Kursus Kembar Digital: Filsafat kanggo revolusi digital anyar

Saben inovasi duwe pandhereke, yen digunakake, ngowahi industri sing beda-beda. PC ngganti cara ngatasi dokumen fisik, CAD ngirim tabel gambar menyang gudang; email dadi cara default komunikasi formal. Kabeh padha mungkasi standar sing ditampa global, paling ora saka perspektif supplier. Transformasi ing revolusi digital sadurunge nambahake informasi geografis lan alphanumerik, sing kanthi individual mbantu bisnis modern. Kabeh transformasi kasebut adhedhasar konektivitas global; yaiku protokol "http" sing isih digunakake nganti saiki.

Ora ana sing bisa njamin wujud lanskap digital sing anyar; Pemimpin industri nyaranake supaya pendekatan sing mateng lan pragmatis bakal migunani karo kita. Bakal ana kesempatan kanggo wong-wong sing duwe visi lan ruang lingkup supaya bisa entuk manfaat saka revolusi iki. Pamrentah, sing terus ngupayakake pemilihan maneh, uga bisa tumindak kanthi jangka cendhak. Nanging, ing jangka panjang, ironisake, pangguna biasa, kepengin karo kabutuhane dhewe, sing bakal duwe tembung pungkasan.

Kembar Digital - TCP / IP Anyar?

Amarga kita ngerti apa sing bakal kelakon, sanajan ora ngerteni owah-owahan kanthi bertahap, kita kudu siyap kanggo pangowahan kasebut. Kita ngerti manawa tumindak kanthi ati-ati perlu kanggo wong sing ngerti kepekaan pasar sing gegandhengan global ing ngendi nilai tambah ora mung katon ing indikator pasar saham nanging uga nanggepi konsumen sing tambah akeh pengaruhe babagan kualitas layanan. Standar kasebut mesthi bakal duwe peran kanggo njamin keseimbangan antara pasokan kreativitas industri lan panjaluk pangguna pungkasan.

Kursus iki nawakake wawasan saka perspektif penulis (Golgi Alvarez) lan kalebu segmen saka Geospatial World, Siemens, Bentley Systems, lan Manajemen Enterprise minangka pimpinan perwakilan saka pendekatan Digital Twins.

Apa sing bakal disinaoni?

  • Filsafat kembar digital
  • Tren lan tantangan ing teknologi
  • Visi masa depan ing revolusi industri
  • Visi saka pimpinan industri

Syarat utawa prasyarat?

  • ora ana sarat

Tujuane kanggo sapa?

  • penyayang teknologi
  • Model BIM
  • Wong Marketing Tech
  • Penggemar Kembar Digital

Informasi liyane?

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.