ESRI MapMachine, peta tematik online

PetaMachine iku layanan sing diwenehake dening ESRI kanggo Geografi Nasional, ing ngendi sampeyan bisa ndeleng peta tematik saka panggonan sing beda ing donya.

peta venezuela

Peta Venezuela, distribusi populasi

Cukup interaktif, lan praktis. Antarane pilihan sing bisa ditampilake:

  • data statistik
  • iklim
  • Kapadhetan populasi
  • risiko lan kerentanan
  • satelit gambar
  • dalan
  • Data kanggo turis
  • lan liyane.

Alternatif apik banget ... lan prasaja.

6 Balesan kanggo "ESRI MapMachine, peta peta tematik online"

  1. Assalomu aleykum, wong Fani geografiya o'qituvchisiman, manashu ArsGIS Dasturi programmasini qanday skachat qilsam bo'ladi, pullik bo'lsaxam yaxshi bo'lardi.

  2. Esuk sore, yen aku duwe informasi georeferensif kanthi detail muncipal, contone. homicides kanggo Meksiko dening kotamadya lan aku pengin nggawe peta tematik, ana sumber online sing aman lan efisien sing ngidini kula kanggo ngunggah data lan njaluk peta tematik sing cocog?

  3. Venesuela minangka bapak sing apik lan sing paling apik. Aku pengin informasi luwih akeh nanging aku ora nemokake. Kajaba iku, peta apik banget, nanging aku butuh peta tematik saka Venezuela, nanging uga, matur nuwun kanggo Venezuela lan sampeyan bakal weruh manawa bapakku tresna banget marang aku. Jarene, jaga diri dhewe.
    Aku sarahi kanthi ati-ati bakal nemoni kowe
    jajajajajajajajaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  4. apik banget, nanging nalika aku nemu peta tematik saka venezuela
    Gracias

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.