ESRI lan Manifold ing Konferensi GIS College Skidmore

Lembaga iki

9 saka Januari 2009 bakal mbangun konferensi para pendidik College Skidmore. Iki minangka sawijining institusi sing dumunung ing New York, Kanggo nemoni pusat iki, iki nomer:

  • 1903 Taun madegé gambar
  • Siswa 2,400
  • 44 diwakili negara
  • Negara 32 dituduhake
  • 9: 1 Rasio Mahasiswa kanggo Fakultas
  • 59% Women
  • 41% Men
  • 241 Guru lengkap
  • Ukuran Rata-rata Kelas 16
  • Klub mahasiswa 100
  • 19 Athletics Teams
  • Departemen akademik 43
  • Alumni 24,000

Konferensi

Iki minangka papat kaping papat konferensi iki, tujuane yaiku kanggo ningkatake kawruh lan tukar pangalaman liwat keterlibatan institusi teknologi, pendidik lan panyedhiya layanan informasi geografis.

Ing acara sing kepungkur, peserta pameran nuduhake topik-topik kaya perencanaan kutha, operasi sistem GPS, panggunaan Google Earth ing disiplin beda lan panggunaan GIS kanggo nggambarake sejarah lokal.

Nalika Skidmore GIS Center kanggo Riset Disiplin migunakake ArcGIS 9.2 minangka piranti lunak utama kanggo kegunaan mahasiswa, taun iki kalebu ing tema Konferensi Manifold GIS.

A tandha apik yen piranti lunak iki nduweni resepsi apik ing komunitas ajaran, luwih becik yen ing subyek sampeyan bakal ngomong babagan kelanjutan panggunaan aplikasi ing universitas.

Tema taun iki.

Ing taun iki, topik kapentingan fokus ing:

  • Pemanfaatan GIS ing lapangan statistik
  • Panggunaan lan keslametan saka GIS ing kampus universitas
  • Penggunaan GIS kanggo nggambarake pangembangan potensial
  • GIS lan merkuri ing Taman Adirondack
  • Pemetaan internet manifold
  • Nggunakake Model Builder saka ESRI kanggo ngotomatisasi analisis demografi
  • Sistem GIS adhedhasar web

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.