Arsip kanggo

GIS

Gersón Beltrán kanggo Twingeo Edisi 5

Apa sing ditindakake ahli geografi? Suwe-suwe kita pengin ngubungi protagonis wawancara iki. Gersón Beltrán ngomong karo Laura García, bagean saka tim Geofumadas lan Majalah Twingeo kanggo menehi perspektif babagan geoteknologi saiki lan masa depan. Kita wiwiti takon apa sing sejatine ditindakake dening Geographer lan yen - kaya akeh ...

NSGIC Ngumumake Anggota Dewan Anyar

Dewan Informasi Geografis Nasional (NSGIC) ngumumake janjian limang anggota anyar menyang Direksi, uga dhaptar lengkap petugas lan anggota Dewan kanggo periode 2020-2021. Frank Winters (NY) diwiwiti minangka presiden pilihan kanggo njupuk kepresidenan NSGIC, njupuk kendali saka Karen ...

Perspektif Geospatial lan SuperMap

Geofumadas ngubungi Wang Haitao, Wakil Presiden SuperMap International, kanggo ndeleng kabeh solusi inovatif ing ajang geospasial, sing ditawakake SuperMap Software Co., Ltd. 1. Coba critakake babagan perjalanan evolusi SuperMap minangka panyedhiya utama saka panyedhiya China GIS SuperMap Software Co., Ltd. minangka panyedhiya inovatif ...

Kutha abad kaping 101: konstruksi infrastruktur XNUMX

Infrastruktur minangka kebutuhan umum saiki. Kita asring mikir babagan kutha sing cerdas utawa digital ing konteks kutha gedhe sing akeh pedunung lan akeh kegiyatan sing ana gandhengane karo kutha-kutha gedhe. Nanging, papan cilik uga butuh prasarana. Faktor kasunyatan manawa ora kabeh wates politik pungkasan ing garis lokal, ...

Ilmu Geomatik lan Ilmu Bumi ing taun 2050

Gampang prédhiksi apa sing bakal kedadeyan sajrone seminggu; agenda biasane ditarik, suwe-suwe acara bakal dibatalake lan kedadeyan liyane sing ora dikarepake bakal muncul. Prédhiksi apa sing bisa kedadeyan ing sewulan malah setaun biasane digawe ing rencana investasi lan biaya seprapat beda-beda sithik, sanajan sampeyan kudu ...