Ganti werna latar mburi: AutoCAD utawa Microstation

Umumé, kita nggunakake latar mburi warna putih utawa ireng, ganti dadi aktivitas sing kerep kanggo alasan visualisasi. Ing conto iki kita bakal weruh carane wis rampung karo AutoCAD lan Microstation.

Kanthi AutoCAD sadurunge 2008

Sampeyan wis rampung ing Piranti> Opsi, yen sampeyan nganggo 3D Sipil utawa aplikasi sing ora nuduhake menu ing ndhuwur, sampeyan bisa ngetik printah kanthi manual Pilihanbanjur ketik.

Ing tab tampilan tombol diganti werna. Ana sampeyan bisa milih warna model, Layout, pilihan, Etc.

ngganti microstation autocad warna latar mburi

Sangat migunani ing visualisasi sadurungé sing sampeyan duwe, sing butuh Microstation lan opsi werna liyane.

Kanthi AutoCAD sawise 2009

[Sociallocker]

ngganti microstation autocad warna latar mburi Kanthi Pita saka AutoCAD 2009 lan 2010, waca yen ana fasilitas kanggo nemokake perintah kasebut. Mung tembung Opsi ditulis, lan ngandhani kita ing menu apa, liyane padha.

Kanthi Microstation

Ing kasus Microstation, wis rampung karo:

  • Ruang kerja> Preferensi
  • Ana milih pilihan saka panel kiwa Ndeleng Pilihan
  • Yen ora dipilih Black Background -> Putih, kita bakal duwe latar ireng, yaiku standar. Yen ora, bakal putih.
  • Sampeyan uga bisa milih sing ora putih, nuduhake ing pate ngisor sing dituduhake ing panah, kanggo werna model sing digunakake lan Layout (Model lembar).

ngganti microstation autocad warna latar mburi

ngganti microstation autocad warna latar mburi Karakteristik iki umume diterapake ing ruang kerja, nanging ing situs View sampeyan bisa milih manawa kita pengin gawan ditahan (ireng) utawa sing ditetepake werna. Sing terakhir ditrapake kanggo file karya, yen sampeyan pengin ngowahi umum, sampeyan kudu nindakake ing file wiji (file winih).

Kanggo nindakake iki, klik ing pojok View, lan sampeyan milih Ndeleng Atribut, banjur pilih latar mburi.

Contone, digawe karo Microstation V8i, sing duwe versi sadurunge XM mung bakal weruh kothak pilihanPriksa dhaptar)

[/ Sociallocker]

6 Balesan kanggo "Ganti werna latar mburi: AutoCAD utawa Microstation"

  1. sampeyan lulus apik banget lan matur nuwun banget kanggo bantuan

  2. Ayo, matur nuwun banget
    Aku ngajar aaaaarto
    Pakaryan ngresiki awakmu

  3. matur nuwun banget iki apa aku needed, ngowahi latar mburi saka ireng kanggo putih sing luwih apik kanggo mata

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.