Geoinformatika, 7 Edition ... GIS lan akèh kanggo Hispanics

Jurnal kaping wolung jurnal Geoinformatics wis ana, sing katon ing pendekatan GIS kanthi tingkat geofumasi sing "biasa", sanajan nggambarake ana luwih saka siji artikel kanthi pendekatan adhedhasar pengalaman saka negara-negara sing nganggo basa Spanyol.

geoinformatics gvsig 1. GvSIG.

Salah sawijining artikel kanthi pendekatan hispanis yaiku siji ing proyek gvSIG, kita mikir minangka prestasi apik saka inisiatif sing biaya pajak wong lan sing terus ing jangkah cepet bisa dadi alat sing apik kanggo nggunakake gratis.

Mesthine, yen ora cepet-cepet ngembangake, bisa terus dadi kerangka kanggo review dening "ahli kanggo ngrompak ArcGIS" sing akeh kasus sing bener nanging cenderung ilang optik amarga aplikasi inisiatif pemerintah cenderung katon alon ... utawa amarga dheweke ora seneng mbukak openource.

geoinformatics gvsig2. Meksiko ...

Liyane sing kita seneng ndeleng yaiku Nggoleki gua-gua Naica, ing Meksiko. Artikel menarik babagan kondisi ekstrim pemindaian laser ...

Iku nuduhake ora mung ing Tata, nanging sawetara kesimpulan sanajan proyek durung rampung. Ing wektu sing apik kanggo kanca Mexican kita, iku tutup foto kanggo artikel iki nuduhake carane sampeyan kudu pindhah disandangi minangka astronot kanggo nggawe sing jenis nyekel, boten apa karo kanca kita saka Nudists, hehe.

3. Web 2.0 pemetaan ...

gambar Apa sing kita maksud dening 2.0 web ... karo. Inggih, sing ora mung terjemahan harfiah, nanging artikel sing nyoba ngrokok babagan tren Internet babagan apa sing kita kenal minangka generasi 2.0.

Ing pena Lambert-Jan Koops, topik aplikasi web kanthi gadget lan pemetaan mainan lan GIS online disentuh. Iku menarik yen perokok nyebutake produk kaya MapGuide (Autodesk) lan ProjectWise (Bentley), nggawe hubungan senadyan simplistic, cetha babagan carane iki minangka conto evolusi teknologi ing seni kanggo nuduhake gagasan kanggo nambah kawicaksanan kolektif.

Fokus aplikasi web katon ing papat tingkat, wiwit saka nol tentu:

  • Tingkat 0. Iku aplikasi sing bisa digunakake online lan offline.
  • Tingkat 1. Iku aplikasi sing bisa digunakake online lan offline nanging luwih fungsional lan kuat ing cara sing disambungake.
  • Tingkat 2. Ing kasus iki, aplikasi kasebut mestine bisa dioperasikake on y offline, panggunaan sing dicethakaké meh ora mungkin, kayata kasus Google Earth.
  • Tingkat 3. Iki mung aplikasi sing mung bisa digunakake online, kaya kasus wikipedia.

Loro saka iki, misale jek klasik minangka artikel liyane sing diarani «End the GIS lan dunya maya ketemu... »menarik babagan kasunyatan virtual sing ditrapake kanggo GIS ... sanajan ora kabeh bisa dipercaya kanthi praktis.

geoinformatics gvsig

4. GeoBIM

Fritz Zobl lan Robert Marschallinger bersinar ngomong babagan Geo BIM, wektu iki ndemek pendekatan topografi lan teknik sipil.

Uga ing aspek pemodelan spasial iki ana artikel sing nuduhake integrasi remot sensor karo GIS, liwat model spasial emisi fosfor ...

5. Inovasi peralatan

geoinformatics gvsig Terus kanthi survey peralatan topografi saka enem edisi, ing kasus iki ana review stasiun total robot Leica TPS 1200 +

Jena generasi anyar. Ing artikel iki sawetara novelties ing instrumen pengamatan terrestrial ditampilake.

Apa larahan anyar Magellan ... Kita kudu ndeleng iki, amarga Magellan kanthi terus-terusan dodolan lan ora ana sing mangerténi sapa sing ndhukung lan terus nggawe.

6. Ana liyane ...

Luwih apik aku nyaranake sampeyan maca online utawa download minangka pdf kanggo koleksi sampeyan, mung bobot 12 MB lan download cepet.

4 Balesan kanggo "Geoinformatika, 7 ... GIS edition lan akèh kanggo Hispanics"

  1. Biasane aku tansah melu ngetokake survey topografis kanggo poligonal lan njlentrehake rencana kadastruktur kasebut. supaya aku kepenak ing babagan topik sing ana hubungane karo karyaku.

  2. Pungkasan proyek ing Oktober 2012;

    Perserikatan Bangsa-Bangsa (LSM - Cabang Kartografis) nglakokaké likuidasi stasiun LEICA khusus harga € 1.000 (US $ 1.211);

    Biaya pengiriman iku tanggung jawab sampeyan, beda-beda gumantung marang negara tuku lan dibayar sadurunge pengiriman.

    Stasiun total robot Leica sing didol:

    - 8 Leica TCRP 1205 R300 R300 1203 lan TCRP

    - 3 LEICA TS02 - 3 »

    - 4 Leica GX1230 GPS RTK

    Email kontak: un.org.ngo@gmail.com

    ********************
    Bagean Kartografis
    PBB - Kamar S-1093
    Washington, W 1913
    ********************

  3. Aku iku inisiatif apik ... aku ora ngerti carane bakal mbenerake iku mengko nalika Google nemtokake kanggo nggabungake gambar presisi apik, wis karo kabeh informasi sing dikontak dening kedhaftar

  4. Ngomongake Web 2 lan GIS, aku percaya manawa Google Map Maker (alat online kanggo nambah / nggawe data menyang peta werna Google Maps) minangka conto sing paling kuat. Meh kabeh India dipetakan kanthi cara iki, kanthi sumbangan saka ewu wong liwat kaca web. Karya sing wis diverifikasi lan didandani bakal nglayani jutaan wong kanggo wektu sing suwe. Solusi sing luar biasa kanggo negara-negara berkembang, ing ngendi politisi nyenengake awake dhewe kanthi ningali carane nggawe dhuwit luwih akeh tinimbang nyumbang barang sing migunani kanggo masyarakat sing mupangatake ...
    Matur suwun!

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.