Esri nerbitake Buku Kerja Pemerintah Smarter dening Martin O'Malley

Esri ngumumake publikasi saka Buku Karya Pamrentah sing Luwih Luwih: Pandhuan Pelaksanaan 14-minggu kanggo Pangurus Hasil dening mantan Gubernur Maryland Martin O'Malley. Buku kasebut mbuwang pelajaran saka bukune sadurunge, Pamrentahan Luwih cerdas: Cara Pamaréntah Kanggo Asil ing Umur InformasiIki menehi rencana sing ringkes, interaktif, gampang diturutake, 14 minggu sing bisa dideleng saka pamrentah kanggo nggayuh manajemen kinerja strategis. Buku kerja ngidini para pembaca ngripta kerangka kanggo:

  • Klumpukne lan nuduhake informasi sing pas lan tepat
  • Cepet masang sumber daya.
  • Mbangun kepemimpinan lan kolaborasi.
  • Ngembangake lan ngrampungake target strategi sing efektif lan indikator kinerja utama.
  • Asil evaluasi asil.

En Pamrentah sing luwih apikO'Malley narik pengalaman sajrone ngetrapake sistem pangukuran lan sistem manajemen kinerja ("Stat") ing tingkat kutha lan negara ing Baltimore lan Maryland. Minangka asil kawicaksanan kasebut, wilayah kasebut ngalami pangurangan paling gedhe ing kutha utama ing sejarah Amerika Serikat; mbatalake penurunan 300 taun ing kesehatan Chesapeake Bay lan sekolah sing nomer siji ing Amerika Serikat sajrone limang taun berturut-turut.

"Kita bubar nglacak peran penting sing ditindakake dening gubernur," ujare O'Malley. "Dheweke duwe prentah sing nggabungake lan nunggu krisis kanthi cepet. Iki katrampilan kepemimpinan sing bisa nylametake nalika ana krisis. "

Saiki pimpinan bisa njupuk solusi sing wis dibuktekake iki lan bisa ditrapake ing organisasi pemerintah dhewe kurang saka patang wulan. Buku Kerja Pamrentah sing Luwih cerdas Iku kanca sing praktis kanggo Pamrentah sing luwih apik lan kanggo netepi janjine Stat.

Buku Kerja Pamrentah sing Luwih Luwih: Pandhuan Pelaksanaan 14 Minggu kanggo Ngasilake Asil Kasedhiya kasedhiya ing print (ISBN: 9781589486027, 80 kaca, $ 19.99) lan bisa dideleng saka umume pengecer online ing saindenging jagad. Iki uga kasedhiya kanggo tuku ing esri.com utawa kanthi nelpon 1-800-447-9778.

Yen sampeyan ora ana ing njaba Amerika Serikat, riko esripressorder kanggo ndeleng opsi lengkap, utawa ing situs web Esri hubungi pedagang lokal. Pengecer sing berminat bisa ngubungi dealer Esri Press, Layanan Publisher Ingram.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.