji kanthi kredit sing dibayar ing pungkasan wulan utawa dina nampa pembayaran.

Cara kerjane:

gambar Praktek elektronik ora beda banget karo jaman biyen, pokoke sampeyan nyedhiyakake data kayata jeneng, data perusahaan ing papan sing sampeyan garap lan penghasilan saben wulan ... lan mesthine sampeyan mbuwang dhuwit kanggo maju. Banjur dheweke konfirmasi manawa sampeyan bakal nampa penghasilan kasebut kanthi efektif lan sistem bakal ngasilake sampeyan kanthi cepet babagan wangsulan babagan jumlah sing ditrapake lan yen sampeyan setuju dina sabanjure sampeyan wis disimpen ing akun tabungan.

Syarat apa ana:

kredit online Saiki, ing kasus utangan Pribadi, mung warga Amerika Serikat sing nglamar. Iki minangka syarat supaya entuk paling ora $ 1,000 dolar kanthi rutin lan umure luwih saka 18 taun kanthi akun tabungan ing bank kanthi anané Amerika Serikat.

Kanggo sawetara alasan, wong-wong sing ana ing milisi ora aktif.

Kaluwihan lan cacat:

gambar Inggih, kaunggulan gedhe minangka pilihan kanggo nutup komitmen anyar nganti $ 1,500 langsung ing sistem sing aman.

Keuntungan liyane sing ora disenengi manawa bisa dienggo sacara online, supaya yen wong ora bisa mbutuhake kredit penting, bisa rampung saka komputer.

Iku menarik yen sistem iki ora ngukum sampeyan amarga wis ana ing pusat resiko utawa nduweni riwayat kredit ala amarga jaminan minangka gaji kanggo sasi kasebut.

Kekurangan? ... praktik sing terus-terusan iki bisa nyebabake ketidakseimbangan ekonomi sampeyan, kayadene kedadeyan liyane nalika tukang mbayar nggoleki sampeyan saben dina Sabtu nalika sampeyan nilar kerja :).

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.