Registrasi acara

Konferensi Teknologi AEC Sabanjure

Rebo, Jun 3, 2020 - Jumuah, Jun 5, 2020

8: 00am - 5: 00pm

Konferensi Teknologi Expo + AEC sabanjuré dadi konferensi pamasang perdagangan sing adil lan netral ing Amérika Lor, fokus ing implementasine lan integrasi teknologi sing dibangun ing saindenging siklus urip ing proyek kasebut. Panyedhiya panyedhiya:

  • hardware,
  • piranti lunak lan layanan,
  • Teknologi berkembang lan produk Gedung / konstruksi

Dilengkapi karo program pendidikan sing komprehensif.

Lokasi Acara

TAMAN MCCORMICK
2301 S. King Drive
Chicago, Illinois, 60616

Biaya Acara

FREE