Hasil saka kursus ArcGISku

Aku pitutur marang kowe yen aku bakal berkembang latihan ing panggunaan ArcGIS 9.3, kanthi jarak setengah alit, wektu cilik lan pendhudhukan siswa. Saiki aku ninggalake sawetara kesimpulan:

Babagan metodologi:

Aku pengin kabeh dadi prasaja. Yen menehi pelatihan, ngajari kanthi conto sing digawa saka Venezuela lan siap; Nanging yen sampeyan kudu ngleksanakake proses, wong kudu bisa.

Babagan kahanan:

  • Iku angel kanggo ngleksanakake proyek karo wong sing, nambah munggah kegiatan saben dina, ora duwe cukup wektu kanggo ngrampungake iku.
  • Iki ora kaya ngono, nanging bisa dadi angel kanggo ngajar wong sing ora seneng sinau.
  • Menarik, tanpa komentar luwih akeh.

Bab piranti lunak:

Temtunipun, Manifold minangka piranti lunak sing apik kanggo ngleksanakake kanthi gampang. Saiki aku rame, ing dina rong dina sampeyan bisa duwe sistem kerja, tanpa akeh bali.

Ing ngisor iki sawetara pambandhingan singkat:

ArcGIS

pipa

Tuku yen sampeyan bisa, yen sampeyan ora bisa, apa wae sampeyan pengin lan ora sijine kula ing masalah U $ 300 dolar lan ora mikir babagan ilegal
Mbentuk Geodatabase ... mmm, ArcCatalog, kanggo pangguna sing luwih maju, saka panyiptan featureclass anyar kanggo aplikasi domain. The .map minangka geodatabase, nggawe folder, nggawe gambar, aplikasi gaya, karya!
Nggawa data CAD, kabeh ilmu antarane obah saka polygons menyang featureclass Nggawa menyang gambar anyar, pilih, copy + paste menyang lapisan, lan siap
Pembersihan topologis ... sawise berjuang sakwene, luwih apik aja ing DGN dhisik. Aplikasi alat bisnis, lan seneng-senam (yen sampeyan bisa)
Nggawe gabungan poligon ing lapisan liyane ... oh Gusti Allahku! Pilih, salin + tempel ing lapisan liyane, aplikasi union kanggo pilihan, lan ngono.
Lapisan sing nduweni garis lan poin. Sing ora bisa dilakoni. Apa iku mung. Apa ora dipigunakaké?, Iku kedadeyan nalika geometri minangka poligon lan sampeyan ora duwe definisi ... ditrapake minangka titik.
Nggabungake tabel Excel ... kita bakal dadi tivi! Link meja, pilih sheet, kolom sampeyan digandhengake, lan sampeyan wis rampung!
Nganggo kml ... yen ora siji, iku liya. Soko liya?
Kirim menyang web ... pisto liyane, dalan liyane File> disimpen minangka> kaca web ...

Sing ala: Yen makhluk iki walikota ngilangi wong-wong mau kanthi nesu, ngendi bisa nemokake pangguna sing ngerti Manifold?

Nanging ana ing kana, dina-dina seneng-seneng, dina-dina sing ala. Anak-anakku ngrasakaken perjalanan saklawasé telung jam liwat telung akhir minggu. Mung siji pitunjuk technical kanggo dasi zope.

100_0489

100_0488

Lan kanggo liyane ... looking bakal bebas maneh.

3 Balesan kanggo "Gages saka Course ArcGIS sandi"

  1. Oi Luis
    Saiki, utawa roso kita olhos. E sampeyan wis biasa karo piranti lunak, piranti lunak, utawa piranti liyane.

    Terjemahan Google, wektu liyane nyimpen urip

  2. Waca liyane

    Eu vejo utawa contrário do escreveu. ArcGIS bakal sampurna kanggo latihan iki. (WEB ora ana)

    Liyane kaya ngomong ing kono. Utawa piranti lunak melhor sing ngerti luwih akeh. 😀

    Boa minggu.

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.