Geoinformatika, edisi paling anyar 2009

Iki, sing mratelakake panemume, minangka salah sijine majalah paling apik ing babagan geospasial, wis ditutup 2009 kanthi segel masterful; ing edisi 7 dheweke nyimpen a tutup-GEO98 review sistematis saka piranti lunak gratis lan peralatan surveying, ing pungkasan (8 2009), umumake tren sing ditandhani sing njupuk aspek geospasial lan panggunaan sawetara platform sing ora ana ing tengah.

Ing kene aku ngringkes sawetara topik utama.

Autodesk

Kutha digital lan carane akuisisi 3D Geo wis diwenehi LandXplorer fitur Google Earth.

ESRI

  • Geoinformatika 9 GIS for everyone, versi anyar ArcGIS Explorer, saiki luwih nduweni kemampuan lan kaya ... ing Pita minangka gaya ora bisa diterusake.
  • Konferensi pangguna saka ESRI / Eropa
  • GIS, Cadastre lan Registry Tanah. Iki minangka wawancara karo Nick Land, sing ngandhani babagan skenario ESRI babagan cadastre lan carane ndeleng prakarsa kayata INSPIRE, Cadastre 2014 lan WPLA.

Bentley

Tim

  • Geoinformatika 9 Ora ana review sing tepat, nanging ing iklan awake dhewe nolak ekspektasi stasiun total Fokus Spektrum. Sampeyan mung kudu ndeleng duwe illusions.
  • SuperGeo uga metu ing iklan kasebut GIS Learning CD lan SuperGIS Image Server

Awan

Iki tema utama saka edition iki, kita ngeruk editor Brief penasaran saka artikel menarik 24-26 kaca ing tren, prestasi lan tantangan punika gadhah konsep manajemen data lan carane jaringan apa lingkungan geospatial Ngartekno.

tutup-GEO98Mesthi 2010 bakal dadi taun sing revisi aplikasi penerbitan web kanggo menehi kelangsungan menyang topik iki, nguatake artikel topik kayata:

  • Navteq kepengin nggayuh tujuan sampeyan
  • Geolocation lan mlebu ing wektu.

Ana topik liyane, iku worth looking liwat lan ngundhuh ing pdf kanggo koleksi.

Ndeleng majalah kasebut

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.