Geofumadas - tren ing wayahe digital iki

Kepiye Digital Digital Sampeyan Bisa Mbalik

Lingkungan data sing kasambung ora mung ngomong babagan iki, dheweke uga mlaku ing dalan konstruksi.

Meh kabeh profesional teknik, arsitektur, lan konstruksi (AEC) fokus kanggo nemokake cara anyar kanggo nambah margin lan nyuda tanggung jawab ing bisnis. Amarga teknologi dadi cepet, bisa angel amarga ana akeh sumber informasi sing kasedhiya. Dadi bakal entuk kasus kanggo nggunakake wektu.

Nanging carane ana hubungane karo pasar saben dina? Salah sawijining kancaku nampa email sing menarik saka klien sing duwe operator:

"Tantangan paling gedhe sing kita lakoni yaiku kontraktor katon nalika entuk penghargaan kontrak, nanging implementasine banjur mandheg, amarga ora dadi prioritas kanggo tim proyek. Minangka pemaju properti, kita pengin dadi inovator lan mitra karo kontraktor sing bakal dadi wong pertama sing ngetrapake lan duwe kemampuan kanggo ngirim. "

Sukar kanggo nemtokake apa inovasi konstruksi saiki. Apa data terabyte, sing wis dikirim menyang klien tanpa data sejarah utawa metadata sing dipasang? manual pabrik peralatan asli kanthi gambar; utawa gambar lan data sing ora cocog karo aset sing diwenehake minangka dibangun / pungkasan?

Sistem gabungan, kaya ProjectWise lan AssetWise, dadi pamilik aset kanggo macem-macem jinis proyek. Kaya sing wis dakdiskusi ing Artikel 3 lan 4 saka seri iki (Kepiye Sumber Kaleresan Tunggal Kanggo Ngowahi Industri Desain Infrastruktur lan Napa Sampeyan Kudu Ngrancang Proses Rancang, masing-masing), luwih becik ndherek sistem sadurunge pungkasan.

Ana pirang-pirang sistem ing pasar, lan ora ana sing cocog karo kabeh. Contone, yen sampeyan duwe proyek infrastruktur sing gedhe, sampeyan kudu nganggep stabilitas. Sampeyan ora pengin masalah supaya terus, saka desain menyang konstruksi nganti operasi. Akeh klien sing makarya nyedhaki masalah iki saka sudut sing beda. Dheweke nyebat "rekayasa teknik membalik."

Yen sampeyan mung ngupaya kamenangan jangka pendek, sampeyan bakal nate pirang-pirang silos data sing peteng, yaiku masalah liyane. Minangka pelanggan, sampeyan pengin proyek sampeyan tundhuk karo BIM.

Operator pamilik takon dhewe dadi telung pitakon iki:

    1. Apa aku kudu ngatur aset kasebut, utamane amarga minangka bagéan paling dawa saka siklus urip proyek?
    2. Apa sing dibutuhake kanggo konstruksi, lan sing ana gandhengane karo manajemen aset?
    3. Apa sing dak butuhake kanggo periode desain lan kemungkinan, lan sing ana hubungane karo piranti lunak manajemen proyek?

Kanggo mlebu, sampeyan butuh CDE: lingkungan data sing nyambung,

Ora lingkungan data umum.

Kaloro sistem kasebut ngganti data ing sawijining proyek, nanging Koneksi Data Bersambung (CDE) minangka siji-sijine sumber bebener sing cocog. CDE bakal ngatur, nyebar, ngumpulake lan nyimpen data ing saindenging umur proyek. Urip sing migunani iki bisa uga luwih dawa tinimbang sing dipikirake, utamane yen sampeyan nganggep jumlah renovasi sawijining aset sing bisa ditindakake sajrone 30 taun. Sejatine, BIM mesthekake yen kabeh informasi sing cocog kasedhiya ing format sing tepat, saéngga tim nggawe pilihan sing cocog sajrone urip sawijining aset. Salah tanggapan kasebut, utamane ing jaman wiwitan, yaiku BIM babagan nggawe model 3D independen. Iki ora tenanan. Nanging, BIM iku sejatine cara proyek lan nyetel.

Ing pusat BIM ana kewajiban utama: syarat informasi majikan. Syarat kasebut nemtokake informasi sing dikarepake para majikan kanggo nglakokake aset kasebut. Juragan netepake dokumen kontrak ing wiwitan, njamin manawa informasi sing cocog digawe lan sistem digunakake ing saindenging proyek kasebut.

Yen ngrembug babagan CDE, istilah sabanjure sing kudu ditetepake yaiku kembar digital, yaiku perwakilan digital saka aset, proses, utawa sistem digital, uga informasi teknik sing ngidini kita ngerti lan modhifikasi kinerja. Biasane, kembar digital bisa terus dianyari saka pirang-pirang sumber, kalebu sensor lan panelitian terus, kanggo makili status, kahanan kerja, utawa posisi sing cedhak. Kembar digital ngidini pangguna ndeleng aset, mriksa status, nganalisa analisis, lan brainstorm kanggo prédhiksi lan ngoptimalake kinerja aset.

Kembar digital digunakake minangka cara kanggo ngoptimalake operasi lan pangopènan aset fisik, kalebu sistem lan prosesé. Minangka informasi saka kembar digital dianalisis, akeh pelajaran sing bisa disinaoni, menehi kesempatan tim supaya bisa ngasilake nilai maksimal saka aset nyata.

Piwulang bisa disinaoni liwat simulasi digital kanggo ndeleng kapan yaiku wektu sing paling optimal kanggo ndandani peralatan tanpa mengaruhi operasi aset kasebut. Yen sampeyan nambahi tambahan sensor lan intelijen buatan, sampeyan entuk analisis data nyata lan perbandingan data iki nganggo data sejarah.

Miturut Prinsip Gemini sing diterbitake dening Center for Digitally Constructed Britain ing Desember 2018, kembar digital minangka "perwakilan digital realistis babagan fisik." Sing mbedakake kembar digital saka model digital liyane yaiku sesambungan karo kembar fisik. " Kembar Digital Digital ditetepake minangka "ekosistem kembar digital sing aman kanthi data sing dienggo bareng."

Deleng maneh email sing ditampa dening kancaku saka klien sing duwe operator, jelas yen organisasi pengin nggabungake sabisa ing platform adhedhasar awan.

Ora mung informasi duplikat lokal sing dicopot, uga nggawe kemampuan kanggo mbukak informasi menyang level kinerja dinamis sing anyar.

CDE nduweni peran utama kanggo komunikasi paling apik lan alur kerja kontrak ing industri konstruksi. Iki minangka basis cufflink digital.


Napa informasi desain sing kurang disinaoni wis larang karo proyek sampeyan

Proyek konstruksi dadi luwih kompleks lan solusi yaiku lingkungan data sing nyambung.

Sawise mbuwang akhir minggu kulawarga karo kanca pangembang sing duwe masalah utama karo proyek anyar ing tengah kutha, kahanan kasebut nggawe aku mikir babagan kontrak wis ganti lan bakal ganti amarga panyebaran lan kasedhiyan data. Aku lan kancaku ngenteni akhir minggu ngobrol babagan proyek desain lan konstruksi. Kanggo nyetel pemandangan kasebut, parameter saka skema sektor swasta (PRS) pribadi iki langsung langsung.

Masalah ing proyek kancaku ing umum, amarga ana jumlah kerja sing dibutuhake lan tanggung jawab kasebut, amarga ana sawetara owah-owahan desain. Ngelingi proyek iki, aku mulai nliti babagan biaya kerja ing industri.

Yen sampeyan maca sawetara studi internasional, laporan kasebut nuduhake manawa biaya langsung saka kesalahan sing bisa dihindari yaiku kira-kira 5% saka nilai proyek. Sing nggarap tokoh kasebut ing pasar sakabèhé, persentase iki nambah kira-kira GBP 5 milyar (USD 6,1 milyar) saben taun ing UK. Sawise ngerteni jumlah peringatan penghasilan sing ditanggepi, nilai kasebut luwih akeh tinimbang tingkat penghasilan rata-rata kontraktor sing kerja ing pasar utama.

Panliten dening Get It Right Initiative (GIRI) ing taun 2015 nuduhake nilai sing luwih dhuwur. GIRI metu saka diskusi ing Panel Praktisi Paling Institusi Engineers Sipil. Nalika kalebu biaya sing ora kasedhiya lan ora langsung, GIRI kira-kira regane antara 10% lan 25% saka biaya proyek kasebut, kira-kira 10-25 milyar GBP (12-30 milyar USD) saben taun.

Penelitian GIRI ngerteni 10 sebab utama sing salah, yaiku:

  1. Perencanaan sing ora cocog
  2. Owah-owahan desain pungkasan
  3. Informasi desain desain sing apik
  4. Budaya sing ora ana gandhengane karo kualitas.
  5. Inpormasi desain sing teratur
  6. Perawatan sing ora cocog ing desain konstruksi.
  7. Tekanan komersial sing gedhe banget (finansial lan wektu)
  8. Manajemen lan desain antarmuka sing ala
  9. Komunikasi ora efektif antarane anggota tim.
  10. Katrampilan pengawasan sing ora cocog

Aku nemokake topik manajemen desain menarik. Penelitian GIRI nuduhake manawa ana kekurangan desain sing terintegrasi, nyebabake pertembungan antara kantor desain lan ranté pasokan ing situs kasebut, ngasilake kerja, wektu tundha, lan nambah biaya.

Nanging, ana solusi sing gampang kanggo akeh masalah sing dituduhake ing laporan GIRI: teknologi basis awan. Sistem kaya ProjectWise lan SYNCHRO bisa nyuda sawetara masalah kasebut kanthi menehi:

  • Iklim kolaboratif sing aman lan aman ing endi dokumen, desain, lan model bisa dideleng ing situs kanthi nggunakake piranti seluler, kayata ponsel.
  • Kemampuan kanggo trek lan kanthi tliti mesthekake yen bahan sing pas bakal tiba ing situs langsung saka pabrik.
  • Sistem sing bisa nyedhiyakake dhaptar dhaptar lan kristalisasi kanggo mesthekake yen proyek kasebut bakal dituju.

Nanging, kaya sing diteliti ing riset paling anyar Bentley (dibahas ing artikel sadurunge Bukak Keuntungan saka Going Digital ing Konstruksi), nanging umume kontraktor ora nggunakake teknologi iki kanggo menehi keuntungan. Panaliten Bentley nemokake manawa meh setengah perusahaan (44.3%) wis winates utawa ora ndeleng kinerja perusahaan utawa proyek. Sanajan setengah responden mangertos pentinge nglumpukake data proyek, nanging ora bisa nggunakake maksude kanthi digitalisasi. Perusahaan sing ora nggunakake sistem ProjectWise wis ilang:

Nyepetake alur kerja lan desain

Engineers diprakirakake mbuwang nganti 40% dina kanggo nggoleki informasi utawa ngenteni download file. Bayangake supaya kabeh wong entuk akses cepet menyang data sing tepat kapan lan ing ngendi dheweke butuh.

Kolaborasi tanpa lam

Owahi tim sampeyan ing lingkungan data sing kasambung kanggo nyuda gangguan komunikasi. Entuk tampilan kabeh babagan data lan dependensi supaya kabeh wong duwe informasi paling anyar ing pucuk driji.

Entuk kapercayan lan kontrol ing méga

Sambungake tim proyek lan chain pers liwat layanan awan. Ngurangi rintangan IT, masalah kinerja WAN alon, skalabilitas, lan keamanan data.

Pungkasane, kanca lan aku setuju, liwat botol porto sing hebat, yaiku cara paling apik kanggo ngindari reprokasi sing larang yaiku kanthi nggawe digital. Tanpa teknologi kanthi digital, proyek bakal mbuwang wektu sing larang regane (lan kanthi mangkono bakal duwe biaya) sing bakal teka.


Napa sampeyan kudu entuk proses desain sing bener

Siji sumber bebener bisa ngoptimalake proses desain sampeyan kanggo pangiriman proyek sing luwih apik.

Kaya akeh wong sing seneng lelungan, aku lelungan menyang London liwat Euston. Kanthi rencana mbangun 330 mil tilas sing mentas diadegake, proyek kasebut nyebabake gangguan banget kanggo perjalananku nganti saiki. Wiwit proyek kasebut nggunakake ProjectWise Bentley, aku kepingin weruh apa sing bakal ditindakake ing mburi tembok konstruksi.

Pranyata manawa ana kuburan gedhe sing ana luwih saka 40,000 sisan manungsa sing ana ing platform Euston HS2 bakal sedina. Apa sing sadurunge Kuburan Kebon St James 'bakal dadi gapura ing ngendi kreta ninggalake London lan penumpang bisa lelungan nganti 225 mph.

Nglacak 40,000 set manungsa tetep kaya tugas sing gampang kanggo proyek epik iki dibandhingake karo gapura London menyang HS2. Nalika tim pangiriman maju, dheweke bakal alon-alon ngembangake pangerten babagan desain desain sing diadegake dening pelanggan lan tim desain supaya bisa ngrancang rancangan desain asli, kalebu wujud lan fungsi proyek kasebut.

Sawise dadi wong lelungan sing ngadeg ing stasiun Euston saiki, pengin ndeleng panel informasi lan kepengin mandheg Sepur sing ditundha bakal diwenehi platform, aku ngerti dhisik babagan jumlah owah-owahan sing dibutuhake kanggo stasiun kanthi bener.

Ing wektu iki, tim pangiriman bakal kolaborasi karo tim desain supaya berkembang lan nggedhekake apa sing dibutuhake kanggo dadi interpretasi jero babagan desain lan mbangun gambar.

Nalika tim loro maju, luwih tenang sadurunge badai, sadurunge gelombang owah-owahan lan variasi desain. Rancang, masalah lan tanggung jawab desain bisa nyebabake fraksi ing antarane desain lan tim pangiriman.

Ulasan iki butuh suwe kanggo tim nggawe lan ngrekam, tambah frustasi kanggo nyemak, nyetujoni, lan menehi pitunjuk babagan ranté pasokan kanggo ngirim.

Yen kita miwiti wiwitan proyek apa wae, ora mung proyek infrastruktur utama, pelanggan bakal melu tim desain lan netepake ringkesan apa sing dibutuhake proyek kasebut. Ing ringkesan kasebut, pelanggan bakal netepake sawetara kinerja lan syarat utama, sing kudu diresepake.

Interaksi karo klien iki bakal ngetutake papat langkah iki:

  1. Fasa pamrograman / pre-design
  2. Desain skematis
  3. Pangembangan desain.
  4. Gambar / grafis konstruksi

Aku isih kelingan nalika miwiti ing bisnis konstruksi. Banjur, interaksi pelanggan iki bakal kedadeyan liwat kertas, mambu amonia saka copier sing ngisi ruangan nalika nyiapake paket kasebut lan nyuwil menyang disiplin sing dibutuhake. Dina iki, yaiku data lan model 3D sing bisa nggawe rumit.

Nanging, ana solusi kanggo ngindhari komplikasi kasebut. Piranti lunak kaya ProjectWise lan SYNCHRO ngidini tim desain supaya bisa dibangun ing 3D sadurunge mbangun lan nyebar data kasebut kanthi cara sing dikontrol lan kolaborasi. Praktek iki ora mung ningkatake komunikasi ing antarane para pemangku kepentingan lan kabeh tim desain, nanging uga bisa nyuda stres variasi sing ana ing saben proyek. Kita ngerti saka panaliten, uga sing ditindakake dening perusahaan kaya McKinsey, manawa 20% proyek paling gedhe sing kebanjiran lan 80% ngluwihi anggaran.

Keperluan kanggo ngontrol lan nyuda variasi kasebut kritis.

Yen kesalahan nggawe desain, sistem saiki luwih gampang ndandani kesalahan kasebut. Kritik penting yaiku owah-owahan lan informasi dituduhake kanthi cepet, supaya tim pangiriman lan ranté pasokan bisa ditrapake kanthi cara nyebabake pangaruh paling sithik ing situs kasebut.

Yen kita priksa laporan paling anyar saka Departemen Lingkungan, Panganan lan Lingkungan (DEFRA), sampah konstruksi tetep luar biasa lan paling gedhe asale saka reworking. Praktek iki bakal pungkasane ngirit dhuwit, wektu, lan bahan.

Mott MacDonald ndeleng keuntungan kasebut nalika ngetrapake sumber bebener tunggal kanggo karyane ing Thames Tideway East Project. Minangka desainer timbal, organisasi ngarahake ningkatake sistem limbah lawas mbebayani ing London. Saliyane ngatur proyek sing komplek £ 4.000bn ($ 4.900bn), Mott MacDonald dicabar ngirim luwih saka rong taun luwih dhisik. Nanging, yen organisasi ora bisa ngidini kolaborasi lancar ing kabeh tim proyek sing lengkap, bisa nyebabake risiko tundhuk lan gagal ketemu tonggak kritis.

Kanggo sukses, Mott MacDonald kudu mesthekake yen kabeh tim proyek, sing kalebu anggota saka macem-macem organisasi, disiplin desain, lan lokasi geografis, bisa gampang ngakses lan ijol-ijolan informasi sing dianyari ing lingkungan sing wis dikelola. Mott MacDonald ngrampungake solusi kasebut kanthi nggawa anggota tim lan ngrancang konten ing lingkungan data sing nyambung. Anggota tim ngliwati 12 disiplin desain saiki bisa nggawe, ngowahi lan nyimpen ewonan pangiriman ing sak panggonan, gampang diakses dening organisasi sing melu ing saindenging Eropa, kalebu pelanggan kanggo menehi tinjauan lan persetujuan.

Kanthi kolaborasi proyek proyek, Mott MacDonald ngirim kualitas sing luwih apik kanggo pelanggan luwih dhisik jadwal lan ngerti yen ana:

  • Tabungan 32% ing wektu produksi desain
  • 80% akses luwih cepet kanggo dokumen lan dipercaya dening kabeh peserta proyek
  • 76% persetujuan paket pelanggan sing sepisanan.

Nalika komputer ngetrapake stres saka sistem desain, aplikasi kaya ProjectWise lan SYNCHRO bisa mbantu ngatasi informasi proyek kanthi luwih becik nggawe sumber bebener kanggo ngirit wektu lan nyuda resiko kanthi mesthekake yen informasi paling anyar Dilacak, ngatur lan diakses liwat proyek sampeyan. Nyepetake kolaborasi tim nganggo piranti lunak mbantu nyetel jajaran tim ing lingkungan data sing kasambung. Bakal nambah produktivitas lan mesthekake yen informasi dilacak lan dikelola liwat alur kerja kolaborasi.

Manajemen proyek sing luwih apik bisa nyebabake pemahaman sing luwih apik kanggo keputusan sing luwih tepat wektu lan informatif. Bakal ngidini sampeyan ngatasi kemungkinan alangan kanggo proyek kasebut nalika nambah transparansi umume. Sawise laporan Crossrail paling anyar saka Komite Commons ing Akun Umum ngritik manajemen kontraktor babagan proyek kasebut, jelas ana kebutuhan sing luwih penting kanggo kabeh proyek, kalebu ing stasiun sepur Euston lan HS2 sing anyar. .


Kepiye sumber bebener tunggal bisa ngowahi industri desain infrastruktur

Kanthi akeh input lan sensor data, durung nate penting banget kanggo para desainer lan kontraktor nggunakake sumber bebener.

Bubar ing New York City, kita ngerti manawa pambangunan pencakar langit kaca bisa uga dilarang minangka bagean saka upaya nyuda emisi omah kaca kanthi 30%. Walikota Bill de Blasio ujar skyscraper ngarep kaca minangka "pancen ora efisien" amarga kakehan energi bocor ing kaca kasebut.

de Blasio rencana kanggo ngenalake tagihan sing bakal nglarang pambangunan bangunan pencakar langit kaca anyar lan mbutuhake bangunan kaca sing wis modern modernisasi kanggo ngrampungake pedoman pelepasan karbon sing luwih angel.

Tekanan ing komunitas desain saiki luwih gedhe. Kita wis weruh kaping pirang-pirang proyek desain saiki luwih rumit lan nuntut saka sadurunge. Nanging, karo para jabatan kutha kasebut saya mundhak akeh babagan desain lan kinerja, kalebu Walikota London, Sadiq Kan nolak rencana pencakar langit paling anyar sing dirancang dening Foster + Partners, para perancang kudu bali menyang meja. ngrancang kanggo ngrancang apa wae sing ora dibutuhake mung estetika, nanging uga sosial lan lingkungan

Kanthi tagihan de Blasio, kita bisa ndeleng paningkatan global sensor ing proyek kita, yaiku warta apik kanggo kembar digital lan kembar kinerja. Nanging, kawruh sing dibutuhake saka desain lan tim pangiriman wis cukup mantep kanggo ngawasi teknologi anyar. Amarga proyek kasebut tuwuh ukuran lan rumit, mula ukuran tim pangiriman. Kanthi nglacak kabeh gambar, paket informasi bisa luwih kompleks tinimbang proyek kasebut dhewe.

Ana kebutuhan kanggo manajemen desain proyek saka tahapan proyek sing paling awal, supaya tim kasebut bisa ngontrol pengeluaran alur kerja informasi. Kanthi jumlah data sing saiki dilampirake ing proyek, kabutuhan sumber tunggal sing dioptimalake dibutuhake. Sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan topik kasebut kanthi maca artikel sadurunge babagan silos data (Napa sampeyan kudu ngindhari silos data kanggo pemantauan proyek truer) lan data gedhe (Digitizing with Big Data). Sumber bebener sing siji iki kudu ngatur kabeh alur kerja proyek nalika selaras karo prosedur kontrak. Aliran kerja iki bisa ana gandhengane karo panjalukan pangowahan utawa variasi sing gampang. Saben dokumen kasebut bakal duwe rute dhewe sing bakal diterusake lan ditutupe.

Industri konstruksi wis dijaluk nggawe sumber informasi siji, sumber bebener. Ing Inggris, pemerintah melobi kanggo industri iki nyedhiyakake 'data emas', sing tegese saben bangunan kudu duwe rekaman digital kabeh aset. Minangka luwih akeh wong ing tim desain lan pengiriman dijaluk ngumpulake data, cara paling apik kanggo ngontrol jumlah data iki yaiku liwat kontrol kontrak nggunakake alur kerja sing jelas lan jelas.

Nggunakake lingkungan data sing mbukak lan koneksi kudu dadi tim kanggo menehi tandha-tandha kanggo ngatur kabeh data. Iki minangka lingkungan Data Data Berhubung Bentley Berbasis Bentley bisa mbantu ngontrol data kasebut banjur menehi sumber bebener tunggal, nalika banget fleksibel kanggo panggunaan saben dinten.

Lingkungan data sing gegandhengan karo kunci kanggo proyek apa wae. Nyuda stres lan menehi akses menyang tim kabeh informasi sing dibutuhake, apa bakal ngrancang masalah, RFI, ngganti panjaluk utawa dokumen kontrak. Informasi iki bisa dideleng minangka lembar PDF sing sederhana utawa minangka model 3D.

Nganggo alur kerja sing mantep, anggota tim kanthi otomatis bakal bisa ndeleng owah-owahan desain sing dibutuhake ing proses keputusan, supaya cepet bisa njupuk keputusan kasebut.

Nggunakake sistem basis awan tegese tim nduweni akses menyang kabeh dokumentasi, liwat piranti seluler ing situs utawa saka komputer desktop ing kantor. Kemampuan iki supaya kabeh ngerti kanthi ngerti babagan kemajuan proyek.

Nggunakake sumber bebener tunggal nyuda jumlah kasalahan nalika mindhah data saka siji sistem menyang sistem liyane. Fitur iki uga nyuda wektu sing digoleki kanggo nggolek informasi sing bener, nyuda jumlah rework sing nyebabake kesalahan ing situs kasebut.

Aliran kerja sing dibutuhake bakal beda karo proyek kanggo proyek, amarga syarat kontrak lan panjaluk komunikasi pelanggan. Mula, nggawe alur kerja iki kudu ringkes lan fleksibel saengga, minangka perusahaan, sampeyan bisa njaga tanggung jawab ing format logis. Nggunakake sistem kaya ProjectWise bakal menehi visibilitas lan alur kerja sing dikontrol luwih apik. Mula, kanthi nyedhiyakake data kunci lan kritis, ujikehe lan konflik bakal diilangi

Conto organisasi sing nggunakake ProjectWise kanggo visibilitas lan alur kerja kontrol sing luwih apik yaiku kolaborasi antarane Dragados SA lan London Underground Limited.

Organisasi padha kanggo ngawasi proyek saka 6.07 milyar GBP ($ 7.42 milyar) kanggo Bank-Monument Station, salah sawijining sistem rel bawah tanah ing Inggris sing paling rumit.

Kanggo sukses, Dragados lan London Underground mbutuhake ngatur jaringan gedhe saka mitra proyek, klebu 425 pangguna individu 30 perusahaan beda, kanggo mesthekake ewu produk desain digawe, dideleng lan disetujoni tanpa kedadeyan.

6.07 bil GBP (7.42 BIL USD)

425 USERS

30 SIGNATURES

PENTING DESIGNES DIDANGGALKE ING INGKEWEKTEK KAMPUNG DIPANGGO, DITANGGALKAN LAN DITANGGUHAN TANPA PENDIDIKAN

Entuk Bentley Digital Assessment lan deleng babagan carane sampeyan bisa maju ing bisnis.

https://www.bentley.com/en/goingdigital


Pengarang | Tandha Coates

Direktur Pemasaran Industri lan Pangiriman Proyek


About Bentley Systems

Bentley Systems minangka panyedhiya solusi piranti lunak utama kanggo insinyur, arsitek, profesional geospatial, tukang, lan operator-operator kanggo desain, konstruksi, lan operasi. Teknik basis MikroStation lan BIM basis basis Bentley, lan layanan Twin Cloud, kiriman proyek advance (ProjectWise) lan kinerja aset (AssetWise) transportasi lan karya umum, keperluan, industri, lan tanduran sumber daya, lan fasilitas komersial lan lembaga.

Bentley Sistem nggae luwih saka 3,500 kolega, ngasilake pendapatan taunan $ 700 yuta ing 170 negara, lan wis nglumpukake luwih saka $ 1 milyar ing riset, pangembangan, lan akuisisi wiwit taun 2014. Wiwit diwiwiti ing taun 1984, perusahaan kasebut tetep diduweni mayoritas. limang sedulur saka Bentley. Saham Bentley dianakake kanthi undhangan ing pasar pribadi NASDAQ.

www.bentley.com

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.