Arsip kanggo

Geospasial

Bentley Systems Ngumumake Akuisisi SPIDA

Akuisisi SPIDA Software Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), perusahaan perangkat lunak rekayasa infrastruktur, dina iki ngumumake akuisisi Software SPIDA, pangembang piranti lunak khusus kanggo desain, analisis lan manajemen sistem tiang utilitas. Didirikan ing taun 2007 ing Columbus, Ohio, SPIDA nawakake solusi piranti lunak kanggo modeling, simulasi ...

Perspektif Geospatial lan SuperMap

Geofumadas ngubungi Wang Haitao, Wakil Presiden SuperMap International, kanggo ndeleng kabeh solusi inovatif ing ajang geospasial, sing ditawakake SuperMap Software Co., Ltd. 1. Coba critakake babagan perjalanan evolusi SuperMap minangka panyedhiya utama saka panyedhiya China GIS SuperMap Software Co., Ltd. minangka panyedhiya inovatif ...

Geopois.com - Apa?

Kita bubar ngobrol karo Javier Gabás Jiménez, Insinyur Geomatik lan Topografi, Magister ing Geodesi lan Cartografi - Universitas Politeknik Madrid, lan salah sawijining wakil Geopois.com. Kita pengin njaluk kabeh informasi babagan Geopois, sing wiwit dingerteni wiwit taun 2018. Kita miwiti karo pitakon sederhana, Apa sing diarani Geopois.com?