Arsip kanggo

Google Earth

Cara ngunggahake bangunan 3D ing Google Earth

Akeh wong sing ngerti alat Google Earth, lan mula taun-taun kepungkur kita wis nyeksoni evolusi sing menarik, supaya bisa menehi solusi sing luwih akeh lan efektif miturut kemajuan teknologi. Alat iki umume digunakake kanggo nemokake papan, nemokake poin, koordinat ekstrak, ngetik data spatial kanggo nindakake sawetara jinis…

Nguji akurasi data elevasi Google - Surprise!

Google Earth nyedhiyakake akses menyang data elevasi kanthi tombol Google Elevation API gratis. Desain Situs Sipil, njupuk kauntungan saka potensial kasebut kanthi satelit anyar kanggo fungsi Surface. Fungsi iki ngidini sampeyan milih wilayah lan jarak antarane titik kothak, ngasilake lumahing kanthi tingkat kurva sing terintegrasi ...

Waca koordinat UTM ing Google Maps lan Street View

Langkah 1. Download template feed data. Sanajan artikel kasebut fokus ing koordinat UTM, aplikasi kasebut nduweni template ing garis lintang lan garis lintang kanthi derajat desimal, uga ing derajat, menit lan detik. Langkah 2. Upload cithakan. Nalika milih template kanthi data, ...

Cara ngundhuh gambar saka Google Earth - Google Maps - Bing - ArcGIS Perumpamaan lan sumber liyane

Kanggo akèh para analis, kita arep mbangun peta ing ngendi referensi raster apa wae platform kaya Google, Bing, utawa ArcGIS Imagery wis digambar, mesthine kita ora duwe masalah amarga meh wae platform nduweni akses menyang layanan kasebut. Nanging yen kita pengin ngundhuh gambar kasebut ing resolusi apik, banjur solusi kaya ...

Download Google Earth kanggo wilayah utm

zona UTM Google bumi
Berkas iki ngandhut zona UTM ing format kmz. Sawise diundhuh sampeyan kudu unzip. Ngundhuh file kene Ngundhuh file kene Kaya minangka referensi ... koordinat geografis teka saka pamisahan globe menyang segmen kaya kita bakal karo apel, potongan vertikal sing digawe dening meridians (disebut tebih) lan ...