Geofumadas, 4 web sing aku nyaranake dina iki

Aku pengin ngaturake postingan iki kanggo nyaranake sawetara halaman sing aku duwe rasa luhur.

Konstruir.com

Iki minangka apik banget, kanthi gratis ing konstruksi ing Spanyol.

Sanajan nawakake akeh fasilitas, ana sing bisa ditemokake kanthi apik.

Bisa, menehi data menyang struktur bersenjata kanggo njupuk rincian sekurang-kurangnya ing ngisor iki:

sampeyan nyuwek baja

Ana uga aplikasi kanggo ngitung dawa jangkar, kalkulasi wektu ing grafik Gantt, analisis geni lan liyane. Supaya deleng, malah ing bagean undhuhan ana keperluan kanggo pangukuran otomatis antarane Excel lan AutoCAD.

Dadi Pelancong

gambarIng blog iki, merit njupuk Maritza Cárdenas, bocah wadon sing nduweni keabsahan banget karo disiplin khusus kanggo nyinaoni apa sing ditulise. Kira-kira telung kiriman seminggu kanthi tingkat nulis sing apik mesthekake yen sajrone sasi taun duwe lalu lintas dhuwur banget, nalika iku minangka referensi sing apik kanggo situs wisata.

Kene sawetara pranala menarik

Teknik mung net

Iki minangka portal industri, senadyan papanipun ngluwihi. Antarane earwigs sing nelpon manpangat ing kaca iki yaiku sampeyan bisa ngundhuh macem-macem rencana apik saka fasilitas, struktur lan uga dokumen sing ngemot standar sing diajukake kanggo engineering.

Antarane sumber daya yaiku:

  • Piranti tekanan
  • Organisasi Kualitas lan Industri
  • Instalasi listrik
  • Pemanen pendinginan
  • Gas sing bisa diobong lan PPL
  • Nyegah Risiko Pekerjaan
  • Perlindhungan saka gangguan
  • Sehat
  • Keamanan ing kasus geni
  • Keamanan struktural
  • Telekomunikasi
  • Kendaraan
  • Proyek Final

Kanggo ngundhuh rencana kasebut perlu didhaftar, senadyan ing format pdf, bisa diowahi dadi dxf Gampang lan padha ora manggoni georeference ... rampung!

Toxel

Blog iki wis dikembangake kanthi desain banget kreatif. Paling diarahake kanggo animasi 3D, skenario retouching lan iklan sing diadaptasi kanggo imajinasi.

Yen sampeyan kepengin supaya bisa dikalahake dening kepintaran saka wong sing nyedhiyakake wektu kanggo observasi lan banjur melu ing web, Toxel minangka panggonan.

sampeyan nyuwek baja

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.