Gmail nyawiji Audio-Video-chatting

Google kepengin dadi pemilik kabeh, antarane kabeh sing kepengin Gmail dadi alternatif sing nggabungake fungsi dhasar kanggo komunikasi online.

Panjenenganipun wiwit nggabungaken chatting, kang senadyan kang cukup sederhana banget efektif amarga kerjane ing jendhela saka Gmail, karo pilihan kanggo nyimpen obrolan, aja nelusuri ing lan paling, tanpa operasi ing saluran kapisah, dadi apik kanggo navigator nanging ala kanggo administrator proxy amarga iku ora bisa kanggo ngontrol saluran.

Saiki wis Integrasi fungsi audio-video-ngobrol, cantik akeh kaya chatting sing wis ana ... amêsthi popularized liyane Gmail bisa nyimpen bakal gumantung Skype, utusan lan mail senajan kudu bisa hard kanggo akeh Panggonan "rata-rata" ora kaya gmail.

Padha uga kudu ngleksanakake fungsi telusuran lan impor saka jaringan sosial.

Kanggo ngleksanakake iku perlu pilih "Video Chat" pilihan ing lashes ndhuwur, download installer, supaya iku mbukak lan banjur ngetik maneh browser.

gambar

gambar Kanggo nggunakake, wis rampung ing pilihan saka kontak, pasangan pluru chatting tab iki video lan liyane, ana sing bisa ngajak wong diajak. Yen sampeyan duwe ora webcam, sampeyan bisa nggawe video chatting siji-cara utawa mung nggunakake Kapabilitas audio. Pangguna karo webcam bisa viewed karo lambang beda.

gambar

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.