Registrasi acara

Taun ing Infrastruktur 2020

Senen, Oct 12, 2020 - Kamis, Oct 15, 2020

8: 00am - 5: 00pm

Bentley's Year in Infrastructure Konferènsi 2019 minangka kumpul global eksekutif terkemuka ing donya prasarana desain, konstruksi lan operasi.

Lokasi Acara


Vancouver

Biaya Acara

FREE