ESRI Image Mapper kanggo medhot peta

Antarane solusi paling apik sing wis dirilis ESRI kanggo web 2.0 yaiku pemetaan Image HTML, kanthi dukungan kanggo platform 9x lan 3x sing lawas nanging fungsional.

image mapper esri

Sadurunge kita weruh sawetara Toys ESRI, sing ora tau apik, utamane amarga padha ngupayakake tetep format WMS lan WMS kanthi standar dhewe.

Antarane fitur sing paling apik, yaiku urutane penulis, ing ngendi langkah demi langkah dikonfigurasi asale data, format tampilan, saluran njaba lan atribut khusus.

Ayo ndeleng sawetara fungsi sing padha kurban:

  • Praktis, Titah ing menit
  • Ora ana kanyatan babagan kode HTML sing dibutuhake, senadyan sawetara penjelasan babagan bantuan CSS
  • Bisa diekspor langsung saka proyek 3x
  • Ora mbutuhake setelan server
  • Bisa diterbitake sacara lokal utawa menyang disk panyimpenan ... lan kerjane
  • Ndandani ... dhukungan ing versi 3x minangka extension

Aku ngelingi apa biaya kanggo nindakake iki karo Bentley's GeoWeb Publisher, malah iki bisa rampung karo pipa kanggo rega sing rada murah nanging butuh akeh program. Senajan platform ESRI iki katon gampang, ora pracaya ing awal, iku tansah njupuk sawetara masalah kompatibilitas lan layanan javascript, nanging ora mbandhingake karo katresnan saka ibu.

Akhire maps output banget fungsi, nggawa menu dhasar gulung, tampilan, golèk lan kawicaksanan.

Apik ngandika ing kampanye iklan: Konsep lan atribut: Tansah gampang.

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.