Arsip kanggo

Geologi

Geopois.com - Apa?

Kita bubar ngobrol karo Javier Gabás Jiménez, Insinyur Geomatik lan Topografi, Magister ing Geodesi lan Cartografi - Universitas Politeknik Madrid, lan salah sawijining wakil Geopois.com. Kita pengin njaluk kabeh informasi babagan Geopois, sing wiwit dingerteni wiwit taun 2018. Kita miwiti karo pitakon sederhana, Apa sing diarani Geopois.com?

Ilmu Geomatik lan Ilmu Bumi ing taun 2050

Gampang prédhiksi apa sing bakal kedadeyan sajrone seminggu; agenda biasane ditarik, suwe-suwe acara bakal dibatalake lan kedadeyan liyane sing ora dikarepake bakal muncul. Prédhiksi apa sing bisa kedadeyan ing sewulan malah setaun biasane digawe ing rencana investasi lan biaya seprapat beda-beda sithik, sanajan sampeyan kudu ...