Kursus ETABS kanggo Teknik Struktural - Level 1

Analisis lan desain bangunan - Zero tingkat ing tingkat sing luwih maju

Tujuan kursus yaiku nyedhiyakake peserta kanthi alat dhasar lan canggih kanggo program pemodelan, ora mung Desain elemen struktural bangunan sing bakal digayuh, nanging bangunan kasebut uga bakal dianalisis adhedhasar rencana rinci, nggunakake alat kasebut paling kuat ing pasar nalika ngembangake proyek-proyek piranti lunak struktural CSI ETABS Ultimate 17.0.1

Ing proyek iki, pitungan struktural bangunan tingkat 8 kanggo panggunaan jinis omah bakal ditindakake, kanthi nggabungake tangga ing model, lift, lan tembok geser, sing dadi fokus utama kursus iki.

Platform internal piranti lunak bakal diterangno kanthi rinci CSI ETABS Ultimate 17.0.1. Gumantung ing peraturan ACI 318-14. Unsur struktural sing rinci (Nglereni Tembok) bakal digayuh ing lunak AUTOCAD.

Apa sing bakal sampeyan sinau

  • Dheweke bakal bisa ngembangake Projek Strukture sing tahan Seisme ing tembok Tembok
  • Penguatan rincian babagan nglereni tembok

Prasyarat Kursus

  • Kawruh dhasar utamane, utawa yen wis ndeleng kursus: Spesialisasi Teknik Struktural kanthi ETABS 2016.2.0

Sing mesthi wae?

  • Siswa lan Profesi kanthi kapentingan Teknik Struktural

informasi luwih lengkap

Kursus iki uga kasedhiya ing Spanyol

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.