#GIS - Kursus ArcGIS lan QGIS 3 - tugas sing padha

Sinau GIS nggunakake loro program, kanthi model data sing padha

Pènget

Kursus QGIS wiwitane digawe ing Spanyol, melu pelajaran sing padha karo kursus Inggris sing populer Sinau ArcGIS Pro Gampang! Kita nindakake kanggo nuduhake manawa kabeh iki bisa nggunakake piranti lunak mbukak; mesthi ing Spanyol Banjur, sawetara pangguna Inggris takon kita, kita nggawe versi Inggris ing kursus; Iki minangka sebab kenapa antarmuka piranti lunak QGIS ing basa Spanyol, nanging kabeh audio kasebut ing Inggris.

----------------- -----

Kanthi kursus iki sampeyan bisa nggedhekake kurikulum sampeyan supaya bisa ngerti tugas sing padha kanthi nggunakake ArcGIS Pro lan QGIS.

  • - Data data tabel
  • - Data data saka CAD
  • -Gambar pilihan
  • -Sunting analisis
  • -Pilih tetenger
  • -Tempelan lan labeling
  • -Nanggo alat lan tabel suntingan
  • -Prodhuksi pincang

Sing mesthi wae kalebu data materi kanggo ndownload lan nindakake pakaryan kaya ing video kasebut. Iki dikembangake ing versi paling anyar QGIS lan ArcGIS Pro.

Informasi liyane

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.