Kursus Sistem Informasi Geografis karo QGIS

Sinau nggunakake QGIS liwat latihan praktis

Sistem Informasi Geografi kanthi nggunakake QGIS.

-Semua latihan sing bisa sampeyan lakoni ing ArcGIS Pro, rampung karo piranti lunak gratis.

  • -Nemtokake data CAD menyang GIS
  • -Partisipasi adhedhasar basis
  • - Aturan adhedhasar aturan
  • -Limbalan printing
  • -Kelompok koordinat saka Excel
  • -Nambah scan
  • -Gambar pilihan

Kabeh file sing kasedhiya supaya sampeyan bisa ngetrapake ilmu sing dipikolehi.

Digawe dening pakar, sing diucapake kanthi banter, ing lingkungan kerja tunggal kanggo sinau kanthi bertahap nggunakake metodologi AulaGEO

Informasi liyane

----------------------

wewaler

Kursus iki wiwitane dibangun ing basa Spanyol, ngetutake pelajaran sing padha ing kursus populer Sinau ArcGIS Pro Easy! Kita rampung kanggo nduduhake tinimbang kabeh iki bisa uga nggunakake piranti lunak sing mbukak; tansah ing Spanyol. Banjur, sawetara pangguna basa Inggris takon, kita nggawe versi bahasa Inggris kursus; iku sebab kenapa antarmuka piranti lunak ing basa Spanyol.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.