Geo web Publisher, misale jane luwih gampang

Nggoleki apa sing saiki dadi Geoweb Publisher V8i, adoh banget yen prodhuk iki wis muuuucha évolusi, sanajan logika wis maintained, ana owah-owahan gedhe saka apa ana alat primitif kanggo geo-engineers nerbitaké vektor data lan apa saiki proposal kanggo tujuan geospatial.

Aku wis nampa versi V8i, aku apa review nanging pisanan, njupuk kesempatan kanggo pirembagan bab apa padha versi sadurunge dilakoni artikel dibandhingake dadi abot lan elinga kelemahane padha.

Penerbit - GeoWeb Publisher

Awalipun, Publisher minangka geofundada sing angel diimplementasikake, amarga akeh sing nyinaoni ruang kerja Microstation lan Warisan geografis. penerbit geowebAku ora duwe tuntunan, ora ana lambang template, kabeh kudu dibangun kanthi mlaku. Kanggo 2004 dirilis Geoweb Publisher sing wis klebu tuntunan rata-rata kanggo nggawe kaca dhasar karo bingkai lan kabeh wis cibstryudi karo Publisher (karo kuku) ana pelanggaran sing durung nutup kerugian dandan. Loro-lorone, kita kudu nandur modhal kanggo ngganti owah-owahan.

Ing VPR

publisher geoweb 3 Nalika aku njaluk Publisher Geoweb, Bentley mandegake empecinarse karo applet Jawa, kang wus teka karo Microstation J. Metu lan ActiveX dhewe Bentley disebut Vpr, minangka acronym kanggo apa bisa rampung karo: view, print lan redline.

Layanan ing bentuk gambar ora dadi masalah, masalahe soko penampil data vektor, sanajan data dikirim liwat IIS, yen versi awal kudu instalasi mesin Java (JRE) luwih kuno tinimbang spesifik, dalam implementasi AcitveX ditutup kanggo mung nggarap Internet Explorer, lan seret kanggo mbukak dhisik dhisik, yen sampeyan duwe sambungan alon lan kesabaran sethithik (utawa kawruh apa sing kedadeyan ing ati saka data pangiriman)

publisher geoweb 2 Kabeh iya vpr ana tampilan prasaja saka DGN, nanging bisa kanggo ngawula meh apa sing digawe Geographics amarga ing laku Publisher Geoweb dhewe ana Geographics apa saka server. Dadi tenung ana ing kamulyan sing digawe ing Geographics, bisa ngawula tematik, analisis topologi, kalebu gabungan-vectorized online lan iki ditambahaké minangka file redline gadhah menyang DGN asli. Mesti wae, karo kelemahane sadurunge XM, sampeyan bisa ora transparan kajaba geofumaran karo PictureScript Scenes (PSS) wis ora simbol dinamis, lan setengah rusak penanganan timbangan, ing praktik proyeksi kasebut ora ana ing cara sing konvensional lan nalika tema digawe ing file wiji anyar, iku ilang ing papan kanggo alesan sing aneh.

Sampeyan mbutuhake sumber sing mamang saka server, amarga dadi penyaji sing nyelenggarakake rutin ing Geographics ing panyuwunan pangguna diintegrate. Sanajan aku ngakeni manawa iku apik banget, yen kita nganggep yen 25,000 ngasilake plot vectorial ing detik, lan sawise padha ambruk refresh ora perlu ing tingkat zoom, mung saka Pan metu saka ombone. Uga integrasi kanggo Project Wise ngidini kontrol alur kerja lan asosiasi menyang dokumen njaba liwat Web Explorer Lite.

penerbit geoweb Kabeh wis rampung ing ngisor iki pedoman proyek Geografis, sing bisa ing Oracle, SQL utawa Akses. Jendhela layar maca papat sudhut panampil, lan nglakoni analisis spasial ing file Indeks banjur muat referensi sing didaftar ing tampilan kasebut (utawa liwat pangurus peta). Penyebaran iki ora ana citra umum, amarga msliks dadi hyperlinks obyek sing disambung menyang basis data lan kanthi cara iki tabel sing gegandhengan bisa ditampilake.

penerbit geoweb Banjur, ngidini ngatur kategori lan atribut ing wit tambahan kanggo nguripake utawa mateni. Sing gedhe-gedhe tombol panuntun tombol disguised sing dieksekusi tugas Microstation umum: mateni utawa nguripake lapisan (tingkat), lampiran Referensi peta, gambar, mateni, mbukak rutin mdl, macro utawa aplikasi vba.

Ora ana standar

Nanging ora ana standar OGC, kabeh iku asap rokok Bentley, kanthi gaya. Ing mung loro posisi bisa: mundur sing wong ngangap kudu fajarse lengen klambi utawa tenang sing jenggot GNU shaggy, biyen ing NASA lan saiki wis darmabakti kanggo nggawe GIS.

_________________________________________

publisher geoweb 3

Aku wis ndeleng Geoweb Publisher v8i, lan pujianku. Aku mikir yen Bentley iki nggedhekake panemune para pangguna sing umum, sing ora duwe Walter Mercado ing jejere dheweke kanggo njelasake saben surat. Nganggo luwih gampang, bisa, sing bener yaiku saiki wis duwe logika sing luwih dingerteni ing aliran saka obyek sing dibangun kanggo layanan kasebut.

Nanging luwih saka nunggu implementasine dadi gampang, daya saka apa sing katon apik, minangka evolusi dpr primitif, saiki minangka idpr misale jek aku apik ing konsep basis data spasial (saka peta), ing ngendi mungkin nggabungake loro dwg, dgn, xfm lan malah file wangun kuna sing banjur dadi saka basis data spasial.

Lan banjur ndhukung standar OGC.

Kita bakal weruh ing dina teka.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.