Registrasi acara

Konferensi & Konferensi SPAR 3D

Rebo, Jun 3, 2020 - Jumuah, Jun 5, 2020

8: 00am - 5: 00pm

Acara vendor-netral utama sing fokus 3D sensing, pangolahan lan visualisasi alat lan sistem kalebu SLAM, wearables, sensor, data amba, AR / VR, teknologi cetak lan otonom. 1,000 + pamiarso minangka bagean saka total delegasi 2,500 ing ekspo sing ditumpukake. www.spar3d.com

Lokasi Acara

McCormick Place
Chicago, IL

Biaya Acara

FREE