Entuk UTM Cithakan geografi mromosiaken egeomates

Kanggo wektu winates kita bakal menehi adoh template «Konversi koordinat UTM kanggo Geografis», mromosiaken Geofumadas.

coordinates geografis utm

Kanthi cithakan iki sampeyan bisa ngetik coordinates UTM, minangka conto: X = 1,740,564.29 Y = 3,396,718.08, nuduhake zona 19 ing sisih lor. lan Spheroid GRS80, lan minangka asil, sampeyan bakal entuk latitude lan bujur ing ukuran, menit lan format detik kaya sing katon ing gambar.

Nanging cithakan ora mung siji sing wis dikawruhi, nanging uga koordinat ing derajat, menit lan detik, uga koordinat ing latian desimal lan concatenated, kaya sing ditampilake ing gambar ing ngisor iki.

utm geografi desimal

Biasane template nganggo biaya US $ 4.99, nanging sawetara dina iku bakal kasedhiya kanggo diundhuh ing situs promosi Geofumadas. Jumlah wis diwatesi.

koordinat geografis utm ngembangake geofumedKene aturan promosi:

1. Sampeyan kudu nggawe komentar ing kaca Geofumadas, ing forum, blog utawa kaca. Iki kudu gegandhengan karo subyek sing sampeyan ningkataké (Engineering, technology, cartography, GIS, Google Earth, lan liya-liyane). Priksa kategori kita lan sampeyan bakal weruh manawa tema luwih cendhek tinimbang sing sadurunge. Kita ora nampa promosi ing Twitter utawa Facebook.

Yen situs sampeyan dadi, gampang amarga sampeyan bisa nyakup artikel kasebut. Yen sampeyan ora duwe situs, sampeyan bisa nindakake kanthi menehi komentar babagan artikel utawa entri saka situs wong liya, nanging kanthi bab lan kualitas sing perlu. We are not interested in spam or comment for commenting.

2. Komentar sing digawe babagan situs kasebut kudu asli, ora ditampa komentar kaya:

-Vean Geofumadas, iku apik
- Aku nyaranake Geofumadas, ana akeh sing bisa diwaca

Supaya awake dhewe ngraja yen sampeyan kreatif, nyumbangake dhata ing diskusi, lan nggawe referensi kanggo kaca utama Geofumadas (http://geofumadas.com)

Dadi, yen sampeyan kasengsem ing cithakan iki, kirim usulan sampeyan.

3. Komentar kudu disetujoni dening sing ngowahi situs iki, supaya sampeyan kudu ngerti.

[form-contact-form = '3']

Aja gawe promosi sadurunge nampa, entuk jawaban utawa saran supaya sampeyan bisa ningkataké.

Kita bakal nanggapi sanalika bisa. Yen sampeyan duwe mamang, hubungi kita: editor (ing) geofumadas.com

Wigati: Promosi wis kadaluwarsa.

10 Balesan kanggo "Ngundhuh cithakan UTM ing Geografi sing mromosikake Geofumadas"

  1. Anghel Asitimbay

    Ana akeh program sing mbantu nindakake konversi koordinat, akeh sing nindakake, nanging sampeyan kudu ngetik data siji lan butuh wektu sing suwe yen sampeyan duwe akeh informasi, miturut apa sing diandharake kaca kasebut, misale jek sanget menarik lan bakal mbiyantu banget alat iki.

    Salam,

  2. Nilai saka cithakan iki ora larang banget. Nilai amarga mbantu akeh profesional saka wilayah sing beda kanggo ngatasi masalah UTM Koordinasi Transformasi kanggo Geografis lan kosok balene. Uga transformasi kanggo akeh Datums.
    Matur nuwun banget kanggo sumbangan.

  3. Geofumadas banget, artikel sing wis diterbitake mbantu aku akeh banget, kanggo nuntun aku ing sawetara panggonan sing anyar. Minangka teknologi owah-owahan, geofumed ngidini kula kanggo mbedakake antarane aku kudu lan apa aku golek superfluous, lan iki ora cilik. Sugeng para wong sing nindakake GeoFumadas, lan aku ngarep-arep supaya dheweke bisa mbantu kita akeh taun.

  4. Iku VADEMECUM aplikasi ing èlmu geospasial sing ngidini; elinga, nemtokake, ngrembug lan ngrampungake akeh pitakonan liwat isi lan piranti. Iku pelengkap apik kanggo spasms sing biasane kelakon.

  5. Sugeng, PAGE NGGALA, AGIL, TANPA RODEOS UTAWA MULAI KANG NGANGKAT KEPANG TEMA NGEMPA.
    IN KASE aku kudu nglumpukake koordinat GEOGRAFIK lan aku bisa nindakake IT.

  6. Informasi sing ana ing kaca iki banget migunani kanggo para profesional liyane saka perusahaan rékayasa sing beda-beda, sing, amarga tugas profesional sing béda-béda, mbutuhake kawruh khusus ing sistem informasi geografis sing beda-beda.

  7. Informasi sing ditemokake ing kaca iki wis mbantu aku ngatur MobileMaper6ku sing wis rong taun ing laci saka tilem kanggo kurang informasi konfigurasi lan thanks kanggo pangguna kaca iki aku bisa nemokake informasi sing dibutuhake lan sampurna kanggo nindakake layanan Lingkungan Hidup.
    Matur nuwun.

  8. Sumbangan banget marang teknik topografi, alat sing apik, aku seneng banget karo materi sing terus menehi kontribusi, ucapan sukses.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.