Georeferencing gambar karo AutoCAD

Ing kirim liyane kita ngobrol babagan peta pindho georeferen utawa Google Google gambar, kita weruh piye carane karo Manifold y karo Microstation, ing entri iki sampeyan bisa ndeleng rincian liyane babagan cara nggunake gambar Google Earth, koordinat utm lan cara kanggo ngecor.

Saiki ayo ndeleng cara goreograpi gambar karo AutoCAD

1. Ngetik koordinat

Kanggo ngetik koordinat UTM ing AutoCAD, wis rampung karo perintah titik. (Saben titik / titik / macem-macem titik)

banjur ketik koordinat ing formulir iki:

saka baris perintah bakal:

titik, ketik, koordinat, ketik, koordinasi, ketik ... nganti sampeyan mlebu kabeh.

Format koordinat yaiku: "x koordinat", "y koordinat", supaya bisa tetep

431512,1597077
431838,1597077
431511,1596838
431837,1596838

Yen sistem ora nampi, bisa uga amarga konfigurasi manajemen poin ora miturut format, supaya nulis ing baris perintah PDMODE = 2

Yen sampeyan ora nemokake titik kasebut utawa katon cilik, pilih gaya format / titik / lan milih format sing luwih katon.

Sampeyan uga bisa ngimpor saka excel

Ngetik poin kudu katon kaya iki:

gambar

Saiki sing kudu kita lakoni yaiku masang gambar, kabeh wis rampung karo «insert / manager manager»

gambar

Kita klik ing «masang«, Banjur gambar digoleki lan sampeyan nuduhake manawa sisipan lan ukuran sisipan bakal diaktifake ing layar.

Banjur pilih sudhut kiwa, kanthi sworo seru ing titik, lan tengen ngisor.

Siap, gambar wis dibumbui karo koordinat sing ditemtokake.

gambar

2 Carane akurat data Google Earth kanggo kadaster?

Aja nggunakake iki kanggo karya serius, amarga ora ngawula data GoogleEarth. Kita sadurunge wis ngobrol babagan «precisions»Sing duwe data Google Earth.

7 Balesan kanggo "Georeferencing gambar kanthi AutoCAD"

  1. Hello! Matur nuwun sanget! Sampeyan ora ngerti carane aku ngurmati.

    Thanks!

  2. Hi Ruth, kanggo njupuk gambar ana sawetara tools lan uga sampeyan bisa nggawe printscreen murni mriksa sing kirim.
    kanggo dijupuk ing mozaik
    con Arc2earth
    con AutoCAD

    uga ing postingan iki aku ngomong kaya bisa georeferenced ing aggis

    lan ing ndhuwur kabeh aku nyaranake sampeyan ndeleng kirim topik favorit ing ngendi ana sawetara cara kanggo ngundhuh, ngunggah lan georeferensi

  3. Hello ... .. lan sampeyan ngerti carane njupuk gambar Googleearth lan georeferencing ing ARcGis? Sampeyan bakal banget mbiyantu yen sampeyan menehi kula pitunjuk.

    Thanks!

  4. Matur nuwun, matur nuwun banget, matur nuwun, matur nuwun, sampeyan wis upload informasi iki menyang internet lan yen sampeyan duwe luwih saka subyek iki, mangga dilakoni, matur nuwun ...

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.