#GIS - QGIS 3 mesthi langkah saka awal

Mesthi QGIS 3, kita wiwit nul, kita langsung menyang titik nganti tekan level perantara, pungkasane sertifikat dianugerahi.

Sistem Informasi Geografi QGIS, minangka kursus sing dirancang meh kabeh kanthi cara praktis. Uga nggabungake bagean teoritis paling minimum sing ngidini para siswa nggawe pengetahuan babagan GIS, amarga ora kepengin menehi katrampilan sinau, nanging komprehensif.

Kursus iki yaiku 100% sing disiapake dening pencipta «Blog franz - GeoGeek», kalebu latihan praktik ing saben kelas sing cocog.

informasi luwih lengkap

Sing mesthi wae uga kasedhiya ing Spanyol

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.