Registrasi acara

Andean Geomatics 2020

Senin, Jun 8, 2020 - Selasa, Jun 9, 2020

12: 00am - 12: 00am

GEOMATICA ANDINA minangka rapat para profesional sing makarya ing survey, manajemen lan ngolah informasi geo ing Kolombia lan Wilayah Andean. Kongres adil iki nglumpukake luwih saka pangguna profesional 500 saka sektor pribadi lan umum karo perusahaan teknologi terkait sing ana hubungane karo disiplin beda ing Geomatics, kayata topografi, geodesi, panyimpenan lan analisis data geospatial, kartografi, fotogrammetry lan sistem informasi geografis GIS antara liya.

Lokasi Acara


Langkawi

Biaya Acara

FREE