Geofumadas, bacaan 10 sing aku rekomendasikan

10 Njupuk kauntungan saka kasunyatan sing minggu bakal miwiti, sing sesuk aku bakal berjemur nyoba stasiun total Sokkia lan aku bakal lelungan saka Selasa, aku nyaranake 10 readings kapentingan:

1. Remote sensing terahércica, asap rokok dening Geochente ing blog Geomatic

2. Geotagging, Nabi Musa ngandhani kita ing Itacas apa dheweke lan carane dheweke wis ngrampungake.

3. Pandhuan kanggo SEXTANTE, teks kanggo wong-wong sing pengin nggulung lengane karo Jawa lan entuk luwih saka GvSIG

4. Workshop teknologi sing diterapake kanggo topografi lan kadaster, sing bakal ditindakake sabanjure November, diumumake dening COIT

5. Google Earth kanggo Iphone, Anyar sing anyar diwenehi ing blog Google Earth sing minggu iki dikirim kula jumlah kunjungan apik kanggo nyebut kabar Street View ing Spanyol.

6. Nambahake kontrol tutul kanggo Openlayers, James Fee ngandhani babagan carane bisa nggawe fungsi kasebut ing Openlayers kanggo iPhone

7. Atlas ing cyberspace, diwenehake dening Sadeck - Geotechnologies, dokumen luwih saka 200 MB siap didownload.

8. Drawing Cleanup, alat kanggo AutoCAD, aplikasi sing njanjeni penanganan sing luwih apik lan luwih akeh.

9. Saka kartographer tumuju Geisha, crita kanggo wong-wong sing mikir babagan alternatif kanggo krisis finansial ... hehe

10. Ekspor koordinat xyz, ing Forum CAD padha pirembagan bab carane nindakake saka atribut blok ing AutoCAD kanthi printah ATTEXT

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.