Instagram Kursus Ukur

Sawise telung dina kerja, kene aku ngeculake sawetara gambar saka Topografi kanthi Total Station.

Minangka Aristoteles ngucapake, wong wicaksana ora ngandhani apa wae sing dikira, nanging tansah mikir kabeh apa sing diucapake ...

Aku duwe wektu 45 mikir babagan carane takon babagan kalkulator ilmiah iki.

"Akurasi ora kudu bener"

Henri Matisse, soko transliterasi lan meh ngiwa sadurunge gambar.

Yen sampeyan kelangan telpon sampeyan sing biaya US $ 300 sampeyan bisa nemokake, amarga duwe gps terpadu.

Apa sampeyan ora nganggep yen menyang stasiun total worth US $ 8,000?

... ora lali aku ...
Ora kanggo tabrakan macem-macem.

Aku arep ngidini dialog karo gambar-gambar iki, nanging aku bakal ninggalake menyang imajinasi.
Inggih, ora kabeh iku ala ing dalan.

8 Balesan kanggo "Instagrams Course Surveying"

  1. Aku kudu sinau topografi online, aku pengin duwe kertu profesional, aku wis nggarap taun 15 dadi topografer

  2. hello, iki tim leica dikelola nanging kadhangkala aku duwe kesulitan ngundhuh data sing aku ngarep-arep duwe program kasebut thanks

  3. Aku pengin njupuk kursus sampeyan lan uga sipilNXXX dijupuk menyang topografi Aku saka Peru lan aku ngarep-arep bisa komunikasi terus-terusan supaya sampeyan menehi kula sawetara tips
    Gracias

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.