Proyek Engineering karo AutoCAD Civil 3D

download autocad free civil 3d Iku salah siji saka sumber sing paling lengkap ing Spanyol sing dakdeleng ing 3D Sipil, aku temen maujud iki dening Forum Cartesia lan Aku sing nglengkapi sumber daya saka AUGI Iku meh cukup kanggo sinau 3D sipil.

Wis dipromosikake dening ApliCAD sing ketoke collaborated ing agensi dhèwèké mbangun dokumen kanthi lengkap kanthi kontribusi Neus Ros (insinyur Geodesy saka Universitas Polytechnic Valencia). Kanggo njupuk sampeyan kudu ndhaftar ing situs web APLIKASI, lan langsung nampa pangguna lan tembung sandhi sing bisa didownload ora mung dokumèn iki nanging wong liya sing disedhiyakake dening perusahaan iki.

Indèks isi yaiku:

1.- Pambuka kanggo Autocad Civil 3D

Ing kawitan materi kasebut fokus ing njelasake sacara umum, ora ana induksi apa sing bakal ditemokake lengkap amarga ora kaya latihan lan conto sing diterangake ing basa Spanyol.

download autocad free civil 3d manual

download autocad free civil 3d manual 2.- Ngimpor lan ngatur file titik

Bab iki kalebu sisipan poin, definisi kelompok-kelompok poin, edisi lan pengelolaan poin poin.

3.- Plot tanah.

Ing bagean iki, sampeyan bakal nemokake manajer parcel saka obyek AutocAD, uga mbangun laporan minangka kothak bantalan lan tabel wilayah.

4.- Generasi MDT: Analisis elevasi, lereng lan basin.

download autocad free civil 3d manualNggawe model terrain digital, MDT, GRID, TIN, tingkat kurva, break lines, manajemen permukaan, peta slope lan mburu drape ing model digital.

5.- Desain platform

Bab iki ngurusi panyimpenan profil lan tingkatan.

download autocad free civil 3d manual6.- Desain alignments

Desain géomètri dalan, alignment, kurva horisontal

7.- Generasi profil longitudinal

Profil tanduran, lekuk vertikal ing dalan, bagean khas,

8.- Generasi profil transversal

Babagan Salib, Line Sampling Linear

9.- Linear works. Tipe bagean lan renda.

Bagian khas dalan, bagean konstruksi, embankment, visualisasi lan splicing saka dalan

download autocad free civil 3d manual 10.- Gerakan bumi.

Perhitungan volume, pangukuran salib, pemotongan lan fillings, volume komposit

11.- Ngolehake laporan volume

download autocad free civil 3d manualMateri didhasari ing manual Inggris 3D Perdata, ana sawetara latihan sing padha karo manawa manual 3D sipil ndadekke ing basa Inggris, nanging wis dibangun dening ApliCAD kanthi dobrol cukup ramah, alangan kerja sing ana ing sawetara bab apik banget kanggo njelasake kabeh proses sing njupuk prosedur dawa Tambahan uga file-file sing digunakake kanggo nindakake latihan, mung gedhe.

37 Balesan kanggo "Proyek Engineering karo AutoCAD Civil 3D"

  1. Hello lan matur nuwun kanggo informasi babagan blog iki. masalah iku sing dening nggawe dalan lan nuduhake salib bagean ora katon cornering lengkap contone yen bagean salib iku maju ngendi kurva horisontal output minangka duplikat utawa apa ana rong bagean ing bagean iki, mengkono ing kawitan bagean ing ngendi kurva wiwit banjur sabanjuré langsung menyang titik pangowahan saka kurva, uga katon disalin banjur langsung menyang bagean ing racto del koridor. contone yen bagean sing program saben 20 meter terus lan saben 10 meter ing kurva lan yen kurva wiwit ing maju 1 + 820 bagean iki katon nanging duplikat ing ngisor iki bakal 1 + 830, iki ora katon, salah siji dalan sabanjuré mung katon ing bagéan pungkasan saka kurva, umpamane 1 + 930 nanging uga di duplikat nanging bagean pungkasan sing ana ing kurva ora katon lan langsung menyang bagean ing baris, mangga sawetara saran amarga kesalahan iki kanggo wong liya saka 3d sipil sing aku ketemu nalika nyoba sinau program iki.

  2. Hello again, ngendi aku njaluk manual Autocad Civil 3D ing basa Inggris.

  3. ok aku bakal weruh sing aku ngerteni, matur nuwun

  4. Kanca sing ora cepet banget, aku saranake sampeyan takon ing forum kayata Cartesia lan Gabriel Ortiz utawa ing manual AutoCAD Map, amarga aku ora mikir yen ora mungkin. Sayange, aku ora bisa mangsuli kanthi bener amarga aku ora duwe program kasebut.

  5. kebangkrutan banjur sampeyan ora bisa ngunggah file peta cad langsung menyang Google.

  6. Aku kudune, ora duwe pilihan kuwi. Aku ndeleng Civil3D 3008, ing Peta / Alat / Ekspor nanging ora ana pilihan sing dikirim menyang kml, mungkin ana plugin.

  7. Peta Autocad Pitakonan nduweni pilihan kasebut? utawa mung Peta Bentley duweni.

  8. Sampeyan kudu ngekspor menyang kml kanggo bisa nggambarake karo Google Earth

  9. Hello g! carane aku bisa ngèkspor berkas cad kanggo format xml kanggo ndeleng ing Google kaya aku kanggo Microstation.
    Aku nggunakake AutoCad Map 2008 lan nalika ngekspor nuduhake kula sing ndeteksi unsur 95 nanging ora nyimpen apa-apa. apa sing kelakon aku salah.
    Gracias

  10. Kula regards kanca, aku wis ora malah nandang gerah aku menyang muter sing.

  11. Inggih, aku nglakoni kanthi nyunting berkas lmbrt.g66, nganggo paramèter kasebut
    # Bagian 1: Id / Validation / Data Wujud
    #
    # gcE_RAD (Sumbu tengah ndhuwur) Clarke 1866
    # gcP_RAD (sumbu semi suntingan) Clarke 1866
    #

    gcPRJ_KNM: LM1SP
    gcZONE_KNM:
    gcGRP_KNM:
    gcPRJ_NM: SVL
    gcCOORDSYS: 16
    gcSHIFTMETHOD: 4 NAD27
    gcE_RAD: 6378206.40000000
    gcP_RAD: 6356583.80000000
    gcDELTA_X: -8.00000000
    gcDELTA_Y: 160.00000000
    gcDELTA_Z: 176.00000000
    gcROT_X: 0.00000000
    gcROT_Y: 0.00000000
    gcROT_Z: 0.00000000
    gcBWSCALE: 0.00000000
    gcGLOBORG_X: 0.00000000
    gcGLOBORG_Y: 0.00000000
    gcGLOBORG_Z: 0.00000000
    gcDGNMASUNIT_NM:
    gcSUBPERMAST: 0
    gcUORPERSUB: 0
    gcMASTNAME:
    gcSUBNAME:
    gcCS_KNM:
    gcDAT_NM: Amérika Lor Dataran 1927 (US48, AK, HI, lan Kanada)
    gcELL_NM: Clarke - 1866
    gcSOURCE: Setelan dialog
    gcDESC_NM:
    #
    # -------------------------
    #
    # # Bagean 2: Data Khusus Koordinasi Sistem Koordinasi
    #
    # -------------------------
    #
    gcORG_LNG: -89: 00: 00.0000
    gcORG_LAT: 13: 47: 03.500
    gcSCL_RED: 1.0000000
    gcMIN_LNG: 0: 00: 00.0000
    gcMIN_LAT: 0: 00: 00.0000
    gcMAX_LNG: 0: 00: 00.0000
    gcMAX_LAT: 0: 00: 00.0000
    gcMIN_X: 0.0000
    gcMIN_Y: 0.0000
    gcMAX_X: 0.0000
    gcMAX_Y: 0.0000
    gcPAPER_SCL: 1.00000000
    gcQUAD: 1
    gcX_OFF: 500000.0000
    gcY_OFF: 295809.1840
    gcUNIT_NM: METER
    gcDAT_KNM: NAD27
    gcELL_KNM: CLRK66
    # -------------------------
    gcPROTEK: 0

    Aku arep nyoba informasi sing dikirim kula babagan dhukungan Bentley lan aku bakal menehi sampeyan ngerti yen aku bisa nindakake.
    GRACias

  12. sampeyan bisa menehi orientasi kang parameter aku kudu ngowahi wiwit sing 100 meter ing sisih lor aku kudu mindhah peta sandi. Iku bakal becik kanggo nyoba informasi sing ditampa saka dhukungan.
    thanks.

  13. Ya, Geografi luwih gampang ing bagean iki. Tanggepan dhukungan teka ing aku, nanging jujur ​​iku setengah rumit.

  14. Aku meh ngrambah aku duwe lag 100 meter, aku bakal tetep nyoba nanging aku karo Geografis, awit aku ora nemokake data ing peta bentley.
    thanks

  15. Nah, bali menyang tema kanggo ngatur proyeksi:

    Aku ndeleng manawa ing Geografi iki luwih gampang, sampeyan langsung menyang Piranti / koordinasi sistem / lan ing kono sampeyan milih Master, banjur Conic lan conferal conformal conferal. Lan saka ing kono, sampeyan bisa ngowahi data kaya sing dikirimake ing surat kasebut. Ing kasus pangaturan dhewe, sampeyan nggawe salinan file .g66 banjur milih «master / maca ASCII g66», diowahi lan voila.

    Aku ora bisa ndeleng ing Peta Bentley, aku nggawe pitakon kanggo ndhukung, nanging pilihan sing padha karo sing dakdeleng yaiku: Sistem / geografis / pilih koordinat sistem, banjur kene sampeyan milih "saka perpustakaan" lan sampeyan katon ing "digambarake" perpustakaan, Conic Equicistant Amérika Lor, Amérika Lor. Sing ora dakdeleng ing kene yaiku carane ngowahi.

    Aku arep nyunting file kanthi mlaku: kowe menyang alamat iki:

    C: Program FilesBentleyGeospatialExtensioncoordinateparam

    Ing kene sampeyan nggoleki ramalan sing cocog, lan sampeyan nggawe salinan kasebut. Priksa, aku bisa uga:

    lmbrt.g66

    sampeyan mbukak karo notepad, lan ana sampeyan bakal weruh kaya:

    gcPRJ_KNM: LM
    gcZONE_KNM:
    gcGRP_KNM:
    gcPRJ_NM: Projection Lambert Conformal Conic
    gcCOORDSYS: 13
    gcSHIFTMETHOD: 6
    gcE_RAD: 6378137.00000000
    gcP_RAD: 6356752.31420000
    gcDELTA_X: 0.00000000
    gcDELTA_Y: 0.00000000
    gcDELTA_Z: 0.00000000
    gcROT_X: 0.00000000
    gcROT_Y: 0.00000000
    gcROT_Z: 0.00000000
    gcBWSCALE: 0.00000000
    gcGLOBORG_X: 0.00000000
    gcGLOBORG_Y: 0.00000000
    gcGLOBORG_Z: 0.00000000
    gcDGNMASUNIT_NM:
    gcMASTUNITS: 429496729
    gcSUBPERMAST: 10
    gcUORPERSUB: 1
    gcMASTNAME: m
    gcSUBNAME:
    gcCS_KNM:
    gcDAT_NM: Sistem Geodetik Dunia 1984
    gcELL_NM: Sistem Geodetik Dunia 1984
    gcSOURCE: Dialog GeoCoordinator
    gcDESC_NM:

    sampeyan kudu ngganti data kasebut, yen sampeyan duwe keraguan babagan maksud kasebut, sampeyan njaluk bantuan Peta Bentley, lan sampeyan nggoleki definisi masing-masing ing «Kata Kunci Sistem ASCII», sing ditindakake telusuran kanthi nyelehake salah sawijining jeneng, mula bakal katon.

    Sawise sampeyan wis nyetel setelan kasebut, sampeyan mbukak kanthi:

    Utiliti / sistem koordinat / maca ASCII .g66

    Coba lan wenehana ngerti yen sampeyan kejiret apa-apa.

  16. Menehi kula kesempatan kanggo bali menyang peradaban, aku ing demo.

  17. Aku wis dikirim sampeyan file, Mugi sampeyan nuduhake carane nggawe proyeksi lan ekspor kanggo klm.
    banget nggoleki. JOSE

  18. kirimi file sing bakal ditampilake

    editor (ing) geofumadas. karo

  19. Aku bisa ngirim sampeyan data lan apa program sampeyan bisa nggawe proyeksi iki. kanggo email sing bisa ngirim data utawa aku menehi sampeyan ing forum iki. banget ngucapke matur nuwun.

  20. Matur nuwun Kula gadhah data ingkang panjenengan sebut, kula mbetahaken pitulung panjenengan kangge damel proyeksi ingkang panjenengan sebut, punika wonten ing pundi kula kalah.

  21. Sampeyan bakal entuk data datum sing diatur sacara lokal, sing ing kondisi kaya kuwi, aku kira sampeyan ngowahi nilai-nilai wétan lan ekskresi sing palsu.
    Sampeyan banjur kudu nggawe proyeksi kanthi pangaturan, banjur nemtokake proyeksi kasebut lan banjur ekspor menyang kml.

  22. Maturnuwun, ing forum liyane ninggalake keprigelan iki; Woy g!, Sampeyan prune bantuan kula ngekspor file kanggo KML, nyoba kanggo nindakaken kanthi ngganti sistem koordinat karo Bentley Map nanging ing negara El Salvador ing quadrant 16 nanging carane cilik, apa karo divisi saka quadrants dhewe, kepiye carane aku bisa nindakake iki, wiwit nalika aku ngekspor, file-file ing Samodra Pasifik tumiba ing aku, kaya setengah kilometer ing sisih kidul. Matur suwun

  23. Materi sipil autocad 3d 2009, apik banget, bakal bisa njaluk 2010.
    Gracias

  24. Link download ora bisa digunakake !!!!! sampeyan bisa ndandani ??? _ Thank you.

  25. materi kapapar mbiyantu kanggo wong-wong sing bisa karo program disiapake banget uga karo pakaryan praktis. THANK YOU. Sugeng kanggo ApliCAD. lan Geofumadas kanggo menehi kawruh babagan manual sing gedhe.

  26. Thanks, akeh thanks kanggo manuals, mung mbayangake carane akeh wektu sing bakal nylametake kita ing sinau program iki.

  27. Aku ora ngerti carane ngucapake matur nuwun marang bantuan sing menehi kontribusi iki !!!

  28. Matur nuwun sanget, informasi punika saé penting banget. Aku bakal seneng ngumumake artikel liyane.
    atte. Pablo Hass
    Guatemala

  29. Matur nuwun kanggo klarifikasi Vicente, aku wis mbandhingake, lan ana sawetara persamaan latihan sing diwenehake karo tutorial Civil3D, nanging sejatine, iku tugas sing apik. Aku wis nggawe klarifikasi ing postingan kasebut.

    Salam sejahtera

  30. My name is Vicente Alarcon lan aku Dtor. saka Departemen GIS lan Teknik Sipil APLICAD. Kita bungah yen dokumentasi sing wis dikembangake bakal migunani kanggo sampeyan. Aku mung pengin nggawe pengamatan buku sampeyan. Buku iki ora minangka adaptasi saka basa Inggris, nanging uga ditulis dening salah sawijining insinyur aplikasi kita: Neus Ros (insinyur geodesi saka Universitas Polytechnic Valencia).
    Dadi, yen sampeyan uga kasengsem karo topik GIS, aku ngajak sampeyan ngunduh Manual Proyek GIS karo Autocad MAP saka Rafael Serrano lan Vicente Alarcon ing situs web kita.
    Salam kanggo kabeh.

  31. Hi, ngendi aku bisa njaluk manual iku? matur nuwun

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.